Cluj rulz!- cap.77

Cluj rulz!- cap.77 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Sarbatoritii lunii MARTIE

1 martie - Vine primavara!

2 martie - Andrei (gabriandrei)

3 martie - Mariana Tache

7 martie - Razvan (asi)

8 martie - La multi ani femeie!

14 martie - Daniel (arhirmonica)

NOI (album 1)
album 2

descintec
roxana1974 14.09.1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
carrie 22.08.1973 - Carina Sofia, 10 mai 2007
- Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
mariana tache 3.03.1979 - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2, poze3
ad_rianna - Bianca + Tudor, 3 noiembrie 2004
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005, poze
TatianaG 18.12.1972 - Clara-Maria, 31 ian 2004, Daniel Cornel + Eduard Mihai , 9 decembrie 2005poze
nana_sim 12.07.1969

Annelise - Ana , 9 iulie 2004
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames 5.08.1979 - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi 30.05.1975 - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
steaua 10.09.76 - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria Alexian Gabriel,07 noiembrie 2006 - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Dara 07.11.1977 - Daria, 22 decembrie 2002, poze
Alexa-Ioana29.04.1976 - Alexa Maria, 17 august 2005
joszaerika 9.04.75 - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
svety 18.05.78 - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze si www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005
Arleena 1.12.1979 - Alexandru Mihai, 8 mai 2006, www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">poze
mihaelagrosan - Elena Maria -9 aug 2006
arghirmonica - Cristian; Daniel, 14 martie 2002
Romana 74 21.05.1976 - Matei, 04 iulie 2003; Luca, 28 august 2005
Alynutza
gabri andrei 20.05.70 - Andrei, 2 martie 2001
Yagmur - Luca, 19 decembrie 2006, www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank">poze
CristinaGoji - Vlad, 17 octombrie 2006, poze www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">si paginuta noastra
Diana30 - Mihnea, 18 octombrie 2005
Olim 17.06.1978-Alex-29 noiembrie 2007
Lu_mi xx.xx.xxxx - Mihai, 21 noiembrie2003
Rolo7.11.1975 - Ileana- 15 aprilie 2007
antoni - Timea Larisa - 8 iulie 2007

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
diadaniela
denisabia
, poze

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt foarte suparata ca desi Razvan nu mai face febra, arat bine si se simte mai bine se mai aude la plamani.Deci inca suntem cu pneumonie.Pana sambata are branula si face iv antibiotic la 8 ore.Sambata mergem la control iar.

Erika va tin pumnii sa veniti cu bine inapoi si Norbert sa nu mai aiba probleme dupa operatie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Noi ne aniversam azi. Facem 4 anisori.

Stanca sanatate lui Razvan. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte de branula...Sa se faca bine cat mai repede.

Fetelor, se fac recrutari pentru asistenti maternali. Daca cunoasteti doritori sa-mi spuneti.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Stanca cum de sunteti acasa cu branula???pe noi nu ne-au lasat acasa ne-au internat intotdeauna daca ne puneau branula ....voi ati mai folosit salinul??ca la noi merge non-stop noaptea...mie groaza acum sa nu se raceasca inainte de operatie ...ii dorim multa sanatate lui Razvan...bine ca arata mai bine si nu mai are febra

Svety aniversare placuta va dorim si la mai multi ani fericiti impreuna

Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, imi pare asa de rau ca Razvanica e bolnavior! Doamne si am auzit la radio numai prognoze tampite cu nu stiu ce tulpini de gripa aiurea...puii mei, deja ma tem. Va tin pumnii sa ii treaca repede si sa fie bine!

Dragelor, ce se intampla de-ati tacut asa toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by svety

Noi ne aniversam azi. Facem 4 anisori.

Stanca sanatate lui Razvan. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte de branula...Sa se faca bine cat mai repede.

Fetelor, se fac recrutari pentru asistenti maternali. Daca cunoasteti doritori sa-mi spuneti.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Hei acum am vazut! Sa fiti fericiti si sanatosi!! Cum ati petrecut? Sau poate ati amanat pe weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Stanca , multa sanatate lui Razvan.
Swety La Multi Ani fericiti impreuna !!! Sa fiti cuminti si sa nu faceti ce nu am face si noi in locul vostru
Pupam toate fetele.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Ce-i drept am ras si eu tare bine cu voi dar m-am si ingrozit de ce ziceti cu racelile. Mai ales ca si Dragos si Ana au trecut prin febra si ragusala. Am ramas doar cu un pic de tuse si acum incep eu .

