Cluj rulz!- cap.77
Raspunsuri - Pagina 19
nana_sim spune:
La multi ani Mariana, sa ai parte de tot ce-i bun si special pentru ca si tu esti buna si speciala 
Stanca tie iti doresc nervi de otel si vesti bune. Va trimitem toate gandurile si energiile noastre pozitive.
Cu intarziere dar din toata inima "La multi ani Andrei!".
Noi suntem bine, sanatosi, intinsi pe drumuri dar asta nu e ceva nou. Ne uitam cum ne infloresc floricelele prin gradina si nu stim daca si ce trebuie sa facem ca munca de primavara prin curte.
Ma simt aiurea sa va spun nimicurile astea, imi pare asa de rau pentru toata lumea asta bolnava sau necajita asa ca va ofer toate florile din gradina mea si drept martisor acesti ghiocei
Yagmur spune:
Cu intarziere, LA MULTI ANI, Andrei!
Si tie.. Mariana, LA MULTI ANI! Te pup cu mare drag..
Eu, din pacate, nu mai gasesc timp sa tin pasul cu voi.... dar sper sa treaca repede perioada asta de acomodare cu noul sef si munca la greu..
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
svety spune:

La Multi Ani Mariana! Fericire multa alaturi de familia ta si sanatate maxima (nu?).
...no iaca trecu' ziua de luni...ce va ziceam eu? Cristiana
bravo tie!
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
ralucames spune:
buna dimineata, iubitelor!!
va invit la o cafelutza buna-buna... asa-ca sa aveti spor de munca apoi.
Noi am fost ieri la control, am stat mai mult de o ora pana sa intram, ca a fost tare aglomerat dr.... in fine- ideea e ca bb e bine, mare si prapadit (era intors a.i. nu prea aveai ce vedea la el
) Am dus-o si pe Stefania sa vada, dar nu a vrut sa povesteasca inca nimik despre ce a vazut, ce a inteles, etc. Si pt. ca nu a dormit de-amiaza la ora normala, la ora 6 a adormit in fundic, cu mana sprijinita de caputz, instant
...
Si inca o veste buna pt. mine, sunt in concediu 
... asa ca bebelushelor, stau la dispozitia voastra o vreme (poate-oi sta singurica pe aici, ca vad ca sunteti taaaare ocupate toate)![]()
va pup si revin (sau cum spune Roxa: mai viu) 
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
in asteptarea celui de-al doilea ingeras
27 sapt.+
rolo spune:
No servus dragelor,
Intai de toate La Multi Ani Mariana 

La Multi Ani Andrei 

Cu intarziere, toate urarile de bine de la noi.
Si io am chiulit ieri de la job, mi-am luat un w.e. prelungit.
Stanca ma gandesc la voi, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste toate incercarile.
Daca putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne spui.
Cristiana, am dat o geana la pozele tale si declar ca ma roade invidia. Ileana nu sta inca in picioare si de-a busilea abia acum isi face curaj sa incerce sa mearga.
Va tzuc, mai viu in masura timpului, ca am de recuperat chiulul de ieri.
mami_alexia spune:
Buna dimineata! V-am urmarit campania de Sarbatori si de aceea apelez la voi. Am o sacosa cu hainute penru bebelusi (0-6 luni) pe care as vrea sa le donez. Aveti cunostinta de vre-un centru maternal sau ceva de genul acesta?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA
asi spune:
Va multumesc fetelor pentru ca imi sunteti alaturi.
Nu stiu ca m-as face fara voi.Oricum vestile sunt bune insa ne e putin teama de cum vor decurge lucrurile.Maine il interneaza si cred ca joi o sa ii faca interventia.
Raluca felicitari pentru vestile bune.Cum o sa il cheme pe fratiorul Stefaniei?
MamiAlexia ma interesez.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
hi girls
La multi ani Mariana draga!
multa fericire ca iubire sigur ai din plin!

ma bucur ca am reusit ieri sa te felicit la tel, asa ca am scuze ca azi o fac cu umpic de intarziere pe Forum.![]()
am avut o zi f proasta ieri, Mihai s-a simtit atat de rau ca m-am speriat, seara am chemat Salvarea, a dura 2 ore sa vina
am fost atat de furioasa si frustrata...
in final e pneumonie, dar i-a fost f rau, acum e mai bine...
va doresc sanatate la toate , mai viu azi, tocmai is in pauza de masa si am vrut sa va salut
ralucames spune:
acum am terminat de pus mancarea la foc... sa fie gata pe ora 4-5, cand vine familionu' acasa![]()
Stanca,
si
. Pe bebe nu stim exact cum o sa-l cheme, inca tot nehotarati... Nu credeam ca voi fi asa nehotarata...
va pup, mai vin...
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
27 sapt.+
ralucames spune:
Draga mea Criss., imi pare rau ca s-a agravat la Mihai. Te rog io mult, cand mai aveti baiuri de astea, la 112 kemati SMURDU; n-am nimik cu Salvarea, dar astialalti mi se par mai eficienti ca timpi de miscare si ca dotari. Asta e valabil la toate fetele, daca vreti si daca trebe. Noi am avut de-astea in 3 randuri(si toate noaptea) si nu numai pt. ca R. lucreaza acolo, ci pt. ca stiu (mai din interior) cum sta treaba. Sanatate multa va doresc.pa-pa
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
27 sapt.+