Casnicute sexy (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si desteptareaaaaaaaaaaaa

Mirela am vazut pozele frumoase toate, dar le-ai salvat in marime prea mica si nu le-am putut vedea si in marime mai naturala . Sanatate multa lui Robert , parca mai vorbeau fetele pe aici de operatie de polipi, cica isi revine repede, decit sa sufere mai bine fara ei.

Doina sanatate multa lui Dan si tie putere si mai multa . Doamne ajuta !

Liano ti-au venit rusii, cit mai stai la unguri ? sau a inceput sa_ti placa acolo

Cuscra cum s-a simtit Amira dupa vaccin, cite kg de sunculita a pus pe ea, ca banuiesc ca au si cintarit-o ? Aaa, vroiam sa te intreb, din compozitia aia citi muffins ies ?

Mirela bucatar sef il facem pe tatal tau, ca vad ca se pricepe bine la facut papita.

Va tuc pe toate in ordine analfabetica. Astept sa ma sune de la doftor sa vad cind m-a programat la reumato, ca ieri am intrat cam puternic in asistenta doctorului, cica "doamna, aveti rabdare ca abia ati fost la doctor, n-am avut timp sa va fac programare" la care eu "am rabdare, dar nu dvs nu dormiti de o luna jumate, eu nu dorm si ma dor miinile" . I-am cerut numarul ca ma programez eu si nu mi l-a dat , cica ma programeaza ea astazi. Atit ii trebuie sa nu ma sune, ca nu le platesc factura si intru si mai puternic in ea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Neatza sexoaselor,
Mirela ti-am raspuns la pm sanatate multa piticului
Danelutzo, azi ma botezasi da stiu ca la mine te-ai gandit
multam de cafelutza
ruxi a mea mai si tuseste acum din cauza mucilor, mai ales cand are tranci si plange, in rest...suntem ok, o asteptam pe soacra mea sa ajunga la pranz si pregatim ceva de papitza.

va pe toate
sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
Danelutzo, azi ma botezasi da stiu ca la mine te-ai gandit

mea culpa, gresii ca-mi bate soarele in monitor
Sanatate multa lui Ruxi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

saru' mana
ce iertare fato ca eu sunt prima care ridic mana la chestii de genul asta desi stiu clar la ce persoana ma refer scriu altceva

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra cum s-a simtit Amira dupa vaccin, cite kg de sunculita a pus pe ea, ca banuiesc ca au si cintarit-o ? Aaa, vroiam sa te intreb, din compozitia aia citi muffins ies ?

Are 5.500 kg si 57 de cm.
Mie mi-au iesit 15 bucati.
Ai reusit sa te programezi?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Am intrat sa va salut si sa va spun ca inca nu mi-am intrat pe ritm da incet incet ies si din asta!

Pup cupilasi si sanatate celor ce-i cresc!

Pup toate!

Mergi la inceput

miha, pai deja ai fata de maritat bravo ei a papat destuld e bine daca a crescut asa mare...desi mami zice ca nu papa mult si e finutza...ea papa cat ii trebuie d-ra finutza si pe fratiorul ei si pe mami
soni ma bucur ca esti mai bine, te asteptam pe-aici cat mai des

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

miha, pai deja ai fata de maritat

Sa nu spui ca si tu un baiat de insurat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

miha, pai deja ai fata de maritat

Sa nu spui ca si tu un baiat de insurat...

Ce se imtmpla aici ?
Bianco da un semn de viata, ca lumea se incuscreste in lipsa ta , dar mis eu detectiveasa in zona si nu le las

Mergi la inceput

frica-mi e de cuscra-ta
da' mai frica mi-e de-a mea
ca-"aia" e din slatina
si acush vine-aicea
sa ma bata cu bata
ca-altfel zau de n-as avea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post