Aspirante optimiste>20 (250)
Raspunsuri - Pagina 10
claudela spune:
Marynik
! Pana nu vezi rosu...stii tu cum sta treaba...nu te dezamagi...
Monica, hai sa te pup si pe tine!Poate se prinde si la mine...nitica gravideala...
marynik spune:
Stiu scumpelor ca e prea devreme , nici nu ma asteptam sa se vaza 2 , dar mie cand mi se puneee , pai mi se pune nene ![]()
Si acum o intrebare pt cine a mai facut test femina si a avut 2 linii pe el
La ce distantza de cea de control tre sa fie si aia magica ??![]()
Masurati mi si mie , ca ochiu meu e asa de dornic sa o vada si pe aia incat printr o fortza inexplicabila a luminii poate o vad ![]()
![]()
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
bujo spune:
Neatza viitoare mamici.
Am vazut ca tot discutati de progesteron. Sa stiti ca se prescrie la greu si Duphastonu, io sunt caz concret. Am auzit si io ca Utrogestanu este natural dar stiti ce nu inteleg? De ce se plang multe fete ca da ameteli si iritatii si alte efecte adverse daca se asimileaza mai usor ca Duphastonu? Eu una n-am avut nimic de la Duphaston.
Multa bafta la gravideala. Crisa tu ce tot plangi? Nu stii ca in februarie o sa fii oricum gravi?![]()
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by monica_dicutnu o sa va parasesc niciodata. Ca doar sunteti cele mai dragi fete ale mele
Va![]()
mama.
marynikule!!!!!! ti-am mai zis io, si la mine sindromu premenstrual cu care-l tot pacaleam pe injineru' era o gravideala de toata regula... asa ca ... te astept la odisee peste o saptamana cand te vei convinge si tu
arianna, ce mai faci? nu ma mai ubesti????![]()
![]()
![]()
![]()
POZNICI CU NOI
5+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
Moni,.....

.pupa mama pe ea de graviduta mik!!!!
....dak da Doamne-Doamne !http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png
monica_dicut spune:
marynikule te inteleg 
claudela uite 1000 x
ca sa se ia
arianna 

si tie
sa se ia.
POZNICI CU NOI
5+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
oanaiacovita spune:
Fetelor, Medeea unde o fi? Tot mai sarbatoreste?
Si Maryb ne-a parasit de tot...
Oana
te asteptam
my pictures
visul
teomaria spune:
Buna fetelor1
N-am mai scris de mult pe forum , dar pentru ca am fost candva destul de activa pe-aici si sunt inca pe listuta aspirantelor (pe la randul 8 de jos in sus
) mi se pare corect sa va anunt ca in sfarsit ni s-a implinit inca un vis si avem vreo 3 teste pozitive, dupa 1an si 1/2 de incercari dupa un avort spontan di un polip endometrial care ne-a cam dat de furca.
Va pup dulce pe toate si la cat mai multe gravidute
MON BEBE
4+
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanaiacovita spune:
Teomaria...
...felicitari...
Ne zici si noua cum s-a intamplat minunea?
Oana
te asteptam
my pictures
visul
claudela spune:
Teomaria, felicitari din tot sufletul!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe voinic!
teomaria spune:
De un 1an am aflat de polip si-am incercat sa-l scot prin mai multe metode( Histeroscopie, chiretaj)dar dupa fiecare interventie ori recidiva , ori nu era scos tot. Pe 14 dec. mi-a venit iar ciclu si pe 20dec. am zis sa mai fac o ultima interventie (avea 7mm).L-am scos si dupa 7zile am ovulat si se pare ca s-a prins.Pe 13 ian am facut test si se vedea roz liniuta , dar se vedea clar.Pe 14 si 15 am mai facut cate un test si se vad ff. clar liniutele.Am facut si testul de sange(hcg) care confirma sarcina 3-4S dar cred ca o sa am nevoie de utrogestan .TB e 36,9 de 6 zile, dupa ovulatie oscila intre 36,7-36,8 .Inainte de ovulatie 36,1-36,3.
In rest, n-am facut nimic deosebit, decat ce faceam de 1an 1/2 in fiecare luna ![]()
MON BEBE
4+
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”