Aspirante optimiste >20 ani (255)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denyy10 spune:

buna fetelor,sunt noua pe forum si vreau sa ma alatur si eu voua.Incerc sa am un BB din Octombrie.Sunt in a 25 zi de CM am ca simptome:sani sensibili,usoara durere de spate si de ovare cam de vreo 2 zile,o scurgere alba...am un ciclu neregulat la 26-30 zile,am ramas insarcinata de 2 ori,prima a aparut cand nu aveam nici o posibilitate de a intretine copilul,eram necasatoriti eram ocupatii cu scoala,a doua am avut sarcina oprita din evolutie dupa cele 2 sarcini sotul a avut oreion,i sa umflat un testicul(probabil acesta este obstacolul).

predoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

buna fetelor!
Am revenit si eu...am fost vineri la dr si azi mi-am facut analizele. In 10 zile o sa am rezultatele. Daca totul e ok o sa primim unde verde si o sa ne punem pe treaba...

==========
Corina
Albumul meu

http://tt.lilypie.com/BFZNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Rusineeee !!!!!!

Pai e frumos asa ???
Sa nu mai scrieti nici una ???

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Marynik.Eu nu stiu ce sa mai scriu ,sa nu va induc in eroare,adica imi fac teste in fiecare zi.Pana acum am 2 teste negative si 2 teste in care am impresia ca se vede ceva ,unde ar trebui sa fie a doua liniuta.Dar e atat de pala incat nu bag mana in foc ,e posibil doar sa mi se para .Pentru maine imi luai un Sure check,sper sa ma lamureasca mai bine,desi azi am facut Barza Gold ,care zic ei ca arata cu 4 zile inainte de menstruatie,iar eu sunt in a doua zi de intarziere.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Denyy , bine ai venit la noi
Nu cred ca e cazul sa ti faci probleme ca nu ai ramas inca insarcinata , au trecut doar 3 luni de incercari , nu e mult si mai ales tu ai mai avut sarcini in trecut , ceea ce e un lucru bun
Dar niciodata nu strica sa ti faci un control ginec si niste analize
Mai ales sotul ar trebui sa faca o vizita la dr din cauza oreionului , o spermograma ar fi bine venita

Corina , bine ai revenit si tu
Ce analize ai facut ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

yubi , ca esti in intarziere e un lucru f buunn
eu in barza nu prea am incredere , multor fete de aici le a dat erori
sure checkul e de baza
ai mai avut intarzieri pana acum ??

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Doar luna trecuta mi-a intarziat,din cauza unui chist hemoragic.Dar acum mi-am facut iar ecograf endovaginal si nu mai am nimic.Doar endometrul era de 8 mm si eu stiam ca ar trebui sa fie mai mare. La ecograf am fost la 10 zile DPO.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Marynik,eu de ramas,cred ca o sa raman pana la urma,dar important e sa reusesc sa tin sarcina,ca la celelalte 2 sarcini nu am trecut de 5 saptamani .Nu pot sa-ti explic ce frica imi este,mai ales ca eu nu am avut avorturi spontane si am trecut prin multe,pana am pierdut sarcinile.La mine e ultima data cand mai incerc,mi-a luat foarte mult pana sa prind curaj sa mai incerc o data.Imi mai doresc un copil,dar nu vreau sa mor incercand sa-l fac.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata, fetili...
Da o nu da nimeni...?!
Bine va fac eu una buna buna...

Denyy,Bravegirl bine ati (re)venit...

Yubi, pai daca ai teste pe care se vede o umbra, eu zic sa iti faci un bhcg si sa vezi ce zice. Ca tu trebuie sa incepi sa iei ceva de sustinere...
Mergi maine la analize...nu poti sta asa, avand antecedentele pe care le ai...

Marynikule, tu ce faci iubita?

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput