Cum sa atragi cuiva atentia fara sa jignesti??
Raspunsuri - Pagina 2
puppe spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Am avut azi cu fina-mea o scurta sedinta de shopping (2 ore, ca finu-miu a fost baby-sitter si la fetita lor, si la a mea, si s-a cam urcat pe pereti). Am reusit sa luam lenjerie intima (de, am inceput de la piele!!) si o pereche de blugi, dar maine continuam, ca lasam fetele la socrii mei. Adevarul e ca nu intentionam sa luam lenjerie, dar m-am bagat cu ea in cabina de proba cand a incercat blugii si m-a luat durerea de cap ce chiloti poarta fata mea!!! Genul asta de gogosari ii iau soacra-mii, sa-i tina la spate!!Asa ca m-am chinuit sa o conving ca musai tre'sa vina cu mine sa-mi iau o pereche de bikini (nici n-am decat vreo 80 de perechi...)si i-am luat eu cadou o pereche si inca una si-a luat ea, dupa ce aproape ne-am certat sa renunte dracu' la dantelaraiele plasticoase pana la buric , respectiv genunchi. Macar a iesit bine pana la urma, si-a luat si un sutien misto, ii vine bine si chiar ii pune bustul in valoare, ca fara sutien putine isi mai permit sa stea dupa o nastere si alaptat...
Nu indraznesc sa o iau cu apropouri despre vezi Doamne ce s-a intamplat cuiva cu sotul, ca e foarte desteapta si se prinde ca ceva nu-i in regula, cu atat mai mult cu cat s-a mirat ce rece ma port cu barbat-su de un timp incoace...Pai mie imi vine sa-l iau de gat si sa dau cu el de pereti si cica sa ma port frumos...Am dat-o eu cotita, ca e o simpla impresie, ca prefer sa vorbesc cu ea, sper sa-mi fi mers...
Cu machiajele am luat-o la 11 metri, in sensul ca am intrebat-o daca nu-i plac gamele Max Factor , Maybelline si Rimmel, pe care eu i le-am facut cadou pana acum, fiindca nu inteleg de ce nu le foloseste. Auziti si voi: nu are timp, ca trebuie sa faca dimineata cafeaua, sa-i puna sotului sandwich, sa o hraneasca pe aia mica...Oau, ce si-a auzit!! Am pus-o sa-mi promita ca se trezeste cu 15 minute mai devreme si isi da macar cu un rimel si un ruj, daca nu stie inca sa foloseasca eye-liner-ul. Oricum, sambata am convocat-o la o sedinta de machiaj. Abia astept!! Si, ca tot trebuia sa ma vopsesc si eu, ne-am facut programare sapt viitoare la coafor, sa-i dea coafeza mea o linie la freza ei fara nici o noima.
Fina mea e de un bun simt care te calca pe sistem, de-a dreptul; isi facea probleme ca ce o sa zica barbatu-miu ca umblu cu ea prin magazine, ca daca se supara barbat-su ca ii strica banii (in conditiile in care EA castiga de 3 ori cat el!!!!)si alte prostii. Abia m-am inteles cu ea; noroc cu sotu' meu, care a fost destept si s-a apucat sa o convinga si el ca femeile trebuie intotdeauna sa arate bine si astea-s niste investitii profitabile. Discutia cu el (si cu finu-miu) au avut loc dupa mini-sedinta noastra de shopping, si eram tot cu ochii pe finu-miu, sa vad daca indrazneste sa comenteze ceva... N-a indraznit...a zis ca e OK sa merg eu cu ea prin magazine, ca are incredere in gusturile mele ("o , pasha, cat de darnic esti!!!"). Asa ca maine continuam.Numai ca eu in nici un caz nu sunt adepta sclipiciosheniilor.
Miss Parker, finu-miu a avut probabil impresia ca va fi fericit cu o sotie iubitoare, si intelegatoare, si buna la suflet, fiindca nu e prost deloc si stie ca astea sunt valori care rezista peste timp. Eu sunt convinsa ca el o iubeste , in felul lui egoist, dar e incapabil sa se abtina sa nu se "dea" la femei pe care le considera dezirabile. In nici un caz nu cred ca ar divorta de ea, dar nu vreau sa ajung ziua in care sa-mi spuna fina mea ca a aflat ca o inseala cu x sau y. Ea este o fata prea buna, care nu merita sa fie ranita asa. Deci, in masura in care pot face eu ceva, incerc sa fac sa nu se ajunga acolo. Mai ales ca , zic eu, inca nu e prea tarziu.
