Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Adriana_78 spune:
mama, da ati scris ceva azi -- noi am fost plecate la mama, ca e un parc tare frumos langa blocul ei, a fost soare azi, insa un vant rece.
Dana, ce vrei sa faci dulce? Eu am mancat azi niste placinta cu dovleac tare buna, facuta de mama
Carmen zicea ca o duce pe Ceahlau - deci bb 3 va fi fetita; Edi ce-ar zice de inca un bebe?
Si eu am inteles ca la unele gradi ar fi vacanta de pe 4 feb.- o sapt.
Cred ca pana la urma o s-o tinem pe Lara acasa; o d-na de la gradi m-a sfatuit la fel, ca cica n-ar avea rost pt. 1 luna jumate - pana se acomodeaza, trebuie sa plece si apoi sa se acomodeze cu alta gradi si alti colegi -- in fine, nu stiu cum e mai bine; si gradi in germana mai aproape nu este.
Adriana
Eftimie C. spune:
Adriana banuiesc ca intrebarea era pentru mine, ca doar al meu e Edi pe aici.Pai ne cam face capul toaca cu o surioara (si nu numai el), dar momentan nu ne permitem un alt copil.In ultimul timp am tot fost in vizita la mamici cu
si ma gandesc cu drag la bb2, dar...mai avem cate ceva de pus la punct si trebuie sa-mi recapat si curajul pierdut dupa prima nastere.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
Adriana azi n-am mai facut nimic dulce,mi-a dat apa trz si am facut altceva de mancare,nu-ti mai spun ca nu vreau sa-ti fac pofta
.
Chiar nu stiu ce ar zice sotul meul la bb3,nu stiu daca ar fi 100% impotriva
,dar la urma urmei decidem amandoi,nu
??Daca ar fi sa ma gandesc la bb3 cred ca mi-ar placea sa fie baiat ![]()
Placinta cu dovleac n-am mancat niciodata,spui ca e buna
??
Ana poti veni maine dimineata,dar pana in 10:30,ca la 11 treb sa fiu la scoala la Paul,ca nu face engleza.Eu sunt matinala asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ![]()
Carmen eu cred ca Adriana se referea la sotul meu,ca-l cheama tot Edi,dar e bine ca ne-ai spus si parerea ta
ana1980 spune:
Dana sa vad maine pe la ce ora reusim sa plecam de dim. Am sa-ti dau un tel inainte.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
'Neata!
Mai pune niste cafele! ![]()
Daca nu...somn usor in continuare! Ca io scriu dormind...
O zi buna sa aveti!
Ati ascultat farsa de la radio 21? Betoooon!!!!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Eu o astept pe Ana pe la mine,asa ca vb mai trz,![]()
Ce farsa mey,ca eu ascult doar europa fm
?!!
LoraG76 spune:
Cu Morar si Buzdugan...
Noi ascultam doar radio 21 mai nou...si uneori kiss fm.
Lora, mami de IUSTINA
Eftimie C. spune:
Nu ma mai joc!A cazut netul si s-a dus pe apa sambetei mesajul meu
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
ok, reiau.
si bun gasit la o 
Dana
nu stiam ca sotul tau se numeste Edi.Apropo unde presteaza?Cu siguranta ai nostri se cunosc![]()
Sa vedeti ce-am patit.Azi noapte Edi (al meu
) mi s-a parut cald.Iulian imi spune sa stau cuminte ca n-are nimic.Dimineata pe la 7 numai il aud "nu stii unde-i siropelul de febra".Siropelul a ramas ieri la mama
si am fost nevoita sa-i bag spozitor(si dormea asa de bineee
), iar sotul sa bata drumul pana la farmacie
.Sper sa nu fie nimic grav, dar cum bantuie un virus, ma tem c-am pus-o 
Carmen E. si