Fetele sexi din zodia Varsatorului (3)
Raspunsuri - Pagina 19
ramyteo spune:
Ba da Gina are net acasa dar nu prea poate intra ca nu are loc la calc.
asa ca a zis ca va mai intra ea sa vada cum poate.
Succes in cautarea locului de munca. E greu cand cauti ceva
Va 
Teo 
Perlute
o viata...
Isa_Cris spune:
Dana multumesc pentru urare! Scuze dar acum am apucat sa citesc mai binisor...
Ramonel nunta este in 11 octombrie, anul acesta! Deocamdata sunt relax...sa ma vezi cand intru in priza!!!
Noi doi...
Isa_Cris spune:
Cristina se pare ca stelele n-au tinut cu varsatoarele de Valentine's Day! Cum am mai spus...nici eu n-am avut parte de prea mult romantism. Dar va veni vremea noastra....sunt convinsa!
Sa-i traiasaca gemenutele prietenei tale si papusica ta sa se faca bine repejor!
Noi doi...
saryta spune:
Salutare ...nu avut o zi prea super azi ... am fost la spital cu Sara caci si-a "luxat" (asa am crezut) manuta.De fapt osul sarise de la locul lui, dar la spital in 2 sec s-a rezolvat ... am rasuflat usurata, caci daca ii puneau manuta in ghips nu stiu ce ma faceam.
Noi am sarbatorit cat de cat ... am fost si noi singuri in toata casa pt vreo 2 ore ... dupa vreo 3 ani ... 
... va dati seama ca ne-am fugarit toata casa ...
.
Va
pe toate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ramyteo spune:
Saryta vrem detalii 
Imi pare rau pentru micuta Sara, doamne cred ca plangeam mai mult ca ea ca eu sunt atat de miloasa...si plang mai mult decat ficamea ![]()
VA
pe toate si las cate o cafea la toate!
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Va rog din suflet veniti cu mine AICI http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116377
Teo 
Perlute
o viata...
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
De azi dimineata incerc sa intru si nu mi-a mers netul.
Va pup pe toate, va multumesc mult pentru urari! Hai ca vin si la petrecere.
Pupici multi! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"