Casnicute sexy (156)
Raspunsuri - Pagina 18
OlgaTarziu spune:
Multumesc din suflet fetelor.[
Eu sarbatoresc cu antibiotice. ( am si eu infectie la ureche-otita, bronsita si laringita). Exact cum a fost Tony. Doar ca imi pierd echilibrul si imi vine sa vomit si doctorul zicea ca e si vestibular. Ma duc in pacatele mele sa stau intinsa si sa sper ca pana maine cand sotul merge in capatul celalalt al Canadei pentru o saptamjana sa ma fac mai bine....
monica-elizabet spune:
olga
si sanatate multa, ai grija de tine
ioana
multumesc mult
atelocin
hai la o vorba iesi de dupa canapea
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
La radioul local se poate castiga zilnic intre 100, 1000, 10.000 sau 100.000 de euro cu o bacnota de 10 euro.Sa ma vedeti cum pastrez bacnotele primite rest si cum ma uit pe ele de fiecare data cand zice seria bacnotei. poate -poate castig si eu. ce nervi am, azi am avut ultimele 3 nr ( pt potul de 1000 euro) inversate
![]()
Cu ce-si mai pierde omul timpul liber ![]()
Miki
monica-elizabet spune:
super miki...bafta! poate castigi...
eu azi am vazut o coada cum era inainte de vremea lui ceasca la branza, carne, etc...cand ma uit...era loto...cred ca este o suma imensa de era asa multa lume la coada...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI OLGA!
si multe

...sanatate multa si tie si lui Tony!!!
LA MULTI ANI BUNI DE MONICUTZA!

MIKI
,mersic!...deci asa cu sanatatea,iti doresc numai bine si sa nu ajungi in spital!
DANELUTZA
,MIHA
,va multumesc si acum dau si de beut
,
si din asta pt cine vrea
si prajii nu am facut doar niste gogosutze,va servesc cine doreste
MONICUTZA
,am incercat masina de paine
,am facut aluat de gogosi cu ea,hahaha,paine nu am ajuns inca sa fac....dar imi place,acum ma gandesc sa fac cozonacel cu ea,![]()
GEORGI
si sanatate multa si voua!!!
pe toata gasca de sexoase,sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare,sa ne auzim cu bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

monica-elizabet spune:
Mirela, ma bucur ca folosesti masinutza de paine...spor la bucatarisit si al experimentari cu ea...
si multam mult de urari
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
Mirelutza multzumesc. pt mine te rog un suc sau apa
nu beau alcooale acum
Moni azi mi-am luat 10 lozuri, 0,50 euro/bucata si-am castigat 5 euro
aveam pe unul 2 X 20.000 euro , 2 X 50.000 si 2X 1 euro.
M-a sunat tata ieri sa-i dau niste numere pt loto. I le-am dat, i-a trebuit si numere din partea soatzei si cum nu era acasa i-am dat eu niste numere. Eu nu ma stiu cu loto, asa ca raman la razuit lozuri![]()
Am ochit si eu o masina de facut paine.Inca nu stiu daca o voi folosi dupa ce-o cumpar. Am mai luat aparat pt taiat folia , aparat pt lipit pungile pt congelator, storcator de fructe si le folosesc o data la 2 ani ![]()
Miki
mariussimiuc spune:
Olga,sanate multa. 
Mirela,bune si gogosile.
Eu am sa iau mai multe si pentru Robert,ca stii ca-i fan gogosi. ![]()
Tare as vrea si eu o masina de paine,dar o sa-mi iau dupa ce ne-om muta,sa am un obisct mai putin la impachetat si carat. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

,
gyongyi