FIV159
Raspunsuri - Pagina 20
crystyna75 spune:
NUSY vreau sa ma lamuresti cu 2 pb; 1:biologa dascalescu iti raspunde la intrebari daca ai nelamuriri sau si acolo sunt"vesnic grabite" 2:dr dracea raspunde la telefon in caz de urgenta?!?!
zouzounaki spune:
Kora nu l-am intrebat,dar am sa-l intreb ...eu ma intreb totusi de ce intr-un endometru mic,sansele de implantare sint f mici?eu de ex.la ultimul fiv,am avut endometrul daca bine-mi amintesc,de 9 si nivelul progesteronului f mare..trecut de maxim de aceasta perioada...si cum la altele cu endometrele mici,a avut loc implantarea?..parca cu cit aflu ma multe,cu atit stiu mai putin...hmm..ciudat nu?
mihaele te pregatesti incet,incet pt marele pas?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

zouzounaki spune:
Va invit la un nou capitol aici 
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

nusy spune:
Crystyna: 1.e prima oara cand fac la Gynera,asa ca nu stiu sa-ti spun,dar banuiesc ca aici e altceva fata de la spital...(au rabdare mai multa,ca doar platesti ,nu?)
2.nu.Comunici cu ea prin intermediul fetei de la receptie.Adica ii spui fetei problema,ea ii comunica doctoritei,dupa care iti da raspunsul.Oricum,raspunsul il primesti repede.
Nusy
kittyke spune:
CRYSTYNA
Duminica nu am putut intra pe net dar ti-am trimis un email!!!!
DA , vreau fiolele
MErciiii