Dubai destinatie de minivacanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Laura T

Dar nu s-o uita nimeni ciudat la noi ca venim cu valiza pe plaja dis de dimineata? pe plaja asta renumita poate veni oricine, nu e ingradita, nu e cu taxa? este vreme de plaja la sfarsitul lunii martie, nu?

este vorba de o plaja publica,neingradita,fara taxe si eu una nu m-as uita ciudat daca apare cineva cu valize mai ales ca in zona sunt foarte multe hoteluri si se stie ca check-in se face in jur de 12
cand scapati de valize va recomand sa mergeti si la Madinat Jumeirah Souq - se afla foarte aproape - veti avea surpriza sa descoperati o frumoasa piata araba de lux (dar nu cumparati nimic pentru ca preturile sunt foarte mari acolo),boutiquri,o multime de restaurante, cafenele foarte sic ,de pe cateva terase se pot face poze foarte frumoase cu Burj al Arabul
tot pe acolo se afla si Wild Wadi - parcul acvatic

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Luna, multumesc de raspunsuri. Chiar e o idee minunata sa vedem rasaritul pe plaja ... hmmm. Noi o sa stam la Majestic, oare ei nu primesc bagajele inainte, ca sa nu le caram cu noi pe plaja ... Sau e departe hotelul de plaja?
Laura T, ce coincidenta, nu numai ca si noi mergem la sfarsit de martie si aterizam noaptea (ca toate avioanele din Romania, am vazut), dar aterizam tot de ... ziua mea. Diferenta e ca am schimbat prefixul acum doi ani. Mai vorbim.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Si inca ceva ... pentru viza cei de unde am cumparat biletul de avion ne-au spus ca trebuie sa ne adresam hotelului. Inca n-am facut-o, dar am inteles ca iti cer actele scanate, iti trimit o hartie cu care iti ridici viza de la aeroport cand ajungi? Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Luna, ai scris atat de frumos, cine citeste cu siguranta isi doreste sa viziteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

LindaZ, noi trebuie sa obtinem viza peste vreo saptamana, am depus deja actele scanate la agentia prin care am facut rezervarea la hotel (si care lucreaza cu Dertour) si asteptam. Eu zic sa nu te risti sa pleci din tara fara viza luata, am inteles ca arabii sunt mai stricti. Dar poate ne spune cineva care a mai fost, cum a procedat. Initial as fi vrut sa ne facem si noi rezervare singuri la hotel, asa procedam prin toate locurile in care mergem, dar special am rezervat prin agentie de data asta, pt a ne ajuta cu obtinerea vizei. Si au aceleasi preturi cu cele de pe site-ul Dertour.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LindaZ

Si inca ceva ... pentru viza cei de unde am cumparat biletul de avion ne-au spus ca trebuie sa ne adresam hotelului. Inca n-am facut-o, dar am inteles ca iti cer actele scanate, iti trimit o hartie cu care iti ridici viza de la aeroport cand ajungi? Merci.

de fapt ei iti vor trimite o copie a vizei - iar in aeroportul din Dubai ridici viza originala

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danamiha

Luna, ai scris atat de frumos, cine citeste cu siguranta isi doreste sa viziteze.

ma bucur ca ti-a placut
descrierea mea era de fapt o postare de a mea de la calatorii daca stiam ca va fi publicata depuneam mai mult efort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LUNA,dk ai timp..hai te rog mai da-mi si mie niste sfaturi,pe unde sa ne mai plimbam in dubai....sunt si cu fetita de 1 an,poate si ceva locuri de joaca,sa imbin util cu placut??!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daphna

LUNA,dk ai timp..hai te rog mai da-mi si mie niste sfaturi,pe unde sa ne mai plimbam in dubai....sunt si cu fetita de 1 an,poate si ceva locuri de joaca,sa imbin util cu placut??!!!

in Dubai sunt foarte multe facilitati totul depinde de cate zile stati,ce va place sa faceti...
din pacate fetita ta e prea mica pentru a se bucura de parcul acvatic sau parcul de distractii,mica pentru gradina zoologica si altele
cred ca pentru ea singura distractie va fi jocul in nisip pe amlul marii si eventual jocul in parc - parcuri superbe sunt:Mamzar,Zaabeel,Safa - si nu numai - depinde si unde aveti hotelul
daca aveti un copil linistit cred ca va puteti bucura de un program "normal" si se poate sa luati parte la activitati ca:safari/barbecue in desert,plimbare cu vaporul,turul Dubaiului cu autobuzul,o croaziera cu cina romantica seara,o zi la parcul acvatic,vizita la piata de aur,piata de textile,condimente -
sigur cum ajungeti la Dubai veti fi asaltati cu brosuri si oferte de petrecere a timpului liber si veti alege in functie de timp/pasiune/posibilitati financiare
in mod sigur un copil de un an ar parea o piedica in calea unei vacante reusite dar din proprie experienta pot sa spun ca poti avea o vacanta plina cu satisfactii cu conditia sa ai carutul cu tine,mancare/bautura/pampersi
noi am fost in Thailanda cu un copil putin sub un an si am participat la toate activitatile mai putin la cele nocturne la care chiar daca nu aveam copil nu am fi participat din lipsa de energie.Activitatile zilnice + caldura de 40 de grade si umiditatea ne faceau ca seara in jur de 22 sa nu fim buni de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

merci din nou,LUNA.am inteles ,in mare....sper din tot sufletul sa fie frumos si Elisa sa se simta si ea bine!

Mergi la inceput