Aspirante optimiste > 20 ani (251)
Raspunsuri - Pagina 16
CrisaS spune:
Buna dimineata!!!! Ce fac fetele mele?
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu 
bujo spune:
Kitsy
Ma simt bine da mie mi se pare ca trece asa greu timpu![]()
Salutare Crisule.
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo
kitzy spune:
Bujo si mie la inceput imi trecea greu timpul, dar acuma asa de repede trece, ma gandesc ca nu mai am mult si gata! Inca parca as mai intinde saptamanile astea![]()
26+ cu
Diana
CrisaS spune:
Fataaaa da ce-a mai trecut timpulllll Kitzy mai are putin si naste...tu bujoreato ai ajuns la 14 saptamini..nu-mi vine sa cred!!!!
Off...MARYNIKULEEEEEE unde esti sora mea?????
Crisa
Vreau si eu sa fiu 
oanaiacovita spune:
Fetele, sunt fericita...mi-am gasit medic(ii multumesc lui Kitzy pt asta...
)...
Marti seara ma duc la dr....
Oana
te asteptam
my pictures
visul
kitzy spune:
Crisa nici nu-ti poti inchipui ce repede trece timpul.
Mai am o luna si raman in prenatal, asta astept cel mai mult acuma si din martie daca totul e bine, ne apucam de cumparaturi pt bb, bagaj de spital, uff, asta imi da emotii deja![]()
Oanaiacovita cu multa placere
sper sa-ti fie de folos!
26+ cu
Diana
Amabella spune:
quote:
Originally posted by Roxana80art
Buna fetele,
N-am reusit sa intru de ceva vreme pe la voi dar am stat si am citit scrierile voastre si metodele voastre pentru a ramane insarcinate...
Si stateam acum si ma gandeam ca atunci cand am ramas gravida cu fetita noastra am ramas exact cand am vrut....eiiii acum nu mai pot sa spun acelasi lucru pentru ca se pare ca avem de lucru....
Nu raman si nu stiu ce s-a intamplat ?....E drept ca nu mai am nici menstruatia sigura ca si perioada ca atunci, dar totusi am urmarit perioada si stiu cand e dar nu raman si asta ma scoate din minti....ma tot gandesc ce s-a intamplat acolo....
Am zis ca daca mai continui asa trebuie sa merg inapoi la medicul care mi-a montat si scos steriletul sa-i spun care e treaba....ca ma ingrijoreaza situatia asta...
Acum la mijlocul lunii am avut ovulatie si astept cu mare nerabdare ziua de 27-28 ianuarie sa vad ce se intampla......
Sunt putin cam data peste cap .....
Dar va trece....
Va doresc o zi buna !!!
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
Roxana, sunt exact in aceeasi situatie ca si tine. Cu Rares am ramas exact cand am vrut, iar acum nu mai merge si nu stiu de ce si innebunesc! in perioada de dupa ce am nascut am folosit doar prezervativ, deci nu se pune problema de vreo sterilitate indusa. Nu stiu ce se intampla!

Tu de cate ori ai incercat pana acum?
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)Surioara mea
CrisaS spune:
buna noname...Marynika vad ca nu ne mai iubeste ca multe alte fete de altfel!!:(
Ce medic ai gasit Oana?
Crisa
Vreau si eu sa fiu