Casnicute sexy (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mey eu rid de una singura in fata calculatorului.
Domnisoara Isabella a aparut linga mine, cu bascuta pe cap. O intreb "da'unde pleci mami", la care ea scurt "tevici" , gata pleaca la serviciu.
Si conversatia pe care a avut-o cu tat'su la prinz:
tat'su: ciao Isabella, ce faci ?
Isabella: ponto, Titoooo
Tito, acata, acataaaa, la nana

N-are omul sanse sa ramina la Bucuresti sau sa greseasca strada spre casa, ca-l aranjeaza fiicasa, sa vina acasa sa doarma, nu aiurea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super Danelutzo...i-a reamintit ce trebuie sa faca sa vina sa doarma acasa
bey uitai sa va zic ca azi il vazui pe flacaul doinei(catalin) o mandrete de baiat...si in poza o vazui pe dana...Doinitza, sa-ti traiasca toti 3 si sa fie sanatosi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gata?S-a spart petrecerea?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu ma duc la nanitza, va pe toate
noapte buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...la voi cum merge forumul?La mine se incarca al naibii de greu...Sau a luat-o calculatorul meu razna?
Merg si eu la culcare ca deja mi s-a sculat...parul de nervi.

O noapte cum vreti voi!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acu cand venii si io??????
mai e cineva?????

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaaaa
e mareeee..e tareee..neagra,,aromata
si inka pentru mihaaaa la cescutza mica mica ...cat o furnica

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

'neata

Liano multam de cafea, e exact cum imi place mie, numai ca e rece si mie imi place calda

Cuscra si la mine mergea greu forumul, de aia m-am suparat pe el si l-am inchis.

Mai fetelor, fata mea devine zi dupa zi, o mica bandita smechera.
Imi cere dimineata "tuculet potocale", suc de portocale. Tai portocalele, ii fac repede suculet, ii dau paharul si paiul sa bea, la care ea: "mami, pe mata", adica sa-i duc paharul pe masa sa se uite la televizor. Ii zic: "du-l tu Isabella", raspunsul ei: "mami, ma doale minuta" , gata a trintit minciunica.
Va tuc mai revin dupa ce beau cafeaua mea calda

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mamidematt bun venit la sexoase.

Helouuuuuuu, restul unde sinteti ?

Aseara a aparut Isabella linga mine cu un betisor intre degetele, m-a privit cu zn zimbet strengar si mi-a spus: "mami, pumam"? Gata, mi-am gasit prietena sa trag o tigara mica

Monica iti dai seama daca-i spune lu'tat'su sa se prezinte acasa la nana, ce-o sa faca cu ginerica cind o intirzia la cina ?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamidematt

la multi ani la toti sfintii si la toate sfintelele de pe aici

Multumim frumos.

Mergi la inceput