Racusori, la apel! (34)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Neata!!!
Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar stiti ca lucrez pana tarziu, iar cand ajung acasa mananc , citesc putin si ma bag in pat, fara nici un chef de internet..
Annes, ce repede a trecut timpul!!! Deja il boteaza pe nepotel!!! Petrecere frumoasa si astept poze .Abia astept sa ne povestesti..
Geo, bafta multa de luni si serviciu usor!!!
Mire, ce mai faci???
Miki, cum mai stai cu problemele la rinichi?
Vicky, matinala ca de obicei...
Giani, 
Missy,
de 3 ori..
Noi in weekend plecam la munte, nu am mai fost plecati din Buc de prin sept, asa ca va dati seama ce nerabdatoare sunt...
Aaaa...si dupa cum vedeti si la semnatura,
marti am fost la eco, si bebe foarte lipsit de inhibitii ne-a aratat ce are el intre picioruse...![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
12+, cu 
mikiriki spune:
netza ![]()
criss felicitari pt. baietzel si distractie placuta la munte. eu sunt bine. peste 2 sapt am programare la controlul de rutina.
N-am citit nimic, pt c-am fost ocupata cu munca ( pe care incerc s-o schimb- dau gara pt. aeroport
)
Maine si sambata am liber si recuperez la greu.
Va pup pe toate
Miki
MirelaV spune:

cris, felicitari pt baietel. se pare k nici de data asta nu m-a inselat instinctul ![]()
da viki, is aici. va citesc. atat
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
In zona si io.
V-am citit din urma, activitati multiple, joburi noi, raceli ohooo.
io mi-s tare ocupata sapt asta, de-asta am tacut asa. muuuult de lucru, da nu-i rau ca vin si banutii. mai nasol e ca tre sa vad si de pui mare care a racit, si de pui mic care face nazuri la pireurile pe care i le servesc. de prafu din casa nu zic nimik, chiar nu mai apuc si la aspirator. si colac peste pupaza a venit si dumnea-ei menstra, nu o mai vazusem de candva-undeva in 2006. nici prima data n-am avut eu norocu ala de a ma lipsi de bucuriile ei pe perioada alaptarii. e, sanatosi sa fim, ca restu se aranjeaza.
va pup, ma duc la somn, dorm toti in casa numai eu trag sa-mi termin ultimele hartii.
sa fiti iubite
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Va astept la o
. Saptamana viitoare o deleg pe Mire sa va serveasca
de dimineata, va anunt ca o sa lipsesc motivat cateva zile. Dat fiind ca mi-a iesit cam aiurea rezultatul la colposcopie, luni tb sa ma internez sa fac un chiuretaj biopsic
. Asa ca nu va mirati ca nu-s taman in apele mele si nu am chef de vorba.
Cris, ma bucur pt. voi, sa dea DD sarcina usoara in continuare si un bb baiat sanatos si mancacios.
Acum
sa las treburile in ordine cat lipsesc.
Va
.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata
va pup si eu in fuga si ma apuc de treaba. abia astept week end ul sa ma odihnesc.
viki, te pot ajuta cu ceva?
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neata. nimeni prin zona? nimeni la
?
poftiti...e calda...aburinda. am si suc natural de portocale pt cine doreste
o zi minunata sa aveti.
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
La 4 luni dupa nastere se mai poate numi oare depresie post-natala?
am urlat la tot ce am prins in zona, am dat o palma peste palma alexiei, am urlat la bebe maia si am urlat la sot.
acum is
de mustrari.
si-s singura cu maia.
si-mi vine sa urlu la mine si ma bag cu capu in pamant ca strutzu'
n-am mai avut niciodata asa ceva. sper sa treaca cum a venit de repede.
va pup, aveti grija de voi si de limita rabdarii si rezistentei. ioo am clacat rau azi.
ma retrag sa 

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
preda_vicky spune:
Missy, cred ca toate avem momente de-astea, cand trebuie sa ne "racorim", strangem in noi cat se poate, dar la un moment dat facem Poc. Asa ca iti trimit multi
sa te linistesti.
Eu n-am stare, am facut o parte din bagajelul de spital, maine dim. merg la epilat si pedichiura, dupa-masa merg cu fetele din Rahova si copii aferenti la circ.
Si gata si wk asta
.
Va doresc o seara placuta, si o duminica si mai placuta, in cazul in care nu am timp sa beau cafeaua cu voi. 

http://community.webshots.com/user/viki39