Casnicute sexy (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cuscra,de ce ? A venit cuscru acasa?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki sanatate multa si spor la papat mititei. Vezi cind vii in zona mea, pui o punga de mici la pachet

Georgico sanatate multa, pupam zimbareata cea mica

Gusta mai scrie un rind, nu sta in casa si plinge, ca-i dau adrea ta lui Miki si o sa te scoata fortat in lume. Sanatate multa Marutei , sa dea Doamne-Doamne sa-i treaca cu antibiotic si sa nu fie nevoie de nimic altceva.

Cuscra dar ce nervos era ginerica aseara, ce i-ai facut ? Ca parca vroia sa joace box. Multumesc de comentariile la poze, uitai sa spun

Monica ce faci, te-ai inchis in bucatarie si papi pirjoale ?

Doina sanatate multa lui Dan. Ia sa faci poze la copii sa ne arati si noua, ca prea i-a laudat Monica si acum sint curioasa

Soni un an bun si tie si sanatate multa.

Monica

Mai fetelor, daca nu scrieti sau cele care nu scrieti, ma nervozati sa scot catalogul si sa pun absente

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

O mama avea trei fete maritate. Intr-o zi se hotaraste sa vada cat de mult o iubesc ginerii ei si se arunca in piscina. Sare ginerele cel mic dupa ea si o salveaza. Dimineata era in fata casei lui o masina Dacia cu un bilet pe care scria: "Bine faci ,bine gasesti." Mama soacra.
In urmatoarea zi se duce si la ginerele mijlociu si se arunca in piscina. Ginerele o salveaza si-si primeste Dacia cu biletul: "Bine faci,bine gasesti." Mama soacra.
A treia zi se duce la ginerele cel mare si se arunca in piscina. De aceasta data ginerele a lasat-o sa se inece. Dimineata,in fata casei era un Mercedes cu urmatorul bilet: "Bine faci,bine gasesti." Tatal socru.

Miki

Mergi la inceput

Il vrem? www.bascalie.ro/files/joke/7/l_6589.jpg" target="_blank">iote aici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

Il vrem? www.bascalie.ro/files/joke/7/l_6589.jpg" target="_blank">iote aici

Io nu-s "depresata",dar il vreaaaau...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Aveam un feeling c-o sa-l vrei

Monicutza te vaz

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

Aveam un feeling c-o sa-l vrei

Daca nu eu atunci cine?

Mergi la inceput

Danutza am mancat mititei si-acum stau ca balena la PC ( adevarul e ca mi-a lipsit Pc-ul). Aduc pachet cand vin la tine

Miki

Mergi la inceput

Am plecat la culcare...Vad ca nu e nimeni prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
noi acum pe seara fuseram la o alta intalneala, cu o alta prietena mamica de-aici de pe dc din rahova(violeta69) ea are un baietel de varsta apropiata cu alex si am iesit sa se vada si sa se joace ei doi ca asta vara erau nedespartiti...ruxi era ochi si urechi si alerga si ea dupa ei.
apoi am venit acasa si m-am pus pe facut o reteta de ciupercute proaspete pane, umplute cu crema de branza si carnat
si-am mai palavragit cu ai mei...acum ei s-au retras si eu inca mai "atarn" pe-aici dar nu ma simt prea ok...si de-aia nu ma duc in pat
miha, azi uitai sa iau aparatul cu mine...andreap parca a facut cateva poze...
danelutzo...nu zici nimik...veni sau nu italianu?
miki, bine ca gasesti mititei pe-acolo...sa nu uit sa-mi cumpar si eu condimente
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput