Aspirante optimiste > 20 ani (251)
Raspunsuri - Pagina 21
Alexa.1983 spune:
Amabella....in mod normal era de 28...
luna trecuta a fost de 41
....
acum iau duphaston......habar nu am
....Va veni si o zi...
LAURA
yubi spune:
[quote]Originally posted by noname
Fetelor, dar acid folic gasiti?Eu am gasit,dar iau de 1 mg,pt. ca cel de 5 mg este prea mult.Doza zilnica este de 0.4 mg si oricum se mai asimileaza si din alimentatie.Trebuie sa incepi sa iei cam cu 3 luni inainte de a programa o sarcina.
http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png
Amabella spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Amabella....in mod normal era de 28...
luna trecuta a fost de 41....
acum iau duphaston......habar nu am
....Va veni si o zi...
LAURA
Daca nu intrerupi Duphaston-ul, nu vine. Ca sa vina, trebuie sa scada progesteronul, iar daca tu bagi regulat...nu are cum sa scada.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)Surioara mea
marynik spune:
shmechera de alexa cred ca e gravidoasa dar nu vrea sa ne spuna ![]()
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Amabella spune:
Yubi, eu am gasit mereu acid folic. Acum am chiar de 0,4.
Poate de aia nu am ramas pana acum, ca m-am apucat sa iau chiar in luna in care m-am apucat de bebe si nu am inca 3 luni de acid folic...
Glumesc, evident. Si oricum, si daca nu iei deloc, tot e in regula. Eu la Rares am inceput sa iau in luna in care am ramas insarcinata si e un copil perfect. Oricum, cica ultimele studii indica faptul ca acei copii nascuti din din mame care iau acid folic in timpul sarcinii au predispozitie la obezitate. Asa ca dupa ce raman, mai cuget daca mai iau.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
Alexa.1983 spune:
...iau duphaston tocmai ptr ca nu-mi vine...
e a treia zi...peste 2 zile il opresc...
daca e sa vina CM...daca nu..ce naaaasol ![]()
la unele fete le-a venit in timp ce luau...
am fost la doctor dar nu am chisturi sau alte belele..
vedem...
....Va veni si o zi...
LAURA
Amabella spune:
Am deschis capitol nou aici
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
Roxana80art spune:
Buna fetele !!!
Si mutumesc din suflet pentru incurajari si pentru sfaturile bune.
Da Justme, cred ca ar trebui sa ne cam luam de manuta si sa discutam mai multe aspecte, poapte nu ne-am mai gandi la acele zile....
Aaaaaa si apropo de acidul folic, am ineput sa iau si eu de vreo 10 zile....dar vreau sa va spun ca atunci cand am ramas gravida cu Flaviana, mandra mea de 3 anisori si 4 luni, nu am luat acid folic inainte ca n-am stiut ca trebuie luat
, dar am luat dupa ce am ramas ca mi-a dat doctorita care mi-a urmarit sarcina si cu care am si nascut.
Dar se zice ca e bine de luat 3 luni inainte si 3 dupa ce ramai.
Ok acum va las si va pupic pe toate.
Sa dea Domnul sa ni se indeplineasca visele.
Mai vorbim
Pa pa
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art