Aspirante optimiste >20 ani (253)
Raspunsuri - Pagina 13
yubi spune:
[quote]Originally posted by justme25
Vin si io ca omul prost si pun o intrebare aiurea: simptomele din sindromul premenstrual pot fi confundate cu cele de la o sarcina?Cred ca da..asa-i?Eu de 2 ori am fost gravida si de fiecare data eram sigura ca imi vine ciclul.Aveam exact aceleasi simptome.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png
diaconmaria spune:
Miruna LA MULTI ANI! Sa fii fericita, iubita si sa vina bb cat mai repede cu putinta

Maria
BB nu are de gand sa vina
?
luny spune:
Am gasit o chestie super interesanta pt burtici,mamici si aspirante la rolul de mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile si cele care vor un bebe in curand...
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza.
Pupici!
Luny,
in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Arianna_M spune:
seara buna dragele mele......
miruna ..........la multi ani....si un bb cat mai curand!!
mai cred k testul meu de ovulatie a luat-o razna sau eu....mi-am facut azi unul...asa stand de vb cu oana....si culmea mi-au iesit ferigi.....si eu sunt la ciclu..azi e ultima zi...
cum naiba?doar nu ovulez la cm...
....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
monica_dicut spune:
Ba se poate ovula, sau cel putin poti ramane gravi la ciclu. Prin urmare inseamna ca poti ovula. Se intampla fooooooooarte rar dar profita
ca nu se stie niciodata
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
claudinna spune:
eu inca nu va pot pune poza de la ultimul eco, pt ca nu am scanerul instalat
dar il bat la cap pe sotz sa-l instaleze sa va arat si voua fasolica:)
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+