Aspirante optimiste >20 (254)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

mai fetelor, am disparut si eu din zona 2 ore si voi ati facut teste nu gluma, gaby,tin pumnii sa se accentuieze linia II, macar ai o mica speranta ca poate e bebe, pe cand eu care am facut test in z27 si nu a iesit nici o linie...nu mai sper nimic, decat sa vina cm mai repede sa nu mai stau degeaba cu inima la gat
medeea parca mai scris ceva de pete maroni...hmm eu zic ca-i cu oki, la sarcina care am pierdut-o am avut cm peste sarcina, e adevarat ca a durat si mai putin , dar la fel erau pete maronii....asa ca tinem pumnii ptr. maine la test
codruta, eu iti recomand sa faci testul dimineata ca sa vezi cele II mai bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Codruta, nu m-am suparat deloc ,doar incercam sa explic de ce am ales acest nume.Numai sa ma ajute D-zeu sa am cui sa il pun http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ati folosit Clear Blue???I a cata zi??

http://tt.lilypie.com/2X37p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Codruta, eu am citit de el pe forum cum ca ar fi bun...
Acum nu e nici unul 100% sigur...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

ma fetele, voi aveti idee, la cate zile dupa terminarea duphastonului ar trebui sa se instaleze cm?, intreb asta ptr. ca nu inteleg de ce cm se deregleaza cu tot duphastonul meu luat, venea mereu la 29 de zile, luna trecuta a venit la 30 de zile, luna asta am terminat duphastonul in z24 azi sunt z 29 si el inca nu a venit :(, off in loc sa ma reglez, mai tare ma dereglez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Offf, fetelor, mi-e asa de greu fara apa! Eu beam 6 pahare de 300ml. pana la ora asta, cel putin! Am baut 2 pahare si jumatate, si parca sunt ametita!!!

Vreau apaaaaa!!!!!

http://tt.lilypie.com/2X37p2.png

Mergi la inceput

Faaaaaaaaaaaaa testtttttttt....

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Feliciaaa...
Imi pare rau ca ai fost bolnavioara...dar ma bucur ca bebelina e bine...
Sa te faci repede bine ca mai e un pic si familia voastra va creste..
Daca nu mai intri pe la noi, iti doresc o nastere usoara si te asteptam cu povestea si cu poze...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Oana, Promit sa revin cu informatii noi cat mai curand!

Felicia, 36+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

mai fetelor am luat-o razna, asta e clar....
am intrat pe yahoo sa-mi verific mail-ul..si gasesc acolo un mail care avea subiectul: Felicitari pentru bebe, era de la acasa.ro, felicitari ptr. bebe......o fractiune de secunda m-am gandit ca e un semn, mi-am revenit dupa aia....nu l-am sters, insa m-am hotarat ca daca nu vin uratii nici maine, sambata dimineata mai bag un test, ca de tre sa fac cotizatia la farmacie....

Mergi la inceput

Elaa, chiar am gasit o postare de a ta la stimulare si mi s-a parut f interesanta.
Ia uitati fetelor cum e cu stresul:

Stresul dauneaza fertilitatii

La toate se mai adauga si un factor greu de controlat atunci cand sarcina se lasa asteptata. Stresul.

Atunci cand va doriti foarte tare un copil, puteti fi stresati, ceea ce va dauna fertilitatii. Este de altfel dovedit stiintific ca stresul sau mai bine zis andrenalina (substanta de stres) influenteaza negativ calitatea spermatozoizilor precum si prinderea ovulului fecundat in peretele uterin. Pentru ca embrionul sa poata fi asimilat de corpul femeii, acesta trebuie sa imbrace un strat chimic protector,care are menirea de a neutraliza reactia de respingere din partea corpului femeii. Crearea acestui strat este direct influentata de starea sufleteasca: n conditiile unei stari de stres intens corpul este mult prea solicitat,astfel incat el nu asimileaza ovulul fecundat, ajungandu-se in cele din urma la o menstruatie normala..

Chiar si psihicul barbatului, in conditii de stres, poate duce la esec in conceptia unui copil. Daca stresul este foarte puternic, glandele sexuale masculine reactioneaza prin boicot.

Dorinta arzatoare de a avea un copil determina crisparea tocmai in momentul cel mai inoportun; putin inainte de ejaculare spermatozoizii maturi se amesteca cu secretia din prostata. Aceasta duce la eliberarea unui numar foarte redus de spermatozoizi si deci, a sanse mai scazute de sarcina.

Din pacate nu exista o reteta care sa mai domoleasca dorinta fara margini si nerabdarea de a avea un copil,insa un sfat, cu siguranta va pot da:

Relaxati-va si veti vedea ca totul va fi bine

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput