Cum sa atragi cuiva atentia fara sa jignesti??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by bubic

Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie...

When you want something you never had, you have to do something you've never done.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

ocebine, nu m'ai inteles bine. Am spus ca daca obisnuiai sa te vopsesti, sa iti faci unghiile, etc. Si vorbeam de diferenta de inainte si dupa casatorie... nicidecum de diferenta din ochii mei, ci cea din ochii sotului.Un par natural este f frumos, desigur.

Sper ca acum am fost mai clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cine mi-a vazut pozele s-a convins ca sunt o femeie ingrijita si nu m-am delasat dupa 6 ani si jumatate de convietuire. Imi reimprospatez frecvent suvitele (am de gand sa fac asta si dupa ce nasc, nici eu nu ma vad cu radacinile negre de 10cm!), ma parfumez, ma epilez, imi lacuiesc unghiile cu lac transparent, ma pensez aproape zilnic etc.

Fetelor, nu asta e problema, voi chiar va faceti ca nu intelegeti???

I-am relatat si sotului meu cate ceva de pe topicul asta, iar raspunsul lui a fost "Chestia cu delasarea este doar un pretext din punctul lui de vedere, dar el nu realizeaza asta".

puppe, ce m-a frapat si m-a intristat pe mine este ca ai scris despre fina ta ca la 25 de ani este imbatranita. Ori asta e o situatie pe care nimeni nu o poate controla din exterior, e ceva ce vine din interior. Tu te-ai intrebat vreodata cum i-o fi ei in sufletul ei, de a ajuns sa arate asa imbatranita? Fiindca smacurile - chiar daca te arata mai ingrijita - nu te fac sa arati mai tanara, dimpotriva, maturizeaza. Asa incat efectul asta de imbatranire e ceva legat de starea ei sufleteasca, eu asa vad lucrurile.

Tu stii oare daca ea o fi cu adevarat fericita si implinita? Oare pe ea ce o framanta cu adevarat? Oare ea cum face fata responsabilitatii de sotie si mama de copil mic? Oare ea cand mai are timp si stare sa se ocupe de igiena ei sufleteasca? Intrebarile astea nu si le pune nimeni, toata lumea vede exteriorul si crede ca - daca dam cu parfum si rimel si ruj si ne imbracam cu desuuri de dantela rosie - gata, ne-am schimbat total si peisajul interior?? Ehei, ce usor ar fi daca ar functiona asa.

Eu ii doresc din suflet finei tale ca aceste imbunatatiri cosmetice sa aiba influenta si asupra modului cum o priveste sotul ei, dar sunt foarte sceptica, deoarece cred - ca si Cristina_A - ca problema reala e mult mai profunda decat ceea ce a spus el la petrecerea unde ii fugeau ochii dupa colega care mirosea mai bine si era mai buna (!). Sorry, pentru mine comportamentul lui nu are absolut nici o scuza. El se spala frumusel pe maini, da vina pe ea si in felul asta are verde sa saliveze (si poate nu numai) dupa altele si sa se mai simta si indreptatit s-o faca. Toate astea in timp ce ea se ocupa de copil si ii pregateste lui sandwichurile si crede ca totul e ok intre ei. Urat si necinstit din partea lui.

daniela_b, noe,

Felicia 16+ viitoare mami de - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Si mai e ceva care ma mira: finul nu discuta cu sotia lui. Nu i-a spus ca este ingrijorat de schimbarile pe care le-a observat, nu a intrebat-o ce i se intampla, nu a incercat sa afle de ce este trista si de ce are un aer imbatranit. I-ai putea sugera tu, Puppe, sa faca acest lucru si vezi cum reactioneaza.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Multe rapunsuri de la acest topic imi provoaca tristete.
O sa va spun cateva lucruri...

Cand l-am cunoscut pe fostul meu sot avea vreo 75 de kg. Doi ani mai tarziu avea peste 90 si in timp ce el era disperat din cauza greutatii si se plangea toata ziua, eu ma uitam la el ca la urs ca nu observam acele 15 kg, in ochii mei nu era nici o diferenta, era foarte atragator si saream pe el la fel de des. Dar pentru ca el avea aceasta problema am studiat putin, gasit regimul Montignac si am inceput regim cu el (nu aveam nevoie sa slabesc insa e oricum un stil sanatos de a manca). Deci se poate si alta abordare.

Altceva: dupa ce am nascut nu mi-a ars nici o secunda sa ma ingrijesc, nu numai pentru ca nu aveam timp insa mi-a luat destul de mult sa ma acomodez cu noua functie de mami (daca am reusit asta vreodata...). Cand avea Carla vreun an si 8 luni mi-a reinviat zbuciumul stilistic si acum (are doi ani) inca incerc sa ma dumiresc ce haine sa-mi cumpar. Mi-e in continuare greu sa ma pensez/machiez/manichiurez in conditiile in care nu fac sandwichuri nici pentru mine.
Give her a break.

In plus... in ultimii doi ani m-am maturizat (ca sa nu zic imbatranit) destul de tare, fostii cilegi nu ma recunosc sau se uita lung la mine, sunt foarte schimbata! Insa asta s-a intamplat pentru ca am fost suparata, nu pentru ca nu mi-am facut masca cu ulei de masline.

Sunt de acord cu Daniela, cu el trebuie discutat, nu cu ea, pentru ca el are o problema.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:

Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie. Asta nu este un lucru rau, lucrul rau este ca dupa ce a ajuns, uita sa mai lupte. Considera ca ... gata, cursa ei s-a terminat. Este o mentalitate total gresita, parerea mea este ca toata viata este o lupta continua si mai ales casnicia. Evident, cand ai renuntat la aceasta lupta, apar amantele si ne este mult mai usor sa le acuzam pe ele si pe sot de esecul casniciei, decat sa vedem ca de fapt, problema a plecat de la noi. Uitam sa ne ocupam de noi, sa ne ocupam de el, de intretinerea relatiei, sub pretextul ca suntem foarte ocupate cu serviciu, cu eventualul copil, cu casa... Pretexte gresite.

Stau si ma intreb daca este real ceea ce gindesti tu...mi-e greu sa pricep cum poate o femeie in ziua de azi sa rationeze cum ca amanta este greseala sotiei. Puri si simplu stau pe scaun si nu imi vine sa cred.

Casnicia nu este o lupta in care eu sa fiu constant aranjata, fardata, si la 7 ace. Sint de acord ca exista momentele potrivite pentru asta dar sa fiu pe picior de lupta ("laaaa ataaaaaaac") 24 de ore/7 zile pe saptamina/o viata intreaga mi se pare exagerat si fundamental gresit.

Dragoste nu sta in mascariciul de pe fata, da ajuta intr-o oarecare masura...dar sa nu uitam ca imbatrinim, ne imbolnavim, mai avem accidente, dureri, probleme. Nu este serviciul meu sa fiu la dispozitia "domnului" ca scoasa din cutie si sa imi neglijez copilul sau interesele personale in favoarea pieptantului in coarne al unui barbat. Indiferent de barbat.

Intelegi gresit "lucratul la relatie"...Se lucreaza la relatie atita vreme cit cei doi sint dispusi sa o faca.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Perfect de acord cu tine, ca de obicei. :)) Pot sa spun ca mi se par chiar dezgustatoare ideile astea cum ca femeia trebuie sa faca aia si aia si aia ca nu cumva sa se f.. domnu' cu alta. Parca e redusa la un obiect de indeplinit placeri ale marelui Stapan. Daca nu e la inaltime, ia un sut in dos.....ce josnic, ce mic, ce dezgustator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dovada ca o gramada actrite, femei superbe si aranjate si ferchezuite sunt inselate de parteneri. Asa ca individul "finutzu" e doar un magar de duzina si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Dovada ca o gramada actrite, femei superbe si aranjate si ferchezuite sunt inselate de parteneri. Asa ca individul "finutzu" e doar un magar de duzina si atat.

