Racusori, la apel! (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Amalia, bine ai revenit si multumesc pt urari. vad k fetele astea s-au ascuns toate!
eu ies putin din casa...la plimbaceala...desi pana acum am fost la ziua bunicii...unde ab facut burtika mare de sarmale si bunatati
o seara minunata..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna seara si de la mine.
Mirela, sa-ti fie de bine, ce de bunatati ai papat. Sa-ti traiasca bunica, sa fie sanatoasa, sa te bucuri de ea si sa o faci stra-stra-strabunica. Sarmale am si eu acum la cuptor. Plimbaceala placuta!
Eu nu am avut chef de nimic azi, Dani ieri s-a simtit bine, de aseara insa a inceput sa tuseasca, azi dimineata a facut iar febra, azi de la pranz incoace tot asa o tine, in tuse si febra. Urata si rea viroza. Nici lectii nu a fost in stare sa faca. Si tuseste intr-una, ca nici nu stiu ce sa-i mai fac. In ce priveste pofta de mancare, nu am nici eu, el nici atat.
Va de la distanta sa nu va "virusez" si va doresc o seara placuta in continuare.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

n-am mai iesit. mi-a pierit cheful si m-a apucat somnul.
viki, bine k Dani e mai bine. cred ca si tu esti putin mai linistita. dulce ce ai? vin si eu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire, din pacate dulce n-am nimica... poate te multumesti doar cu persoana mea? Sunt destul de dulce pentru tine? Ca de modesta ce-s n-am loc.
Am fructe doar. Si gemuri sau dulceturi (visine, gutui, zmeura, mure, toate naturale si preparate cu manuta socrelei), si mai am si niste miere. Deci vii la o "chisea de dulceata'??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mmmm, vorbiti de lucruri sfinte...n-am mai mancat sarmale de la sarbatori!
Cat priveste dulcele... va servesc eu, ca tocmai s-au intors baietii mei de la cofetarie cu o plasa maaare:)
Vicky, sanatate multa lui Dani!!
Pup!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetele!...o cafeluta calda?
E superb afara azi, dar e gerulet. Ieri am cam lenevit, asa ca azi trebuie sa fac si program administrativ
Momentan iesim pe afara cu David sa-si consume energia:)
Va pup dulce!
Ami

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

neata
amalia, eram demult pe aici dar cum nu era nimeni am zis sa nu fac monolog
buna cafeaua...bune praji de aseara
viki?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Giani, felicitari pentru baietel!Sa creasca mare si sanatos si tu sa te bucuri de el!

Mirela, e normal sa dormi mult in primul trimestru de sarcina! Eu cadeam franta dupa ce veanm de la serviciu si de cele mai multe ori la ora 9 eram in lumea viselor! Astept vesti bune de la urmatoarea eco!
Vicki, e o viroza urata ca si Sofia iar tuseste si ii curge nasul. O saptamana e bine, una e bolnava. Nu stiu ce sa ii mai fac. Temperatura slava Domnului nu a facut pana acum.
Aseara a fost nasica pe la noi si a innoptat aici, iar Sofia si-a facut de cap si a adormit la 11.30.
Sunt suparata ca masina de spalat nu mai evacueaza toata apa, cica sa ii curat filtrele sau sa ii verific tubul de evacuare. iar eu habar nu am cum se face asta. Iar colac peste pupaza nu mi se mai incarca mobilul. Si nu de alt, dar mai primeam si eu vesti de la sot. Trebuie sa ma duc la orange sa vad despre ce e vb. Stiu sigur ca bateria e slaba, insa mai incarca, dar acum nimic. Si trebuia sa vb cu tata, sper sa isi dea seama despre ce e vb.
ma duc sa o culc pe Sofia si poate dorm si eu.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna seara.
Noi tot bolnavi. Nici eu nu sunt prea bine, dar Dani ma intrece. De aseara mi-a zis dr. ca e cazul sa incep sa-i dau antibiotic, are o tuse seaca care-l doboara, si febra oscileaza intre 37.5 - 38. Si nici un sirop de tuse nu-l linisteste. Asa ca maine stam acasa, cuminti amandoi. Sper ca marti sa ajung totusi la servici, important insa e ca Dani sa se faca bine.
Geo, ai dreptate, urata si rea viroza.
Mire, ai mare grija de tine, acum nu mai ai voie sa racesti.
si o seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

am fost putintel plecata...acum am ajuns acasa. tare frig e afara..si maine e iar luni
geo, viki, multumesc de sfaturi.
viki, nu ne mai sincronizam deloc??

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput