Heath Ledger
Au anuntat de dimineata la stiri ca a decedat actorul Heath Ledger. Mie imi placea foarte mult acest actor. M-a intristat foarte mult stirea...
Mai e cineva pe aici care l-a indragit?
PS. pt cine nu stie despre cine e vorba, este actorul din Brokeback Mountain, A Knight's Tale, The Brothers Grimm, Casanova si altele...
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Raspunsuri
andicu spune:
Da, am vazut si eu acum la stiri ... imi pare tare rau! si mie imi placea!m-a cam socat vestea! te astepti la actori mai in varsta sau mai putin cunoscuti, dar el era asa de tanar, si in culmea gloriei!!!..Dumnezeu sa-l odihneasca!
Uitati aici detalii : http://news.yahoo.com/s/ap/20080123/ap_en_mo/obit_ledger_48
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
Delidana spune:
Am aflat si eu azi dimineata. Mare pacat... Cel mai mult mi-a placut rolul lui din "A knight's tale", un film care mi-a mers la inima. Si totusi nu se stie cu siguranta care a fost cauza mortii...
Odihneasca-se in pace!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tusferi spune:
Era pe val, asa este! Poate ca si ascensiunea asta te supune unor presiuni psihice foarte puternice. Nu pot sa imi dau seama cum de un barbat de 28 ani, frumos, apreciat, cu o cariera artistica in plina ascensiune, care a avut numai roluri bune si apreciate in ultimul timp, sa decida sa isi puna capat zilelor. Te gandesti ca avea toata lumea la picioare! E foarte trist
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Am citit si eu articolul acum si inca nu se stie daca a fost vorba de sinucidere sau accident, dar chiar si daca a fost vorba de overdose, tot te intrebi: "oare cum a ajuns acolo?"
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
ardeiash spune:
este foarte trist!
eu l-am vazut in Patriotul.. mi-a placut foarte mult ..
nu intleg cum un om care are asa un succes poate sa moara prosteste!
s-auzim numai de bine! si
Letitia1 spune:
te astepti la actori mai in varsta sau mai putin cunoscuti, dar el era asa de tanar, si in culmea gloriei!!!.
Ha, ha, ha. Ce astepti de la actorii mai in virsta? Sa moara de overdose sau de batrinete? Ce are sapca cu prefectura? Nu vezi ca tocmai astia care sint in culmea gloriei si tinari fac timpenii? Uite la Britney, Amy Winehouse etc etc...
andicu spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
te astepti la actori mai in varsta sau mai putin cunoscuti, dar el era asa de tanar, si in culmea gloriei!!!.
Ha, ha, ha. Ce astepti de la actorii mai in virsta? Sa moara de overdose sau de batrinete? Ce are sapca cu prefectura? Nu vezi ca tocmai astia care sint in culmea gloriei si tinari fac timpenii? Uite la Britney, Amy Winehouse etc etc...
Ma astept la actori mai in varsta sa moara. Punct. Nu ma refeream la motive.
Si aici imi exprim parerea de rau despre actorul respectiv, nu e cazul sa faci analize pe text! si nici nu cred ca e loc de ironii! e trist ce i s-a intamplat si ce li se intampla si celor mentionate de tine, nu conteaza restul...
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
mihaeladm spune:
Incredibil!!
Nu imi vine sa cred!
Mi-a placut mult de tot in '10 things I hate about you'.
Letitia1 spune:
Ma astept la actori mai in varsta sa moara. Punct. Nu ma refeream la motive.
....si la cei mai putin cunoscuti!!! De astia ai uitat.
goanga23 spune:
M-a impresionat aceasta veste trista; tocmai ce-am citit despre el cu o zi in urma. Imi placea mult,mi se parea foarte atragator si talentat, un actor cu un viitor promitator. Pacat ca a plecat atat de tanar , pacat si pentru fetiza lui care va creste fara taticul ei.
I-am vazut in diverse reviste , mereu iesea cu ea la plimbare, parca era o bucatica din el, erau foarte "cute" impreuna ..trist
Dumnezeu sa-l odihneasca!
dana n. spune:
Se pare ca a facut infarct:
http://www.ziua.ro/display.php?id=232358&data=2008-01-29
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;