Dragelor,
Postez aici acest subiect in speranta aflarii unor masuri (analize, medici competenti in domeniu) pentru o verisoara de-a mea, disperata ca nu ramane insarcinata.
Acum un an a fost diagnosticata cu chisturi ovariene si operata la Spitalul Elias de dr. Strejan. Dupa operatie, acesta i-a spus in mod repetat ca totul este in regula si ca nu intelege de ce nu ramane insarcinata.
As vrea sa aflu un nume de medic caruia ne putem adresa pentru a vedea ce este de facut.
Multumesc mult de tot!
Buna! Si eu am aceeasi problema. Eu merg la dr tutunaru de la spitalul elias. este speialist in infertilitate. Gasesti aici si un capitol unde poti vorbi cu mai multe paciente ale dansului. Are foarte multe reusite. Eu am mare incredere in el. Succes!
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
De se se presupune ca problema ar fi la verisoara ta? Sotul ei a fost investigat? 50% din cazuri infertilitatea este masculina.
Multumesc mult pt. raspunsuri!!!
Rocsy, am auzit de dr. Tutunaru. Stiu ca are si un site. Cred ca este o variana buna.
Din pacate sotul nu vrea sa-si faca analizele... Nu stiu care ar fi motivele, dar refuza cu inversunare. Asa ca nu-i tramane decat sotiei sa vada unde este problema. daca la ea toate vor fi ok, inseamna ca sigur sotul are o problema.
Toate cele bune!!!