sarcina molara

sarcina molara | Autor: adina1975

Link direct la acest mesaj

cine poate sa-mi raspunda.............am avut sarcina molara invaziva in 1995 sarcina normala 2000( o fetitza sanatoasa ) si 2006 sarcina gemelara o mola si un fat normal..........DE CE?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Draga mea Adina,bine ai venit pe DCsi citind prin cite ai trecut,nu pot decit sa-mi exprim parerea de rau...raspunsurile la intrebarile tale,poate nu vor fi gasite niciodata...sa fie vorba de un defect genetic?desi nu prea as crede,avind in considerare o sarcina sanatoasa...mi-e si teama sa intreb de fetita si despre bebe 2 din sarcina gemelara...Adina ceea ce pot eu sa-ti raspund,este ca sa nu-ti pierzi increderea..noi oamenii sintem prea marunti ca sa putem intelege de ce se intimpla ,ce se intimpla...dar ca oameni,putem merge mai departe,chiar si cu un dram de putere si incredere ce ne-a mai ramas...medicii ce raspuns ti-au dat?sau si ei au ridicat nestiutor din umeri?simt in mesajul tau,o tristete deplina...aduna-ti acel gram de putere care ti-a mai ramas,si mergi inainte,pentru ca data viitoare,trebuie sa fie si data implinirii tale sufletesti de a fi mamica...te pupic cu drag,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina1975 spune:

Multumesc pt incurajare.fetitza e bine are 7 ani. e in clasa a 1a si atat..........Doctori nu au nici un raspuns.o remarca<< sa nu vb despre lucruri extraterestre,ar fi prima femeie de pe fatza planetei cu asa probleme>> .eu sper,doresc,visez etc la un alt bebe.

Mergi la inceput

DECI.............nimeni nu poate sa-mi dea un sfat.
ok

A AVUT CINEVA O EXPERIENTZA CU SARCINA MOLARA.
HELP...................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

nu te supara ca intreb, dar ce este o sarcina molara?

Mergi la inceput

TALA o sarcina molara ee:

doi spermatozoitzi fecundeaza un ovol
asa ca se formeaza placenta din cromozomul y al tatalui si fatul ori e absorbit de placenta ori nu se formeaza deloc din cauza ca cromozomul x al mamei nu exista
e o eroare genetica si se poate depista numai prin analiza bhcg
in concluzie:
o mola nu e cancer dar se trateaza la fel ca cancerul CHIMIOTERAPIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by adina1975
dar se trateaza la fel ca cancerul CHIMIOTERAPIE

ingrozitor, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. iti doresc sanatate multa si incredere in bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna adina1975!
Si eu am pierdut anul trecut in februarie o sarcina la 10 saptamani si care avea transformari molare. Din cate am citit eu despre aceasta mola si din ce mi-a zis doctora mea stiu cam asa - poate aparea la orice femeie, fie ca e la prima sarcina, fie ca are inca 1,2,3... copii super sanatosi. Si am mai citit undeva ca sansa ca o femeie care a avut o data mola sa mai aiba o data asa ceva ar fi de domeniul absurdului.
Insa se pare ca nu e chiar asa....Imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut insa eu cred ca inca mai ai sanse sa mai faci un bebe sanatos (cel putin). Doctorul tau ce parere are?
Multa sanatate si o zi buna!

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Draga Adina,

Si eu am fost diagnosticata in august 2007 cu o sarcina molara partiala....fara explicatii, accident gentic, se intampla RAR...si nu mi s-a dat nici o explicatie.
Medicul m-a asigurat ca este imposibil sa se intample de doua ori in viata...dar iata...ca totul e posibil.
Acum am intrat din nou in cursa pentru bb....si cu Dzeu inainte.
Si eu am o fetitza de 10 ani, totul ok.

Succese, Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

monysorescu doctorul a spus ca este imposibil sa mai am o alta sarcina molara dar cum eu am avut deja doua sfatul lui e sa ma resemnez .am un copil,sa ma bucur de el si sa nu risc viatza mea.

miha 74 nimeni nu poate garanta ca o alta sarcina este posibila cu mola .eu sunt un caz ffff izolat si sfatul meu e sa avetzi incredere in voi si sa speratzi la bb .sincer eu mai sper .astept sa mai treaca jum. de an si mai incerc.

cu dumnezeu inainte

Mergi la inceput