Aspirante optimiste > 20 ani (252)
Raspunsuri - Pagina 4
ANKUTZA79 spune:
...deci fetelor eu una nu stiu ce sa mai cred de doua luni organismul meu a loat-o razna luna trecuta mi-a venit la 33 de zile (deja incepusem sa cred ca poate s-a intamplat minunea si sunt
desi am prestat f f putin - a fost postul si...) iar luna asta dupa ce ca am avut``norocul`` sa ma pricopsesc cu o candida(cel putin asa cred pt ca am mai avut iar acum am aceleasi simptome)a venit la 18 zile![]()
iar in tot acest timp de o luna si ceva m-a durat pieptu in continuu(initial am pus durerea pe baza mastozei a carei detinatoare sunt dar totusi in general dupa ce imi venea oricum ma mai lasau durerile)......deci ce pareri aveti?....vi s-a intimplat asa ceva...sangerarile sa fie oare altceva si nu menstruatie-vreo problema mai grava avand in vedere ca deocamdata...cantitatea este mai redusa?...astept parerile voastre...
justme25 spune:
Sunt trista, plansa, dezamagita si totusi inca mai am puterea sa zambesc. Nu stiu de unde vine totusi zambetul asta avand in vedere ca ieri la medic am primit doar vesti proaste.Am racit rau la ovare, trebuie tratament 30 zile. Dar nu asta e faza nasoala. Aia de ma face sa plang si acum. Am aflat ca atunci in noiembrie, cand am simtit ca sunt insarcinata si nimeni in afara de voi nu ma credea....chiar am fost..Cum am aflat? Intre timp facusem o mamografie. Uitandu-se doar pe analiza aia, doctorita m-a intrebat daca am facut vreun chiuretaj de curand. I.am zis ca nu. Si a zis, 'aham...totusi ai fost insarcinata! Ai avut avort menstrual mai mult ca sigur.'Am murit si am inviat pe loc. M a dus gandul rapid la episodul din noiembrie...cand am simtit ca e un bebe mic in mine, cand am stiu ca o viata exista in mine..Si nimeni nu ma credea, toti din jur imi spuneau ca se poate sa mi se para, sa imi induc eu starile de greata, fluturasii din burtica si altele...Am urat-o pe loc pe soacra-mea care imi tot spune sa nu fac inca copii, nu stiu de ce...am considerat.o vinovata...simteam nevoia sa dau vina pe cineva! V am spus, daca va aduceti aminte ca am avut un CM ciudat, cu cheaguri..negru...de 2 zile...aia a fost...asa a murit bebe meu...Nu stiu de ce am plans asa tare ieri, poate ca mi am adus aminte ca desi sarcina nu mi a fost confirmata atunci (by the way, imbecili pot fi unii ginecologi...ala de ma controlase atunci era unul din imbecili), mi.am adus aminte ca ma indragostisem de mica vietate ce o simteam ca exista in mine..Imi dorisem mult bebele ala, si am plans de m am umflat si atunci...Vreau sa va spun un singur lucru. De ce inca zambesc? Pentru ca am fost capabila sa il simt pe bebe chiar daca cei din jur mi au zis ca nu e bebe! Asta m a facut sa am incredere si sa invat cum sa ma comport data viitoare cand voi mai avea simptome de gravi.NU MAI ASCULTATI CE SPUNE LUMEA IN JUR, CA VI SE PARE, CA VA INDUCETI STARILE DE GRAVIDUTE PENTRU CA ASTA FACE SI MAI DIFICILA PASTRAREA UNEI EVENTUALE SARCINI PE CARE NU O AVETI INCA CONFIRMATA. STRESUL UCIDE!!!!AVETI INCREDERE CAND SIMTITI CA CEVA SE INTAMPLA CU ORGANISMUL VOSTRU SI GANDITI POZITIV. SUNT 90 LA SUTA SANSE SA FITI INSARCINATE ATUNCI CAND SIMTITI ASTA. Va pup pe toate si fruntea sus..Vom fi si noi CU SIGURANTA 
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
noname spune:
Buna fetelor!
CrisaS
pe mine ma cheama DANA.
Acum ma duc la nani, ca pana la ora asta am avut musafiri.
Vreau si eu sa fiu 
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by gaby76
Crisa!! Am mancat si m-am intors sa vad ce faceti...
Ti-am spus ca nu s-ar vedea nik intr-o poza, asa ca am sa mai fac si luni dimineatza unul, ca pe asta nici macar cu pishu de diminetza nu l-am facut.
Si nici nu stiu dupa cat timp a aparut liniutza aia acolo...mi s-a parut ca a aparut ceva, dar eram grabita ca trebuia sa plec sa-si probeze mireasa rochia si trebuia s-o ajut asa ca am lasat testul de izbeliste si m-am ushchit...
Ce ma bucura e ca sotul a inceput sa se preocupe si el serios de problema bebeului...toata ziua cauta pe net tot felul de minuni si plante pt. gigei.Acum face tratament cu BU, zinc, ginseng,apilarnil, vit.E si nu mai tin minte ce alte chestii de astea inghite...ca daca mai ia multe am sa fac tripleti
Bai deci lasind la o parte faza cu testul...si revenind la gigei..ia baga matale niste zinc in dumnealui seara o pastila pe zi, ia cauta niste DHEA si da-i 20mg pe zi...si poate poate.Rau nu are ce sa-i faca!!Da?
Pup si Doamne Doamne sa fie bebe!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by noname
Buna fetelor!
CrisaSpe mine ma cheama DANA.
Acum ma duc la nani, ca pana la ora asta am avut musafiri.
Ma imt mai bine!!!Crede-ma.Aveam senzatia ca de fiecare data cind iti raspund te jignesc!!!Poate sint dusa cu capu, dar asa simteam..noname
...asta imi spunea mie!!De-aia am vrut sa stiu..asa ca iti voi spune Dana!!Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
oanasm spune:

justme...
si
..tin minte "faza" din noiembrie...sm im presia ca acum esti mai increzatoare ca niciodata! te
si numai bine!
gaby era paaaala bine de tot!!! la9dpo nici nu avea cum sa se vada mai tare!!! hai ca va fi bine!!! du-te maine la dr, sau suna-l, poate iti da ceva de sustinere!!!
restul, va
si spor sa aveti la
si la testat!!! sa fie II!!!
Oana
8+ 
o noua viata
oanaiacovita spune:
Neata fetili...
Alexa uite o
de la mine...
Mai vrea cineva? ![]()
Justme imi pare rau pt. ce s-a intmaplat...ai dreptate, ar trebui sa avem mai multa incredere in corpul nostru... O sa fim si noi [gravi[...pe rand...trebuie...
Eu nu inteleg cum a putut sa isi dea seama ca a fost avort....acum ma sperii si pe mine...ca si eu am avut 3 teste pozitive si bhcg-ul un pic marit....deci...
Zi-ne mai multe despre ce ti-a zis ieri...
Oana mea ma bucur ca bebe si tu sunteti bine...nu ne pui si noua poze sa ne delectam si noi?!...
Oana
te asteptam
my pictures
visul