Am aflat si explicatia delasarii finei mele, pe langa munca exagerata: mama-sa, draga de ea, i-a zis ca "acum e femeie maritata si nu se mai cade sa se boiasca, sa arunce banii pe epilat, coafor si haine, ca e importanta familia si copilul". Jur ca mi-a picat fata. Si maica-sa are numai 46 de ani, ma doare mintea de-a dreptul!!!
Pot sa pun pariu ca in seara asta finii mei vor inaugura lenjeria cea noua, si daca lu' finu' nu-i place, tre' sa bag artileria grea la inaintare...
petaluda spune:
Bravo Puppe, se pare ca lucruile se aranjeaza, cred ca ai facut o treaba pe cinste, mai ales pentru moralul fetei.
Ce vroiam sa spun de ieri insa nu am avut timp este ca ma intrebam daca asa a fost fata asta dintotdeauna, sau e asa doar de ceva vreme. De ce spun asta? Pentru ca si eu am trecut printr-o perioada in care chiar nu imi pasa ce puneam pe mine, desi de felul meu sunt foarte cocheta, asta cand niste lucruri foarte importante mergeau foarte prost. Ori pana nu s-au rezolvat problemele mele putea sa ma duca si Coco Chanel la shopping, ca tot nu m-as fi aranjat. In cazul asta ar trebui, ca sa o ajuti , sa afli ce ii sta pe suflet.
Dar daca asta a fost felul ei dintotdeauna, atunci o indrumare de la cineva care se pricepe e mai mult decat binevenita.
bubic spune:
Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie. Asta nu este un lucru rau, lucrul rau este ca dupa ce a ajuns, uita sa mai lupte. Considera ca ... gata, cursa ei s-a terminat. Este o mentalitate total gresita, parerea mea este ca toata viata este o lupta continua si mai ales casnicia. Evident, cand ai renuntat la aceasta lupta, apar amantele si ne este mult mai usor sa le acuzam pe ele si pe sot de esecul casniciei, decat sa vedem ca de fapt, problema a plecat de la noi. Uitam sa ne ocupam de noi, sa ne ocupam de el, de intretinerea relatiei, sub pretextul ca suntem foarte ocupate cu serviciu, cu eventualul copil, cu casa... Pretexte gresite.
In situatia ta, puppe, ma bucur sa vad ca ai luat atitudine. Eu vad ca esti suficient de diplomata ca sa poti, intr-o situatie limita, sa ai o discutie cu fina ta. Scoate-i ideile stupide din cap si invat-o sa fie putin cocheta prin machiaj si haine. Imi e clar ca pe fata asta nu prea are cine s-o invete si cine sa o sfatuiasca bine, iar tu esti singura persoana care o poti face, mai ales ca ai "vazut" cum a inceput sa reactioneze finul. Forteaz-o sa renunte la "chilotii de baba", puloverele gen sac, etc, ajut-o sa-si imbunatateasca garderoba si invit-o pe la tine dupa cateva zile. Vezi cum vine imbracata si aranjata, iar daca nu vine cel putin machiata la tine, fa-i observatie severa; poate in felul asta ii bagi in cap ideea ca nu trebuie sa iasa din casa nearanjata, indiferent unde se duce.
Tine-o tot asa, ajut-o in continuare si stai mult de vorba cu ea, incercand sa-i schimbi mentalitatea. Multa bafta si astept sa vad cum evolueaza...
teo_mire spune:
Buna, si eu mai patesc sa uit de mine si sa nu imi pese cum arat dar multumesc la Dumnezeu am o sora care e tot timpul cocheta si ma mai cearta si imi revin, incep iar sa ma ingrijesc. sprijinul cuiva inseamna mult. Imi place ca iti ajuti finuta chiar avea ea nevoie de una ca tine langa ea. cand face mutre ceart-o si isi revine :P. si sa sti ca aranjatu' asta iti ridica foarte mult moralu, cel putin mie si devin mai increzatoare in mine. mai am o alta sora care a uitat sa se mai ingrijeasca de cand s-a nascut fetita ei. si ma cert de multe ori cu ea si nu stiu ce sa ii mai fac nici eu nici sora cea cocheta. poate o sa reusesc si eu, ca tu ai reusit cu fina ta.
va pup
Un trandafir cu un boboc
Ramonika spune:
bubic - imi place ce ai scris si cum gandesti. si eu is de parere ca de multe ori e "vina" femeii ca barbatul isi gaseste alta. bineinteles ca conteaza si sufletul bla bla, dar barbatul e barbat si e ispitit... si una n-o impiedica pe cealalta, sa fii si aranjata, cocheta si sa ai un suflet bun si sa fii si gospodina etc. ca e greu e adevarat, dar asta-i viata.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Kehleyr spune:
Ai facut foarte bine ce ai facut. Sunt convinsa ca si ei i-a facut placere iesirea voastra, chiar daca se simtea un pic vinovata de cheltuieli.
Eu am noroc tocmai, cu mama, care imi face morala daca nu ma ingrijesc ca altfel poate si eu m-as delasa.
Orice femeie se simte mai bine daca se ingrijeste, cat de putin, si o sa isi recapete increderea in ea si optimismul. Eu pe masura ce inaintez in varsta parca mai mult ma ingrijesc, ca de, e usor sa fii slaba la 19 ani, sa iti lasi parul lung si sa fii atragatoare, dar cand ai trecut de 30, se vad si ridurile, si burta, si celulita .
PS. Ce artilerie grea?
MissParker spune:
M-as bucura ca eforturile tale sa dea roade.
Sa-ti spun cum e sotul meu si de ce eu sunt sceptica in ce priveste profunzimea iubirii finului tau pentru sotia lui.
Sotul meu ma iubeste si ma considera cea mai frumoasa femeie din lume pentru ca imi vede in suflet si pentru el asta e tot ce conteaza, nu trasaturile, nu machiajul, nu coafura, nu desuurile, ci substanta interioara. Ii place de mine mai mult nemachiata, pentru ca "atunci mirosi a Feli si nu a smacuri si in plus cand esti machiata iti pui o masca pentru societate dincolo de care adevaratul tau EU se estompeaza". Nu suporta tanga sau chilotii asa-zisi sexy, ii plac chilotii simpli, albi de bumbac. Mi-a aratat dorinta lui la fel de arzator si cand aveam 62 de kilograme, si cand aveam 77 de kilograme. Pentru ca ma iubeste asa cum sunt eu, cu totul.
Acum, daca tu crezi ca finul tau o va iubi sau dori mai mult cand ea ii aduce sandwich-ul (!!) cu parul vopsit si rimelata/rujata decat datorita simplului fapt ca este sotia lui (aleasa de el) si mama copilului lor, bafta multa! Probabil ca eu traiesc pe alta planeta. Si acolo o sa raman, ca mi-e bine asa.
Felicia 16+ viitoare mami de - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
XIO spune:
quote:
Originally posted by MissParker
M-as bucura ca eforturile tale sa dea roade.
Sa-ti spun cum e sotul meu si de ce eu sunt sceptica in ce priveste profunzimea iubirii finului tau pentru sotia lui.
Sotul meu ma iubeste si ma considera cea mai frumoasa femeie din lume pentru ca imi vede in suflet si pentru el asta e tot ce conteaza, nu trasaturile, nu machiajul, nu coafura, nu desuurile, ci substanta interioara. Ii place de mine mai mult nemachiata, pentru ca "atunci mirosi a Feli si nu a smacuri si in plus cand esti machiata iti pui o masca pentru societate dincolo de care adevaratul tau EU se estompeaza". Nu suporta tanga sau chilotii asa-zisi sexy, ii plac chilotii simpli, albi de bumbac. Mi-a aratat dorinta lui la fel de arzator si cand aveam 62 de kilograme, si cand aveam 77 de kilograme. Pentru ca ma iubeste asa cum sunt eu, cu totul.
Acum, daca tu crezi ca finul tau o va iubi sau dori mai mult cand ea ii aduce sandwich-ul (!!) cu parul vopsit si rimelata/rujata decat datorita simplului fapt ca este sotia lui (aleasa de el) si mama copilului lor, bafta multa! Probabil ca eu traiesc pe alta planeta. Si acolo o sa raman, ca mi-e bine asa.Felicia 16+ viitoare mami de - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker , nu toti barbatii sunt la fel.
