TB anormala

TB anormala | Autor: alinushca

Link direct la acest mesaj

Datele problemei: in ultimele 2 luni am avut ciclu de 36 de zile. Inainte de astea au fost cicluri dereglate de 2 pierderi consecutive.

Mi-am luat temperatura dupa ovulatie si in general varia intre 36.9-37.1 (chiar si in luna in care ramasesem insarcinata).

Luna asta am inceput prima data sa imi iau TB inainte de ovulatie (care se petrece undeva dupa ziua 20 in conditiile astea).

Z10: 36.9
Z11: 36.7
Z12: 36.6
Z13: 36.9

Nu e mare lucru, dar din start se vede ca valorile sunt mult mai mari decat ce am citit pe orice site ca au femeile in mod normal in faza foliculara.

Cine stie ce-i?

Multam!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Alinusha, eu zic sa te calmezi cu termometru. E o metoda mult prea invaziva de determinare a ovulatiei, incat nu merita.

Trebuie luata la aceeasi ora, pana sa te dai jos din pat (unele persoane nici nu se dezveleau de teama sa n-o influenteze), trebuie luata multe luni la rand, sa faci un grafic si sa compari lunile intre ele. Poate doar asa sa fie concludenta.

Destreseaza-te, fa dragoste si nu doar un act al procreerii si axeaza-te pe motivul pierderii sarcinilor tale (pentru ca am inteles din mesajul tau ca ai pierdut 2 sarcini).

Multa sanatate si bafta!

P.S. apropo' de temperatura ta ridicata, eu n-am avut niciodata sub 37 indiferent de termometru.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Anca, peste 37 tot timpul? Asta e si mai si! Si totul merge bine la tine? Invaziv sau neinvaziv eu stiu doar ca toata lumea care presteaza cu termometru se incadreaza in niste limite in care eu nu ma incadrez desi imi iau si eu corect temperatura. Am citit pe net ca asta poate insemna estrogen scazut. Voi face luna viitoare hormonalele oricum, dar pana una alta, deja am descoperit ceva care nu e ca la celelalte femei. Oricum, eu il ascult pe Tutu si prestez inainte ca de chef e chef din plin oricand. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

alinuscha si eu mi-am urmarit tb, si-mi pare o chestie folositoare din mai multe puncte de vedere; legat de valorile tale, as tinde sa zic ca probabil nu sunt luate asa cum trebuie, dar daca zici ca le-ai luat asa, ca la carte...tind sa zic ca poate esti racita...un pic, iti pun un grafic de-al meu in care am fost racita fff putin, si acolo se vede ce aiurea aveam si eu tb...si unul in care eram ok
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/grafice%20TB/sept-oct.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/grafice%20TB/ultimulgrafic.jpg

acum ma gandeam ca poate la tine cover line-ul e mai mare decat la mine, ca doar difera de la femeie la femeie

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ali, bravo. Asta vroiam sa aud: ca nu esti ft stresata de anumite zile. Ai chef, nu ai chef...hai ca mi-a crescut temperatura. Din pacate, eu am picat in partea asta si nu a fost deloc bine. Era doar sport.

Sper sa ne dai o veste buna in curand si sa-l tii pe bebe 9 luni in burtica.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina70 spune:

Alinushca,

de ce zici tu ca temperaturile tale sunt anormale?
si eu am inainte de ciclu intre 36.6 si 36.8. eu am citit pe instructiunile termometrului ca 36.7 (adica 97.9 F) e normal.
Nu cred ca merita sa te stresezi pentru o diferenta asa mica.
Eu zic sa continui sa iti iei TB si la sfrsitul lunii sa tragi o concluzie.
Mie mi-a spus doctorul din Romania ca am lipsa de estrogen, iar astia aici nici nu au vrut sa vada cat e de mare lipsa sau daca e intradevar o lipsa. Doctorita mea mi-a spus ca daca am cicluri, atunci am si estrogen. Asta e oricum variabil, si ... nu conteaza.
Tot pe net am citit ca vitamina E si B6 scad estrogenul si cresc progesteronul. De cand nu am mai luat vitamine si am mancat gref si baut putin vin, ciclurile mele s-au reglat si am si ovulat.
Dupa ovulatie, am inceput sa iau din nou vitamine.

De ce ai pierdut cele 2 sarcini? ce a spus doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Oau! Va multumesc. Daca nu aveam alte informatii decat ce citisem pe net, am zis ca e clara treaba... estrogenul meu e in plop.

oanasm, m-au ajutat charturile tale sa vaz si eu cum poate fi. Eu nu sunt racita... sau poate nu imi dau seama ca sunt prea ocupata sa-mi monitorizez ovarele si tzatzele Merci!

Madalina70, am luat o vreme Acid folic si b6. dar acu ca zici de vin si de gref, dau spargere!

AncaWhish, cred ca stiu la ce te referi. Nu am incredere prea mare in doctori. Nu mi-au ajutat pana acum si nu mi-au zis nimic util desi ma tot caut de ceva luni. Dar am incredere in continuare in Dumnezeu si in natura. Astept cu destula liniste. Desi am avut si luni mai nelinistite.

Multumesc frumos!
Pupici si seara buna!

Mergi la inceput