Una scurta a la Dragos:
"- Mami a spus Maria (educatoarea) sa-mi pui in geanta zahar cubic.
- OK, pt ce?
- Nu pot spune ca e secret, a spus Maria sa nu zicem!
- Bine, si cat zahar sa-ti pun?
- (facand miinile caus) Uite, cat sa facem o casuta cam atat de mare, pentru doi oameni ......"

"Mai viu!" (nu mai stiu a cui vorba e) ca doar am promis poze ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, dragelor!!

tare rau imi pare de racelile care nu ne ocolesc defel, Stanca, multa sanatate lui Razvan!! ma astept ca acum sa fie muult mai bine

Roxa, ai auzit bine, sunt ff multe tulpini de virusi, dar din pacate sunt tot mai puternici(de parca i-ar fi hranit cineva sa creasca) si tot mai greu de anihilat. La Stefi la gradi au fost sapt. trecuta 20% din copii, tot pe motiv de raceala... eu am tinut-o cateva zile acasa preventiv, ca deja mi groaza numai sa ma gandesc.

Rolo, ms. de grija cu cafeaua... beau una dimineata ca sa trezeasca organismul si asa mai obosit, dar nu e ness, e naturala, si nu ff tare (cum mi-ar placea) lui bb nici ca-i pasa, ca nu reactioneaza nicicum la ea Ilenutzei

Oana, superfaza lui Dragos, si de la noi... cand te gandesti ca iau a buna tot ce zic doamnele educatoare Medeea cum e?? ce mai zice?

Erika, te rog sa fii barbata, sa nu te stresezi (cat poti) pt. ca Norbi nu va raci pana la operatie!! Mult succes si sa ne spui daca ai nevoie de ceva, te rooogg!!!
Mariana, sunteti bine??? vii azi sa ne pove (si) despre flacai??

Svety, la multi ani fericiti impreuna!!

si amu' de noi... pe scurt, va povesteam ca am ras copios saptamana asta, am fost vesela si binedispusa (sa vedem cat tine minunea)... ei bine, ieri am prestat la un kef cu colegii lui Rares, pana azi noapte tarziu, am dansat pe rupte, am ras de ne-am prapadit si ne-am simtit suuper. Si mi-am amintit cum a venit Stefania pe lume dupa o nunta la care am dansat mai mult decat mireasa sa nu ma certati, ca ieri am fost muult mai cuminte, pe motiv ca nu-s in luna a noua
pe Stef am "parcat-o" la parintii mei pana maine, asta daca rezista de dorul nosrtu... e cumplit de mamoasa si legata de noi

va pup, fug la cafeluta, apoi cred ca iar in pat...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza tizo, bine ca am si eu cu cine sa imi beau . Hmmm bine iti sade sa parchezi piticul la parinti si sa te tii de chefuri
No, ziceam si io ca stau la o barfa da' ma cheama coana mare la spalat vase.
Pup, mai viu io

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

Mihai e cu Thea in oras cu cu piti acasa stressata ca de azi dimi e ragusita si mi-i frica de faringita ca de...

acuma am scapat-o in camera la Thea, ca lipseste proprietara si e in delir, scutura si linge toate jucariile.patruleaza si se ridica pe unde apuca.ioi si e cumplit de atrasa de priza si cabluri, Thea nici nu se uita la ele da Sofi la Sofi parca au magnet.acuma e superhappy ca i-a reusit o ridicare la pat

noi ne-am vaccinat sapt asta toti antigripal, prima data am vaccinat-o si pe Thea, mi-e frica tare si mie de gripa.

azi mergem si noi la un chef la Ciuleandra restaurantul de la Topaz.

Stanca, voi ce veterinar aveti?trebuie sa mai cer si eu macar o opinie legatde catelu noastru, il tratam de o boala dermatologica de jumate de an si nu e bine, is chiar nacajita si vreau sa mai intreb.

Svety La multi ani fericitisa va bucurati unii de altii toata viata.

Ralu ai grija cu zbantuielile!!
ce zice Adela ii place?nu s-a ingrozit inca de ce e la job?ca e nebunie.

va pup ca fomila nu mai are rabdare.sa vedeti ce pofticioasa e si cum ii curg balutele cand mancam ceva...

Mergi la inceput