Nu inseamna ca daca omul acela vrea ca sotia lui sa fie aranjata nuo mai iubeste.
Si eu sunt nemachiata tot timpul , rar pun cate ceva (dermatograf , rimel mai des , un luciu ) , daca am chef ma imbrac in trening ,daca am chef in fusta pana sub fund , prietenul meu apreciaza imbracamintea aleasa bine si chiar ii place. Fiecare are alte gusturi , eu daca m-as duce in chiloti albi de bumbac am rade amandoi de numa , asta nu inseamna ca nu ma iubeste.
Ei , daca el ar deveni delasator (in ideea mea) , si ar umbla in te miri ce , normal ca i-as spune. Nu ar insemna ca nu-l iubesc , ci pur si simplu avem alte gusturi si suntem obisnuiti cu altceva.
Probabil fina respctiva era o femeie care obisnuia sa se aranjeze , care purta anumite tipuri de lenjerie si care deodata a ajuns in pantaloni cu manecuta si nefardata.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ocebine spune:
quote:
Originally posted by bubic
Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie. Asta nu este un lucru rau, lucrul rau este ca dupa ce a ajuns, uita sa mai lupte. Considera ca ... gata, cursa ei s-a terminat. Este o mentalitate total gresita, parerea mea este ca toata viata este o lupta continua si mai ales casnicia. Evident, cand ai renuntat la aceasta lupta, apar amantele si ne este mult mai usor sa le acuzam pe ele si pe sot de esecul casniciei, decat sa vedem ca de fapt, problema a plecat de la noi. Uitam sa ne ocupam de noi, sa ne ocupam de el, de intretinerea relatiei, sub pretextul ca suntem foarte ocupate cu serviciu, cu eventualul copil, cu casa... Pretexte gresite.
Stau si ma intreb daca este real ceea ce gindesti tu...mi-e greu sa pricep cum poate o femeie in ziua de azi sa rationeze cum ca amanta este greseala sotiei. Puri si simplu stau pe scaun si nu imi vine sa cred.
Casnicia nu este o lupta in care eu sa fiu constant aranjata, fardata, si la 7 ace. Sint de acord ca exista momentele potrivite pentru asta dar sa fiu pe picior de lupta ("laaaa ataaaaaaac") 24 de ore/7 zile pe saptamina/o viata intreaga mi se pare exagerat si fundamental gresit.
Dragoste nu sta in mascariciul de pe fata, da ajuta intr-o oarecare masura...dar sa nu uitam ca imbatrinim, ne imbolnavim, mai avem accidente, dureri, probleme. Nu este serviciul meu sa fiu la dispozitia "domnului" ca scoasa din cutie si sa imi neglijez copilul sau interesele personale in favoarea pieptantului in coarne al unui barbat. Indiferent de barbat.
Intelegi gresit "lucratul la relatie"...Se lucreaza la relatie atita vreme cit cei doi sint dispusi sa o faca.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
MissParker spune:
quote:
Originally posted by bubic
Parerea mea este urmatoarea, la modul general: Femeia se "lupta" sa ajunga sotie.
Asta imi aduce aminte de o amica de-a mea, careia i-a spus tatal ei in ziua cununiei: "Tine-l bine, nu uita niciodata ca barbatul asta e capitalul tau!"
quote:
Asta nu este un lucru rau, lucrul rau este ca dupa ce a ajuns, uita sa mai lupte. Considera ca ... gata, cursa ei s-a terminat. Este o mentalitate total gresita, parerea mea este ca toata viata este o lupta continua si mai ales casnicia.
Culmea: atat timp cat am luptat ca sa cuceresc si sa ma fac iubita si dorita ignorand adevaratele mele nevoi sufletesti, am avut parte numai de esecuri, de rebuturi de masculi...
Abia sotul meu mi-a aratat la 33 de ani ca exact contrariul este adevarat: iubirea NU este o lupta. Ci dimpotriva. V-as dori la cat mai multe sa descoperiti asta si sa nu va mai consolati (halal consolare) cu clisee de genul "nu toti barbatii sunt la fel".
ocebine,