Casnicute sexy (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fuseram la scoala, a fost cirocteca pe-acolo
doamnele mai in varsta chiar foste profe de-ale mele il intrebau pe alex...crezand ca e marfa proaspata...si ca o sa vrea sa cante la pian.... eeeii...si iti place sa canti la pian??? iar alex...aaaa...NUuuu...plictisitor ) mie imi place la pc ca tati deh...tasu-i mandru nevoie mare
Danelutza, bine ca esti sanatoasa lasa ca ti-or trece si ametelile si pe tine si pe vorbareatza de italiana
Doina, sanatate multa lui Dan
miki, bafta maine la dr
miha, uite bag io un rachiu de pere...e bun?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Baga Monica baga...Am facut papa bun si desert......Dupa atata munca merge s-un rachiu...

noruca cea isteata si frumoasa care stie ca nu-s bune caramelele ca stica dintii.

Iubita mea a inceput sa gangureasca...e asa de scumpa... O sa vedem cum va ganguri maine dupa vaccin.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor.Danelutza, ce sa ma odihnesc...cand doarme Dan...atunci fierb in suc propriu...
Monica la bunatatile care le faci.
Acum e mai bine Dan, adica nu mai are frison, mananca foarte putin, a slabit, mai mult, maine vreau sa vorbesc cu doctorul care vine pentru escara sa ii dea ceva vitamine, chiar si cateva perfuzii cu vitamine daca e cazul, caci eu simt ca ceva nu e bine...nu stiu cum sa va explic...cer si niste analize complete, chiar daca trebuie sa le platesc, nu are importanta asta, vreau sa ma conving eu ca totul e OK.
Voi ce faceti?
Miha, pupam micuta , care gangureste!!!!
Va pup fetelor!Mi-e sufletul greu, rau de tot!!!si mi-e frica de ceva...nu stiu de ce???dar e ca si cand as avea ceva...o fi stresul sau oboseala...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am ajuns acasa dupa 4 ore de shoppingareala cu catzel dupa mine. Pretzuri super bune, lume multa, catzel fara chef la raionul de papuci , in schimb la raionul pt. bebici ( acolo sunt costume de carnaval si pt. adulti, dar n-am gasit ceva care sa-mi placa) a dat peste un shoricel cantator ( din intamplare a apasat cu labutza taman pe PRESS). N-a mai vrut sa vina cu mine, il tot strigam si trageam de lesa, dar el nimic.Vanzatoarele radeau de mine, de el, asa ca i-am cumparat jucaria ( redusa si aia la 3,50 euro). M-am jucat si eu mai devreme cu misterul si shoricel. Sa vedem reactia neamtzului cand apare acasa ( mister are un cos imens plin de jucarii).
Ma intrebau oamenii ( 1 din 10) ce are catzelul, daca am fost la medic, de cat timp e asa etc. La un moment dat n-am mai avut chef de explicatzii si i-am raspuns uneia: Daca vedeti pe strada un barbat sau o femeie schiopatand ii intrebati de ce schiopateaza sau daca a fost la medic? si-am plecat M-am saturat de intrebari stupide
Danutza i-am spus ca nu mai am dureri ( si chiar am terminat antibioticele de 2 zile), merg des la toaleta-semn bun. Nah trebuie sa -mi faca un control si imi va spune rezultatul. Ea mi-a zis sa merg la un coleg de-al ei , deoarece eu aveam programarea pt azi si nu stia ca eu maine liber. Deocamdata sunt foarte multumita de ea ( nici nu ma gandesc sa ma cracanez alteia/altuia)
Pupici vorbitoarei de italiana iar tie multa sanatate
Monica tare de tot raspunsul lui Alex
Miha printesa vrea sa vorbeasca deja. cum se simte Robert? Io vin la tine la masa. Ma primesti?
Doinamulta putere

Oare are ceva daca beau un vin fiert de la Monica? Rachiul nu-mi place si nici nu mi-e greatza

Miki

Mergi la inceput

miho ce facusi desert?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Va pup fetelor!Mi-e sufletul greu, rau de tot!!!si mi-e frica de ceva...nu stiu de ce???dar e ca si cand as avea ceva...o fi stresul sau oboseala...

Doina Bita

E stressul si oboseala. Incearca sa te odihnesti. Ai grija de tine. Multi pupici

Miki

Mergi la inceput

doina, aveti grija de voi, sanatate lui dan

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

somnoroase pasarele, unde sunteti?
eu fug in pat la tv
va pe toate noapte buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita
Mi-e sufletul greu, rau de tot!!!si mi-e frica de ceva...nu stiu de ce???dar e ca si cand as avea ceva...o fi stresul sau oboseala...

In mod sigur e stresul si oboseala.Este normal sa te ajunga din urma,oricat de puternica ai fi tu. Iti inteleg deznadejdea,trebuie sa fie cumplit de greu,dar trebuie sa iei o pauza,sa te odihnesti,macar putin.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki
Miha printesa vrea sa vorbeasca deja. cum se simte Robert? Io vin la tine la masa. Ma primesti?

Sigur ca te primesc! Cu mare drag! Sa aduci si ce ti-ai cumparat sa vad si eu!

Mergi la inceput