Cafea cu aroma de femei-70
Raspunsuri - Pagina 12
ina78 spune:
Lali am inteles... si spunem ca as vrea sa ia o sarcina frumoasa, sa nu treci prin stari d-astea.
D-na W cred ca a un cabinet psiho... o sa ajunga sotul.... si nu pt a profesa, ci ca pacient. Am avut amindoi un program infernal in ultima vreme... poate si asta declansaza totul.
Astazi merg sa caut mobila de dormitor... Cred ca saptamina iitoare ne mutam. Tati are restante la treaba, ajungind f tirziu nu mai apuca... dar recupereaza daca e si dupa ce ne mutam.
eu - Ina
- puiutul meu
iahim spune:
'neata!Poftiti la cafea!

...si tot ce va doriti!!!
Depresia...bat-o vina!Am scapat de ea de cand stau peDC si ascult muzica pe youtub!Fara glume!!Altfel cred ca ma parasea barbatu'!!!!
belutza spune:
neatza gagici
am venit si eu la o ciocolata calda , daca dati ![]()
care mai e treaba ? noutati ceva ?? sanatoase? galben de grase??
ina 
ca sa nu mai plangi.
teo_mire spune:
no ina tu te palngi tu iti ridici moralu te certi cu mine sa nu mai plang da eu nu plang........... a ca se aduna toate si parae seceta la soricei si tre sa le dau si lor apa. ma bucur ca sunteti bine si bebelu si tu.
va pupa mire
ramyteo spune:
Fetelor hai sa va zic ceva: ieri am tradus ceva si nu stiu daca ii bine. cine stie sa-mi traduca?
"Write a short letter to your cousin about what you think you will do at Cristmas. Finish your letter with an invitation."
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
no ramy ca nu ne ajuta nimeni. pe hunedoara ai scris? sa reusim mah sa traducem..........
ramyteo spune:
ai dreptate acu ma duc
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
teo_mire spune:
ramy am scris eu in locul tau......
am fo mai rapida decat u....
te tuca sora-ta haia mica mirela
lulu_boches spune:
Sunt cu moralul la pamant.Lasa ca vine apa si la moara mea.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
ramyteo spune:
Da ce patisi mei Lena?
Aoleu si eu am nervi si fata mea numa in cap imi sta numai am nici pic de aer! De abia astept sa o dau la gradi! Am zis ca ma apuc de invatat da nu pot de ea. Daca scot ceva la imprimanta si nu imi trebuie numai o hartie incepe sa o butoneze ca zice ca nu mai vrea
. Si nu mai zic!
Oare toti suntem nervosi azi?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI