*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Bine v-am regasit!
din pacate pentru mine week-endul e pe terminate dar ma simt foarte bine - poate venirea primaverii imi da aripi noi si multa energie
daca week-end-ul trecut am fost ocupata cu de data asta am avut doua zile de vis umbrita ocazional de lipsa papusii mele care a ramas acasa
pe scurt am fost intr-o minivacanta cu sotul pe care l-am vazut doar ocazional pentru ca el participa la o conferinta,timp in care eu am bantuit prin magazine,sala de fitness/piscina,jacuzzi/spa.
si ca un lucru inedit prima oara in viata mea am fost intr-o camera de hotel nou-nouta unde principala ocupatie a mea era sa descopar daca suntem primii clienti ai camerei sau nu...
hotelul s-a deschis luna asta si absolut totul era nou si nu mica mi-a fost uimirea cand la restaurant am descoperit ca fiecare al treilea client vorbea romaneste

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Nu am prea intrat in ultimul timp caci a fost cald si am tot stat pe afara, iar ieri am fost la ziua finutei noastre, fara Alessia..Am vrut sa o luams i pe ea..dar atat a fost de agitata si a plans o gramada..ca am chemat bunicile sa stea cu ea..nu mai dormise de dimineata si nu vroia nicicum..a plans nervos aproape o ora..ca nu stiam cum sa o mai calmez..tremura si plangea cu lacrimi mari..si nu am putut sa o luam in starea asta..
In rest, suntem bine..am facut si vaccinul, azi a mancat 2 lingurite de mar si morcov, suc, si i-a placut f mult..dar laptele praf nu ii place..ca a meu nu prea mai e consistent..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va invit la obisnuita !
O saptamana usoara va doresc si incununata de succese pe toate planurile!
Eu sunt pe ultima suta de metri...ma cam inghesuie timpul asta....

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

claudela,
kriss,ai o fetita desteapta - face deosebirea intre laptele matern si cel artificial (care nu seamana deloc la gust)
fetita mea a refuzat si ea laptele praf cand am incercat sa-i dau cu toate ca in disperare am cumparat mai multe tipuri dar nu si nu
in final am continuat cu alaptatul iar o data cu diversificarea mi-a fost mai usor
Lora,eva,nu lasati cafeau sa se raceasca

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!
Luna, multumesc pentru cafea, dar imi e din ce in ce mai greu sa intru. Dimineata mi-o petrec pe la instante si seara studiez sau evit disputele cu Claudiu pe calculator, pentru ca, oricum, este pedepsit pentru ca a lovit un coleg.
Astazi au fost 19 grade la Bucuresti si dupa ce mi-am luat copilul de la gradi am fost toata famili - mama, tata si copilul - in parc si am jucat fotbal.

Claudiu isi doresc foarte tare o jucarie care este foarte scumpa si pe care nu vrem sa i-o luam acum, ci eventual, de iepuras. Azi la gradinita au avut activitate cu o doamna stomatolog care le-a spus despre zana Maseluta si le-a explicat ca in curand vor incepe sa cada dintii si sa se schimbe cu altii noi. Bineinteles ca la fotbal a cazut, s-a lovit putin la gura si a inceput sa spuna ca in mod sigur ii va cadea un dinte, deci va trebui sa o asteptam pe zana Maseluta

Kriss propunerea mea este sa incerci cu alt lapte. Noi am avut NAN, dar de acum patru ani si pana azi nu stiu ce formule mai sunt. Dupa ce s-a acomodat, 4 luni, poate mai mult, i-am dat si Bebelac de la medicul de familie. La mine a fost usor, dar imi aduc aminte ca imi spunea cumnata mea ca in cazul in care nu merge sa incerci cu altul. Strategia 2: prelungeste un pic perioada de asteptare, adica, suna un pic cam brutal, flamanzeste-o un pic. Sorry, Alessia!

Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti, fetelor? Oare chiar vine primavara?!
Haideti la o cafea!
Noi am avut ieri petrecere, a fost ziua unui baietel si Iustina a fost invitata, asa ca ne-am distrat... acum asteptam 8 martie, alt prilej de distractie
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Eu chiar vreau o cafeluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
La ora 9 am implanturi dentare. Sper sa imi reuseasca si sa nu ma doara prea tare. Sa imi tineti pumnii stransi!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eva, ce matinala esti...multumim pentru cafea!
Bafta la stomatolog! Tinem pumnii! Hai Eva, hai Eva!!!! Sa vezi ca nici n-o sa simti!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine!
Eva, buna cafeluta!Tin si eu pumnii sa fie bine azi la dentist...
Azi e ziua sotului meu si am facut pregatirile aseara pana mai tarziu...Sunt nitelus cam obosita...Iar maine incepe examenul...
O sa le facem noi fata acestor evenimente!

Mergi la inceput