sfaturi pt.o fetita nevazatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana32 spune:

Diuna,cunosc foarte bine acest sentiment,sincer sa-tispun;mi-e greu si acum,dar incerc sa ma linistesc,spunandu- mi,ca va fi bine pentru ea.
Vor creste,noi vom imbatrani si n-o sa mai putem sa le oferim ceea ce-si doresc .Trebuie sa invete sa se descurce singuri sa nu fie povara nimanui ,atunci cand nu vom mai fi.Eu mai am un baietel de 13ani,o iubeste forte mult pe Matilda si-mi spune ca va vi alaturi de ea tota viata.Niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul,asa ca e mai bine sa fii pregatit.Diuna ,plangi putin acum,dar mai tarziu ai sa razi si-o sa fii mandra de baietelul tau.Stii forte bine cum sant respinsi copii nostri de unii copii normali(fara probleme),nu-ti pica bine ,nu? Cand vor creste ,vor intalni multi oameni rai si ar trebui sa-i infrunte .Cum crezi ca vor reusi? -prin educatie,prin inteligenta, prin"carte"!

Mergi la inceput

Multumesc Cosmi! Sper sa va imprieteniti! Sant nerabdatore sa vorbesc cu ea ,cred ca-mi face un roman despre tine. Daca simpatizeaza pe cineva,vorbeste despre acea persona,la nesfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da sper as ne imprietenim...poate ti a zis de mine eu sunt cea care i spune...matilda pascal cojocaritaazi era ok ne am conversat si nu mai putea sa manance o bucatica de carne de puia avut mancare de masline cu pui si mi a zis ca s a saturat....o scumpa

Mergi la inceput

Cosmi,sclifosita mea nu se-mpaca prea bine cu"carnita",e mai mult vegetariana.Cand era mai mica,speria pe toti doctorii cu mofturile ei in alimentatie.Acum ati vazut ce dezvoltata este!Apropo de Matilda Pascal Cojocarita: -era acasa si asculta la tv.,deodata striga sa venim cat putem de repede sa o ascultam pe M.P.C. si-ncepe:e o domna la sc. care-mi spune M.P.C.,......, vorbeste cu mine,..... si multe...De multe ori ,cand o-ntreba RAzvan,cum o cheama,spunea razand:M. P. C. OF, mi-e atat de dor de ea! nu am vazut-o de doua saptamani.De n-ar fi coborasurile astea, problema banilor.......ce bine ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina. spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie adresa acestei scoli si daca stiti un numar de telefon. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

str austrului nr 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina. spune:

Multumesc.

Mergi la inceput