Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
shuzi- activeaza-ti PM-ul
Parerea mea despre dr.Cocei: este o dr. ok., comunicativa, iti raspunde la intrebari... dar pe mine m-a dezamagit.

Dupa ce mi-am facut toate analizele hormonale; HSG; histerocopie operatorie am inceput monitorizarile pentru inseminare (nu am facut nicio inseminare cu ea).
La monitorizari ma chema in Z10, Z12 si rar Z14 si imi spunea ca nu am foliculi - nu ovulatie.
De abia acum am aflat- de cand ma duc la T ca , de fapt, mie imi cresc foliculii incepand cu Z 16 si in Z21 am ovulatie.
Ea nu avea nici macar rabdare sa ma monitorizeze.
Dupa 3 stimulari fara niciun folicul (dupa spusele ei) mi-a dat cu "flit" si mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca sa ma duc la endocrinolog- pt ca am ovare MPC si nu ma poate ajuta.

Si asa ca m-am dus la dr. corina neamtu ... care nici ea nu prea mi-a placut .. si am ajuns la tutunaru.
Nici tutunaru nu este cine stie ce- dar in acest moment este ceea ce-mi trebuie.
In momentul in care ma voi hotari sa fac fiv- ma voi duce la cocei.
In ceea ce priveste atentiile financiare- erau generoase- dar degeaba.
Nu conteaza.
Mai bine nu-i dai si te trateaza la fel- dar macar traiesti cu impresia ca nu i-ai dat si de aceea este "rece".![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
elly_me spune:
Pana acum 5 luni - Cm dura maxim 3 zile si acum vreo 5-6 (de cand am facut stimulare cu gonal f)
Inainte luam in fiecare luna utrogestan ca sa-mi vina (din Z17-Z26 - iar in Z29/30 imi venea cm)- fara utrogestan nu-mi venea cm.
Acum 5 luni am fost la homeopat am luat un tratament si imi vine CM natural- fara utrogestan- la 30-35 de zile.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
M Oana spune:
Deci si la 30 de zile, dar si la 35 de zile......
Si in cazul asta te chema in zilele 10-14?
Eu am ajuns ca indiferent cat de bun si competent e medicul, sa-l fac mereu sa se mai uite inca o data pe "povestea" mea infertila.
Daca ii comunic medicului ca am un CM de 28-30 de zile, atunci ma va monitoriza in zilele 10-14. Daca insa ii comunic ca il am de 35 de zile, normal este sa ma aiba in evidenta pana in ziua 21.
Pentru a avea sanse minimale trebuie ca faza luteala, de dupa ovulatie sa fie de macar 14 zile, ideal de 16 zile, asa ca faptul ca la un CM de 35 de zile nu te-a chemat pana in ziua 21, asta da, nu prea ii acorda o bila alba. Se poate ca foliculii sa nu creasca asa cum trebuie pana in ziua 14, dar dupa aceea pot creste rapid in cateva zile, totul este ca dupa ovulatie sa aiba timp sa se implanteze, sa nu vina ciclul prea repede peste bebic.
Eu am o parere excelenta despre Cocei, din pacate asa e, uneori le mai scapa si lor cazul nostru, merg dupa tipare, indiferent cat de buni sunt, iar Cocei chiar e profesionista.....
Eu cand merg la doctor merg blindata de informatii, cu toate dovezile infertilitatii mele sub brat, zici ca e zi de proces si ma lupt cu toti sfintii....

Numai bine, mergi pe mana lui Tutu si cand e vorba de FIV spre Cocei, eu tot la fel as face.
Si inca ceva. Foliculi sunt intotdeauna, insa medicii nu vor lua in serios decat foliculii de dimensiuni mari. Eu, la FIV aveam vreo 30 de foliculi, insa se luau in calcul, se masurau, doar cei dezvoltati pana la dimensiunea corecta din ziua de monitorizare. Deci, daca eram in ziua 10, sa zicem, se luau in calcul doar cei care aveau dimensiuni intre 10-14 mm, cei care erau, de 7, de exemplu nu se masurau.
La inseminari, pana in ziua 14, daca ciclu vine la 28-30 de zile se iau in calcul foliculii care sa aiba macar peste 18 mm, ca sa fie apti sa-si faca treaba si sa duca la un bebic. Daca au dimensiuni mult mai mici, medicul iti va comunica ca nu are cu ce sa faca inseminarea, dar asta nu inseamna ca nu ai, ci ca nu sunt in luna aceeasi productivi, nu au ajuns la dimensiuni care sa-i faca apti sa produca ceva.
Daca insa esti intr-o luna in care vei avea teoretic un CM la 35 de zile, atunci foliculii sunt micuti in ziua 14, in mod normal, dar vor creste pana in ziua 21 si vor avea timp sa faca tot ce trebuie, pana sa vina nenorocirea de ciclu peste munca ta....... Au si ei time-ing-ul lor, vorba cantaretului......
Uneori medicii ne comunica niste cuvinte poate mai "bolborosite", pentru ca ei au experienta cu carul si nu au puterea/timpul sa stea sa explice fiecarui caz in parte cum sta treaba. Uneori le mai scapa si lor cate ceva, dar stiintele astea medicale sunt destul de complexe si e clar ca pentru noi cele 3 cuvinte pe care le primim, gen "nu ai foliculi", par ca niste condamnari la moarte, dar lucrurile sunt mult mai complexe....
Mie mi-a zis Marinescu cand m-a trezit din operatia de la punctie de la FIV: "mama, ce m-ai speriat, aveai niste ovocite aplatizate......". Si a plecat...... Am crezut ca mor.... L-am cautat in tot spitalul sa-l intreb ce-i aia, iar el : "io mai stiu ce-am zis, du-te acasa ca e totul perfect......".![]()
Si a fost.....
adiverona spune:
buna fetelor,
sunt si eu interesata de nr de mobil al doamnei doctor Cocei. Sunt pacienta dansei, insa i-am cam pierdut urma, pentru ca mergeam intr-un loc în care vine foarte rar si as vrea sa fiu in contact cu dumneaei. Daca e careva draguta sa imi lase un PM, i-as fi indatorata.
Multumesc anticipat, numai bine!
mariadan spune:
stiti la ce cabinet mai merge dr. Cocei, in afara de Marinescu Medical Center? In ce zile?
M/am "trezit" cam tarziu pt. programare la cab. Marinescu, ca nu se mai fac pana in septembrie. Nu pot astepta pana in septembrie.
Sau poate din intamplare stiti pe cineva care are programare la cab. Marinescu si nu mai merge.