Total deacord,si mai adaug ca-i lipseste respectul nu numai ptru cea care-i este sotie,dar si ptru tine care-i esti nasa.
Daca si-ar respecta si intelege sotia i-ar zice: "eu fac cafeaua si pachetele dimineata,pana tu hranesti bb-ul si te aranjezi". daca spui ca inainte era cocheta,inseamna ca acum nu are timp,ca este obosita si prefera sa doarma 10 minute mai mult...si la mamici este de-nteles..
Iar faptul ca prezenta ta,cea care i-ai pus cununiile pe cap,nu l-a stanjenit ca sa danseze lasciv cu partenera parfumata si aranjata,si sa-ti mai si comenteze atat de patetic motivele ptru care a facut-o, denota ca intr-adevar este un magar,cum a zis si ruxi.
Eu i-as fi spus pe moment.. sa nu ma faca sa ma simt stanjenita de purtarea si comentariile lui...
Faptul ca ai scos-o la cumparaturi nu este rau,mai ales ca i-a facut placere.insa o femeie se imbraca si se aranjeaza ptru ca ii place,ptru ca se simte bine,o face ptru ea insasi nu ptru sot.
cand renunti la anumite tabieturi,cand te vezi obosit si imbatranit,nu este fiindca iti lipsesc tinutele moderne si fardurile de marca,lipsurile sunt mai profunde.o femeie fericita,multumita, radiaza de frumusete si fara aceste artificii.dar, daca ceva nu merge,daca are multe preocupari si responsabilitati,care nu are cu cine sa le imparta,atunci incepe sa apara declinul,scaderea interesului ptru prpria sa persoana.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Revenind la ceea ce povesteam: fina mea nu a fost de la bun inceput asa cum e acum. Inainte de a se marita, era proaspat-absolventa de facultate, avea preocuparile de la 22 de ani, era cocheta, ii placea sa poarte haine la moda, abia la vreo jumatate de an de la casatorie a inceput sa devina nepasatoare la aspectul fizic si pur si simplu s-a schimbat. Nu ma refer la cele cateva kile acumulate, care nu-i stau rau, dimpotriva, inainte era prea slaba. Vorbesc de atitudine. A devenit stearsa din toate punctele de vedere, a imbatranit, literalmente. Nu stiu cat am reusit sa ma fac inteleasa. Mie de-asta mi-e si ciuda, daca era asa de la inceput, nu sesizam nici o schimbare si deci nu consideram ca e cazul sa faca ceva. Asa insa...

mie asta nu-mi suna bine deloc. poate ea nu se simte valorizata in casnicia asta, poate ca e un fel de a spune ca vrea sa fie apreciata asa cum e si ca s-a saturat sa-i aleaga sotul toaletele.
poate ca tot spunindu-i mereu (el) ca nu stie sa se imbrace (si altele, poate) a facut-o sa o lase balta cu toate si sa nu mai incerce nimic pt. ca orice ar face, el tot gaseste ceva de criticat.

en fin, imi pare ca problema e mai adinca decit machiaj, nemachiaj, haine la moda ori ba ...
ea se simte bine in pielea ei? stie, simte ca sotul ei o iubeste la bine si la rau?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Cristina_A

quote:

Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie...

Da, se lupta, sa nu ramana, Doamne fereste, nemaritata. Si are mare noroc c-a "luat-o" si pe ea cineva, ca sa intre-n randul lumii.
Si, dupa ce si-a atins scopul, culmea, se culca pe-o ureche

Mi-a sarit in ochi un articol despre fostul James Bond, se pare ca nevasta-sa n-are problema asta: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/showbiz/showbiznews.html?in_article_id=509208&in_page_id=1773

Mergi la inceput