Casnicute sexy (157)
Raspunsuri - Pagina 10
mikiriki spune:
Buna fetelor,
Am scapat de antibiotice. Testul Pap. a iesit bine. In 3 saptamani mai merg la un control. Trebuie sa beau multe lichide ( fara cola, apa minerala, iceteauri) sa mananc sanatos si daca s-ar putea sa scap de 5 kg. Offf asa ca m-a apuc de dieta ![]()
Mai stau prin zona.
Pupici
Miki
Danelutza spune:
La multi ani, Alina !
Fericire, sanatate, noroc, bucurii, sa va fie de bine acusica in casa noua. Sa va dea Doamne-Doamne un bebelus asa cum va doriti.

Liana30 spune:
va pup pe toateee..venii primavraaaaaaa..aci e soareeee..da iarbaa ..e minunat!!!
La multi ani alinutzoooooo!!!te pupppp
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ALINUTA draga!
Tot binele din lume!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Cuscra,uite am scris reteta aici Spor la treaba si sa ai pofte. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
Buna seara sexoaselor,
LA MULTI ANI! ALINUTZA 

sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti sic at mai repede bb 2 ![]()
miki, poti sa vii si la mine la masa ca a gatit tata
(supa de vita, salata boeuf, orez cu legume si piept de pui la gratar)
eu facui doar prajiturica, un fel de adaptare la prajitura cu nuca de cocos, cioco si crema de vanilie, numai ca in loc de crema de vanilie am pus frisca ![]()
miho, arata bestial ciocolatoasele
eu nu am tava pentru briose...bine ca-mia dusesi aminte sa-mi cumapr si eu...ca eu de obicei cand vreaus a fac le fac in forma de tarte si le las sa creasca 
danelutza, un vin fiert n-ai pe-acolo? 
atelocin, Liana..hai ca venim la voi daca-i mai cald
pe amandoua
doina, cum se mai simte Dan?
sper ca sunteti ok
revin ca nu ma mai lasa ruxi sa scriu
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:

... ulutelor, unde sinteti ?
Eu am tras un bocet lung, lung, toata ziua
. Fata unei prietene, a fost ieri accidentata pe trecerea de pietoni, era linga mama ei, fata are 22 de ani si cica e intr-o situatie foarte grava in spital
. Astept miine sa mai primesc amanunte si sa sun sa vad si eu ce si cum. Sper ca Dumnezeu s-o ajute sa nu fie nimic grav. E singura fata la parinti si au avut-o destul de tirziu
.
Gata nu mai zic nik ![]()