Racusori, la apel! (34)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:

m-am trezit cu o durere in gat
sper sa treaca. bag repede o cafea ![]()
cris, ieri ne-am intalnit cu un prieten al lui florin..apoi pe la 22 i s-a facut lui pofta de mici (dupa ce ne-am despartit de baiatul ala) si hai sa mergem pana la branesti sa luam mici. era o ceataaaa. si ajungem acolo si...aveau nush ce masa festiva si..nu faceau mici. vai ce-am mai ras de el. la ora 1 am ajuns acasa din cauza micilor lui. pana nu a mancat nu s-a lasat 
azi ne vedem cu niste prieteni ai mei...desi eu tre sa dau o fuga pana la mama....dar ne descurcam ![]()
is cam zombie. am dormit cam mult.
cris....pastreaza si mie un ardei..daca e copt. 
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Criss
cum te simti? sarcina usoara in continuare
Mire trebuia sa veniti la mine. am avut aseara mici ![]()

Va doresc o Duminica frumoasa
Miki
mikiriki spune:
Sa va spun si voua de ce-am lipsit din peisaj
Acum 2 saptamani , la primul control aveam infectie urinara. Tura 1 de antibiotice. Sapt trecuta mi-a gasit apa in partea stanga, nu multa dar destul sa ma panicheze. buuunnn.. tura 2 de antibiotice , multe lichide sa elimin apa. Am fost de n ori la toaleta pe zi, dar degeaba ca n-a iesit destul Bunnn... controlul nr 3 , daca pana miercuri ( sapt. viitoare- vad ca tot din miercuri in miercuri ma tzine) nu elimin destul trebuie sa merg la spital . Am mai primit antibiotice dar de data asta le iau mai rarutz pt ca mi-e foarte rau si ma ia durerea ingrozitoare de cap de la ele.
N-am avut nici un chef de scris, am intrat intr-o stare nasoala ( nici nu ma mir dupa atatea ``droguri``) am citit pe diagonala. Nici nu mai retin ce-am citit.
La munca alte probleme, alte conflicte. Am avut 8 colegi noi din care au ramas pana la urma 3. Deci....avem sefi aiurea, nu-i de mirare ca nu ramane nimeni in firma, doar noi nebunii cu gura mare. Cred ca le place sefilor sa ne luam in gura cu ei
Sunt curioasa pt cat timp vor ramane colegii noi. Ah.. aseara a venit Denise ( prietena si colega mea de munca) sa-si recupereze catzelul ( Struppi-ieri am fost dogsitter) si mi-a zis ca 2 colegi si-au dat demisia ( din aia vechii) nah... chef de chef la munca. Acum cu Carnavalul si expozitia de iahturi, vapoare, barci ( cand avem mult de lucru). Dar mi-a venit o idee : cand sunt libera imi inchid mobilul
, iar daca ma suna pe fix ( am memorat nr. firmei) nu raspund. Asa ca m-am facut rea si nu mai merg la munca ccc cand sunt libera. Soatza mi-a zis intr-o zi ca e timpul sa-mi caute un alt job. La cel pe care l-am gasit ( in alt oras, vreo 25 de min de mers cu trenul) nu prea m-as duce pt c-as fi tot pe drumuri. Am citit nspe horoscoape pe 2008, horoscoape cu data nasterii-in romana si germana, si peste tot scria ca va fi un an bun. Astept ![]()
Nah ca m-am intins cat o placinta ![]()
Giani am vazut pozele. esti o burticutza foarte frumoasa. sarcina usoara in continuare.
Missy ai niste fete minunate. sa-ti traiasca. Annes sa-ti traiasca nepotelul
Mire de ce nu zambesti mäi in poze?
Geo cum se simte Sofia? multa sanatate
Vicky ma bucur ca-i place lui Dani la after school.
Iulia ce faci? cum e Liana? cred ca s-a facut mare. pupici multi.
Criss cum te simti? cred ca te-am mai intrebat azi
Va pupacesc pe toate
Miki
mikiriki spune:
N-am mai facut asta de mult timp ![]()
Deci horoscopul pe maine
Sansele de a avea o realizare solida sunt mari, si ar fi pacat sa nu le fructifici. Nu te implica in discutii in contradictoriu cu cei de la serviciu, si toate vor evolua cat se poate de bine. O investitie facuta in aceasta zi ar putea avea rezultate excelente intr-un viitor nu foarte indepartat.In gospodarie ai putea finaliza o activitate demarata cu mai mult timp in urma. Sansa iti va surade in cazul in care doresti sa iti pui in practica un proiect mai vechi. Colaborarile te vor avantaja in aceasta perioada, iar ofertele vor fi oarecum surprinzatoare
Poate reusesc sa tac la serviciu, iar acasa poate-mi indeplinesc dorinta de-a lua raftul pe rotile in bucatarie
( pt legume, fructele le-am rezolvat. am luat un suport frumusel ) si un patutz negru pt Mister Balu , sa se asorteze cu canapeaua din sufragerie 
Cred ca-si fac efectul antibioticele luate in ultimul timp. Nu ma luati in seama
Miki
MirelaV spune:

miki, regret k nu ti-e bine si k esti ametita de la atatea tratamente dar las k vin si zile mai bune
eu va scriu pe fuga k am reusit sa ajung la mama .. la care spre rusinea mea nu mai fusesem de aproape 2 saptamani..si acum am venit fuga fuga acasa k astept niste prieteni in vizita.
va pupik si va doresc in continuare o seara minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Mire multumesc. hai mäi ca numai 2 ore dupa ce iau antibioticele nu ma simt bine, in rest e ok. am vb cam mult la tel. cu ai mei si pe cand am intrat sa ma chatuiesc cu tine nu mai erai. distractie placuta cu prietenii. ce-ai gatit bun?
Pusici
Miki
gbutucica spune:
seara buna!
miki bine ai revenit si iti doresc sa te faci bine repede, sa nu mai ieei antobiotice never,
si de la cel din burtica, sarumina de complimente
Cris n-as vrea sa te supar, .....deci nu ma mai fac grasa si urata decat dupa ce nasc , bine
????
io si ai grija de bb.
rest
la fete si inceput de sapt usor si linistit!

Giani
,....
34+
ca am dovada
AMR 6 saptaminisioare
preda_vicky spune:
Buna dimineata! Am
proaspata pentru voi, fierbinte si aromata!
Dani e bine si sper sa o tina asa cat mai mult... Eu sunt in emotii, azi tb sa merg la Polizu la un control (ca tb sa merg la 6 luni dupa operatie, a trecut anu' si io n-am ajuns
), maine merg sa iau un rezultat de la o analiza a lui Dani, sunt curioasa sa vad ce zice dr. (medicina naturista).
Da, Mire, brazii sunt verzi tot anul, fie iarna, fie vara
!
Miki, bine ai revenit.
multi si multa sanatate.
Cris, nu cred ca exista cineva caruia sa nu-i placa ardeii capiati
.
...
Giani, frumoasa esti oricum
!
Missy, chiar ca ai avut noroc! Asa functionari mai rar sau deloc
.
pt. toate fetele si va doresc o zi buna si o sapt. minunata
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata racusoare.
eu ma pregatesc sa plec la serviciu. trebuie?
urasc lunea. ma rog..io urasc orice dimineata pana pe la 10 dar lunea cu atat mai mult ![]()
ma tot incearca de ieri o durere de gat dar sper sa treaca
miki, am iesit aseara k venisera musafirii. n-am gatit nimik pt ei k erau la cura (mai bine si si asa n-aveam chef). pt noi am gatit ciorbita de curcan si fasole verde tot cu zburatacitu' ![]()
desert nu am mai facut de nush cand. ce atata dulce.. ![]()
viki, ma bucur k dani e bine. cat despre tine k neglijezi sanatatea...nu e prea ok..dar las' k stam noi de vb ![]()
cris, n-am mai umblat pe nicaieri. sincer..ma oboseste stilul asta. tre sa-l schimbam ca am cam inceput sa pierd somnul de frumusete
ce face bb?
cam atatica. ma duc sa ma pregatesc. va urez o zi si o saptamana minunate. pupici multi si dulci.
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!
Vicky, ma bucur pentru Dani!!! Bafta azi la medic!!!
Miki, da' cum naiba ai reusit sa faci hidronefroza( apa la rinichi)??? E nevoie de ceva timp ca rinichiul sa nu mai functioneze si sa se acumuleze apa!!! Offff...sper ca esti mai bine. Stiu ce chinuri sunt , si eu am avut probleme cu rinichii, asa ca,,,Multa sanatate si ai grija de tine.
Mire, eu de cand sunt cu sarcina, obosesc usor si nu prea mai am chef de iesit . Si , da mai am ardei copt.
Giani,
Nici dupa ce nasti nu ai voie, na , ca ma supar!!! ![]()
Noi deja am primit o prima invitatie la nunta anula sta , undeva in septembrie; sper sa ma refac repede dupa nastere si sa ajung...
O zi buna tuturor, mai ales ca am vazut ce ne scrie azi la horoscop. Miki, ![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
10+