Aspirante optimiste >20 ani (253)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata` dragutelor,

V-am facut si cafeluta, si va astept!

Ati scris ceva si aseara! Arianna, lamureste-ma si pe mine, te rog! Ai mai luat AC pana acum? Adica luna trecuta? Rolul lor este sa inhibe ovulatia. e cam ciudat testul ala!

Eu cred ca maine o sa declar ziua 1. Dar... raman optimista!

Va pup, si o zi usoara si frumoasa sa avem!

http://tt.lilypie.com/2X37p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele...
Codruta multumim de cafea...taaarree buna..

Acum sa incep povestea..
Imi cer scuze fetelor care le-am promis aseara ca intru sa va zic ce am facut la medic...dar a avut o cezarina si am stat o groaza pana pe la 10.30...si m-am bagat direct in pat...Nu va supi,pls...

Deci sa incep...luna asta dupa parerea dr. a fost avort menstrual...din pacate..
Ecografic sunt bine...uterul e normal,ovarele sunt curate...
Mi-a dat sa fac azi estradiolul si FSH,desi sunt z9(astea se fac intre z5-7), dar a zis ca tot o sa isi dea seama cum merg treburile...
Apoi in z14 o sa fac LH-ul si cortizol, dupa care din z14 pana in z25 o sa iau Duphaston cate 2/zi(nu 1/zi cat mi-a zis fosta dr)...
Daca luna asta nu se intampla nimic...o sa incep stimularea de luna viitoare...
Cam asta e in mare ce am aflat...
Sper ca va fi bine pana la urma...
Va pup...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

oana , o sa fie totul bine ai sa vezi
eu zic ca acum esti pe maine bune , dr asta stie ce face
oricum , eu te simpt mai optimista , bravo tie

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Neata ,http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Marynikule, mersi..
Intr-adevar ma simt mai optimsta...pentru ca am vazut un medic care isi da interesul pentru mine...si vrea sa ma ajute sa am un bebe cat mai repede...

Yubi

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

[quote]Originally posted by CrisaSSindromul PMS...la mine era..zic era ca sincera sa fiu sa va spun nu-l mai am...asa..deci era groaznic..se lasa cu plinsete cu stari de melancolie..e total diferit..de o sarcina zic eu..nu ca as fi ramas vreodata insarcinata....dar...citeste sa vezi cite scrie despre PMS.vA PUP, cRISACrisa,draga,eu ma refeream la simptomele fizice (dureri de burta,ovare ,sani,o usoara greata,pofta de mancare etc.)si nu la simptomele psihice,desi si acestea se pot confunda.Oricum atat starea de gravideala,cat si PMS sunt diferite de la persoana la persoana.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!
Onutzule tin pumnii sa ti se implineasca cat mai repede visul! Si nu numa tie, daca as putea v-as trage pe toate dupa mine la cate o odisee

26+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

ma bucur ca ti ai gasit un medic care sa ti inspire incredere , este ff important acest aspect
daca tu ca pacient nu ai incredere in el iar el nu te incurajeaza si nu te face sa simti ca esti pe maine bune , trebuie sa cauti in alta parte
conteaza f mult relatia medic-pacient

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Kitzy stii ca tie trebuie sa iti multumesc pentru pont...si sa de DD sa fim toate intr-o Odisee(macar nov-dec)...
Iar tu sa ai o fetita scumpa si sanatoasa...

Oana
te asteptam

my pictures
visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc Onutzule!
Sper sa-ti placa in continuare de ea, daca nu, nu e bai, incerci in alta parte, cum zicea Marynic conteaza mult relatia medic-pacient.
Te pupacesc!

26+ cu Diana

Mergi la inceput