Amenda - 2003

Amenda - 2003 | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Azi ajungand acasa, gasesc in cutia postala un plic de la Serviciul Public de Taxe bla bla bla. Prin hartia albastra din interior sunt anuntata ca amd e plata o amenda de 300 RON, cf unui proces verbal datat septembrie 2003.

Eu una nu imi amintesc nimic de acest gen, sa fi primit vreo amenda in acea perioada. Si cu atata mai putin sa fi primit si sa nu fi platit`o.

Avand in vedere ca programul meu de lucru este foarte "intins", nu am timp sa ajung la Serviciul bla bla bla sa verific despre ce este vorba. Intrebarea mea este daca cei de acolo imi pot furniza detalii la telefon sau via email. Nu zic ca nu platesc dar vreau sa stiu PENTRU CE platesc si nu am cand sa ma plimb sa adun informatii. Asadar in baza nr & data de proces verbal, imi pot cei de acolo spune despre ce "infractiune" este vorba???

Si de ce primesc de abia ACUM aceasta insttintare? Este vorba de ceva din 2003, nu vi se pare cel putin absurd sa mi se aduca la cunostinta de abia in 2008???

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nici macar o parere?

Secret monologues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Daca vrei doar o parere...mie mi se pare o tampenie ce s-a intamplat...din 2003!!!!!!!pana in 2008 e ceva timp....DAr la cat de draguti si amabili sunt cei de la serviciile bla bla bla....nu cred ca-ti vor da informatii prin telefon sau e-mail...bafta....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Pfuu, hai sa va spun.... am discutat situatia cu tata. Si dupa un mic "slalom printre amintiri" am descoperit ca era vb de o amenda primite de tata, in 2003, si platita in acelasi an, de altfel. Cum a ajuns amenda pe numele meu nu imi pot da seama! Noroc cu tata ca e strangator si a "salvat" toate hartzoagele - se vede clar ca PV e pe numele lui...

Ca sa vezi in ce tara traim!...

Secret monologues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ar trebui sa le dai in cap.....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput