Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
inca o data multa sanatate la puisori,vad ca e tare urat cu racelile astea,noi suntem obisnuite vara,mica mea nu are nimica acu mai ales iarna multumim lui Dumnezeu,ca de, am nascuto iarna,in rest am duso pe la socramea azi ca eu am umblat cu treburi prin oras si acu ma preg de niste papa bun iar apoi fug la salaaaaa.
danuta,serios cand ajungi vineri pe aici,urca pana sus sa te dreg cu niste cafeee si tuica ca sa nu cazi jos si apoi un sandvis mare.vb la tel.si ce faci dulce?????
lora,draga mea dar de ce te simti asa de rau??cu ce sa te inveselim?iar daca e bolnav ceva la tine,zii ca te ducem noi la doftor si impuscam noi pe cineva acolo
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Salut!
Acum reusesc si eu sa intru, suntem si noi tot bolnaviori. Nu-i trece lui Stefan indiferent ce as face. Febra nu mai face, in schimb stranuta non-stop, e fornait, si tot tacamul. Nici afara nu l-am mai scos. Am iesit un pic ieri si parca mai rau i-am facut. Nu pricep cum e asa rezistent virusul asta. Niciodata nu l-a tinut asa mult o raceala...i-am pus si otet in cap, i-am facut si frectie tot cu otet...Nu stiu ce sa-i mai fac, nici in casa nu vrea sa mai stea, tot imi zice ca vrea afara, si pe vantul asta!
Sunt si cam necajita, mi s-a virusat si calculatorul exact cand aveam mai multa nevoie, asa ca l-am trimis la doctor, mai am si control maine, sper sa fie in regula! Iaram inceput saptamana in forta! Sper sa nu racesc si eu, ca am inceput sa am simptome.Beau ceai la greu, am luatniste coldrex, poate imi trece.
M-am plans destul...
Va urez multa sanatate celor bolnaviori!Poate se raceste odata asa cum ar fi normal si mai scapam si de virusii astia!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Sanatate lui Stefan, Razvan si altor puiuti mai putin bolnavi! Luati ceaiuri multe, vitamina C si astea fac bine.

Dana, DNP e pe 9 mai si la sf. lui martie plecam doar noi fetele la Viena pt. cel putin 6 luni (daca n-om ramane de tot acolo, ca parca nu-mi mai vine sa vin inapoi, o sa vedem insa la timp. potrivit); sotul continua in Bucuresti proiectul, va veni in fiecare weekend acasa (ca ziceam eu deja ca zborurile sunt ieftine) - iar la inceputul lui mai si-a luat 3 sapt. concediu, sper sa nu ne faca bebe vreo surpriza sa vina cand nu e el acasa.

Fetelor, stiu ca s-a mai vorbit despre asta - voi le dati copiilor calciu? Daca da, ce fel de calciu? Sau le dati doar picaturile alea D3.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mey, multumesc pentru grija! Mi-a trecut capatzana! Nu's de ce ma durea dimineata...cred ca inteligenta dadea pe dinafara... hehe
Imi pare rau ca tot aud de copiluti bolnaviori...sper sa isi revina cat mai repede! A mea era bine, acum s-o vedea, ca cica e jale in gradinita...sunt multi bolnaviori, din pacate...acum, ce-o fi, o fi...
Eu calciu nu i-am dat niciodata fiica-mii, doar vigantol, cate 2 picaturi - acum doar in lunile de iarna, pana la 2 ani zilnic. Petrovici a zis ca nu-i nevoie...analize nu i-am facut niciodata, nu cred ca-i voi face decat daca vad io ca-i cazul...sper sa nu fie prea devreme. Ii dau in schimb cascaval si branza de vaci aproape zilnic, pe langa lapte/iaurt/smantana... Lapte nu prea bea, insa compenseaza cu celelalte lactate.

Am uitat sa va zic ce muzica asculta fiica-mea: Fara Zahar...sambata a ascultat cd-ul lor toata ziua...daca incercai sa pui altceva tipa ca apucata - nu schimbaaaaa, asta e muzica meaaaa!!! Si-i mai place si "Lipsa mea" sau In lipsa mea, nu stiu exact, cu Smilly si Uzzy...promite, nu gluma!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Allexa, Ellinia sanatate la copiluti .

Lora am inceput sa-i fac supita(numai de legume) pt ca o deranja burtica de la sucuri de fructe crude. De fapt ii dau zeama cu un pic de morcov. Atat momentan. M-a certat dr de fam ca m-am apucat sa-i diversific de la 5 luni. Cica trebuia sa astept pana la 6, numai ca n-am vrut eu.

Dana ia si tu palinca aia cu tine vineri....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Poftiti la cap. 42

Mergi la inceput