Divort din cauza unui anturaj si urmarile lui
Eram odata o familie unuita si de invidiat.Facusem o varsta destul de mare ca sa intrleg ce se intampla.Mama si tatal meu lucrau intru-un spital,mama contabila iar tata sofer la aprovizionare.Eu aveam 14 ani cand tatal meu incepuse sa intre intr-un anturaj murdar unde lucra.Mama o femeie puternica a tot incercat sa-l scoata din acest anturaj ,dar nu s-a putut pt ca pt tata erau prietenii mai importanti decat familia.Avea perioade foarte scurte cand isi revenea ,dar nu pt prea multa vreme.Din cauza acestui anturaj si a alcoolului incet,incet familia noastra incepea sa se destrame ,iar tata pe zi ce trecea devenea tot mai agresiv.Alcoolul il facuse sa nu mai judece si era agresiv cu noi.Nefiind singura la parinti si avand un fratior mai mic trebuia sa fiu mereu alaturi de mama.Scandalurile incepuse sa fie mai dese si mai agresive.La 3-4 zile politia era prezenta mereu ,dar degeaba pt ca ii dadea tatalui o amenda plecau si noi tot cu scandalul ramaneam.De multe ori fugeam cu mama si stateam pe bloc seara sau dormeam prin vecini.Cu noi copii nu avea nimic si nu se lua de noi decat verbal,dar mama era sacul lui de box.Dupa un final fericit ne-am mutat cu mama intr-un apartament cu 3 camere mai la periferie unde nici acolo nu ne lasa in pace deoarece o urmarea pe mama si o ameninta.Asta nu a durat prea mult timp pt ca alcoolul i-a pus capac si s-a imbolnavit de cancer(ciroza hepatica).Boala nu l-a iertat pt ca el si cu tratanent tot se ducea si bea si dintr-o data a picat la pat unde a avut parte tot de mama care l-a ingrijit si a stat alaturi de el.Ca urmare la final nu a putut sa moara decat in bratele mamei.Asta e pe scurt o parte din viata mea.CONCLUZIA ESTE CA:DIN CAUZA UNUI ANTURAJ ASA SE DESTRAMA FAMILIA ,IAR COPII AU DE SUFERIT!
Raspunsuri
Rufus spune:
Pacat.
Din fericire, asa ceva este un accident. Ghinionul este ca s-a intamplat in casa voastra. Probabil ca esti si vei fi marcata, insa viata ta va curge independent de acest episod terifiant.
Iti doresc puterea de a trece (psihic) peste durerea provocata la o varsta frumoasa...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
zepellina spune:
Este ft trist. Anturajul este cauza, e adevarat insa un om cu coloana vertebrala puternica, isi revine sau macar realizeaza ca nu e bine. Asta as vrea sa ii transmit copilului si imi doresc sa aiba puterea de a "se rupe" la un moment dat de un eventual anturaj nepotrivit. Nu stiu daca reusesc, dar mi se pare tare important sa nu se piarda...
ileanna spune:
Kristinika ... imi pare rau pentru tine.
Dar sa fim seriosi: vina apartine tatalui tau si nu anturajului.
Daca asta este concluzia cu care ai ramas ... este gresita rau.
Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
Gabi_K spune:
Si la noi aceeasi poveste. Anturaj, alcool, familia lui care se tot baga in viata noastra...
Doar atat ca nu ma batea, in schimb ne maltrata psihic pe toti trei.
Da, eram tentata sa dau vina pe anturaj, pe ma-sa, insa doar el era de vina ca nu a pus piciorul in prag, si a dus paharul la gura...
Deci am aceeasi concluzie ca nu anturajul e de vina, ci doar omul, si ai dreptate, copiii sufera.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!