Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, fetele nu stiu cum suntetzi voi, dar pe mien m-a topit azi Casandra ca mi-a zis o poezie de 3 strofe cap-coada. Bineinteles ca trebuie sa o citesti ca sa o mai intelegi toata, dar este super asa. Nu ma asteptam la ea ....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

CarmenE, da, am terminat dreptul, nu-ti fa griji, ca nu faci gafe! Oricum, nu suntem suparacioase, dar ne place sa glumim...mie, cel putin...imi place mai ales s-o fugaresc cu parul pe Dana...
Ana, felicitari Casandrei!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmen E, vorbesc fete astea in parabole, nu faci tu gafe. Dana a zis ceva de politist, dar a zis 'cineva care nu zice nimic acum', adica s-a referit la Lora, care are sotul politzist

Baaa, terminati-va cu clatitele!Am mancat si eu una cu ciocolata la desert la servici, comanda de la Disel. Bunutza ...
Ana bravo Casandrei!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bravo Casandra, 3 strofe, Ana, ai fata mare!

Dana, pai nu cred ca are vreo imp. pana la urma distanta pt. ea - schimbare e oricum; am intrebat-o daca i-a placut la gradi si-a zis "da"; zic eu "bine, da, sigur ti-a placut sau nu ti-a placut?" la care ea " nu mi-a palcut, ca nu putea sa stea si mama cu mine"; sigur e greu sa se vada deodata singura printre copii straini si d-ne pe care nu le cunoaste - si daca se iau cu joaca uita, insa mereu sunt momente cand isi aminteste de mama si de casa.

Apropo clatite -- mi-e imi plac alea umplute cu Nutella si inghetata sau data trecuta in Viena am gasit la magazin o crema de nuci, tare buna.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

CarmenE, ..imi place mai ales s-o fugaresc cu parul pe Dana...

Lora, mami de IUSTINA

sentimentul e reciproc

Ana felicitari Casandrei,e uimitor ce retinere pot sa aiba!!!

Carmen las' mey ca nu erau bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Carmen E, vorbesc fete astea in parabole,D]
quote:

Am mancat si eu una cu ciocolata la desert la servici, comanda de la Disel. Bunutza ...

haha nu te-ai putut abtine!!Si ziceai ca esti la cura ??

Adriana eu ziceam ca sa nu-ti fie tie greu cu drumul...

Carmen a mai facut Edi febra??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

ok Lora de fapt rugamintea mea era sa-mi dai niste link-uri sau adrese de net unde se gasesc carti necesare studentilor la drept.Al meu sot are de sustinut licenta in mai putin de o luna si tot cauta pe net niste modificari la cartile de studiu, da' fara succes.Asta asa, ca de la studenta la student sau ca de la nevasta de politist la politist
Fetelor, clatite-clatite, dar daca nu incetati eu dispar din peisaj pana va potoliti sau copii modelul si va fugaresc cu

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Modificari la carti...chiar nu stiu ce sa-ti spun, nu-mi dau seama...eu n-am cautat niciodata asa ceva. Daca te intereseaza o anumita lege, insa, te pot ajuta eu cu modificarile, doar ca trebuie sa-mi spui care.
Un link pentru legislatie:
http://legislatie.just.ro/

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lora multumesc mult pentru link.
Daca nu deranjeaza, am o intrebare in domeniu.In cazul in care nu e voie de astfel de discutii aici, iti trimit un PM.

Intrebare scrisa de sotu cu manuta lui:
Ma intereseaza daca infractiunile de insulta si calomnie precum si proba veridicitatii au fost abrogate asa cum reiese din Lg.278/2006 ori au fost reincriminate printr-o decizie a Curtii Constitutionale. Acelasi lucru m-ar interesa si cu privire la infractiunea de trafic de stupefiante si substante toxice prev. la art. 312 (daca a fost abrogata sau modificata prin Legea nr. 143/2000 sau alta lege).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

'Neata!
Intai dau raspunsul pentru sotul lui CarmenE:
Prin DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE nr. 62 din 18 ianuarie 2007, publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 104 din 12 februarie 2007 a fost admisa exceptia de neconstitutionalitate ridicata cu privire la dispozitiile art. I pct. 56 din Legea nr. 278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal, precum si pentru modificarea si completarea altor legi, partea referitoare la abrogarea art. 205, 206 si 207 din Codul penal, constatandu-se ca acestea sunt neconstitutionale.
Conform art. 147 din CONSTITUTIA ROMANIEI republicata in MONITORUL OFICIAL nr. 767 din 31 octombrie 2003,
dispozitiile din legile si ordonantele in vigoare, precum si cele din regulamente, constatate ca fiind neconstitutionale, isi inceteaza efectele juridice la 45 de zile de la publicarea deciziei Curtii Constitutionale daca, in acest interval, Parlamentul sau Guvernul, dupa caz, nu pun de acord prevederile neconstitutionale cu dispozitiile Constitutiei. Pe durata acestui termen, dispozitiile constatate ca fiind neconstitutionale sunt suspendate de drept.
In consecinta, abrogarea art. 205 si 206 este inaplicabila incepand cu data de 30 martie 2007, urmand ca art. 205 si 206 sa se aplice in forma de dinainte de abrogare, respectiv:
Insulta
ART. 205
(1) Atingerea adusa onoarei ori reputatiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocura, se pedepseste cu amenda.
(2) Aceeasi pedeapsa se aplica si in cazul cind se atribuie unei persoane un defect, boala sau infirmitate care, chiar reale de-ar fi, nu ar trebui relevate.
(3) Actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a persoanei vatamate.
(4) Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Calomnia
ART. 206
(1) Afirmarea sau imputarea in public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoana, care, daca ar fi adevarata, ar expune acea persoana la o sanctiune penala, administrativa sau disciplinara, ori dispretului public, se pedepseste cu amenda de la 2.500.000 lei la 130.000.000 lei.
(2) Actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a persoanei vatamate.
(3) Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Art. 312 din Codul penal a fost abrogat prin art. 32 al Legii privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, nr. 143/2000, publicata in M. Of. nr. 362 din 3 august 2000.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput