ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Dragelor,
eu din pacate trebuie sa ma intorc la Cluj. Nu stiu cat voi lipsi, asa ca ne auzim....
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Cris, eu m-am visat asa de foarte multe ori, dar visul e determinat de gand...
Doar cand visez ceva pur intamplator, atunci exista sanse sa se implineasca sau sa aibe legatuta cat de cat cu starea de veghe viitoare. Iar eu am avut destule vise prevestitoare. Dar nu e cazul acum.
Poze
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Dragelor,
eu din pacate trebuie sa ma intorc la Cluj. Nu stiu cat voi lipsi, asa ca ne auzim....
Marius, la Cluj sau la Bucuresti? Ca nu mai inteleg nimic.
Ai grija de tine!
Poze
szivarvany spune:
Marius, te asteptam inapoi !!! Sper ca stii ! Pupam fetele ramase home !
Siminel, who knows ?! Unele vise se adeveresc, sper ca stii !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Gabi_K spune:
Marius, multa sanatate, teasteptam cu vesti bune!
Dana taaare frumoase sunteti! La fel si Giulik!!!
Apropo fetele puse pe shoppinguit, am fost ieri la Crisul, am intrat sa vad "maaarile" reduceri. Si surpriza: la house of art am si gasit una-alta, de ex. bluza groasa de fleece pt Robert, pantaloni de trening pt Lili, la 14 lei bucata. Deci merita sa aruncati o privire, asa zic io:)
Nu stiu daca merg dupa masa la chef, ca am ceva treburi de facut, dar copiii mei vor fi prezenti!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Marius-Doamne ajuta!
Va fi bine!
Gabi-shoppinguit...hmmmm....ce chef as avea, da' numa' chef
, din pacate!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
alinaalex spune:
Daraban, cool, ce bine ca mai e cineva din Iosia!
poate ne stim... imediat fug sa ma uit la pozele voastre!
scuze ca raspund abia acum, n-am intrat de cateva zile.
Marc e la o cresa particulara (singura din Oradea, cred), e pe Mestesugarilor, Casuta lui Winie ii spune, e foarte faina, adica noi pana acum suntem mai mult decat multumiti. S-a deschis in septembrie anul trecut, iar eu l-am inscris pe Marc din octombrie, cand avea 1 an jumate. Imi place ca au copii cam, de aceasi varsta cu el si e aproape de noi. Au putini copii si multe educatoare, care chiar se ocupa. Acum sunt 15 copii cu 6 educatoare. Primesc copii de la 1 an jumate pana la 3 ani jumate. Noi platim 7 mil. jumate pe luna, dar merita pana la ultimul leut. Vezi ca au si site, poti afla mai multe amanunte pe www.casutaluiwinie.ro.
Sa inteleg ca voi stati momentan in Italia?
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Daria, vaaai ce printesa ai! e f. frumoasa Alba ca Zapada ta!!
GabiK, si noi am vrea la venim la kef, dar nu ne potrivim la program
Distractie placuta!
Delia, v-am vazut pozele, ai o fetita tare frumusica! sa va traiasca!
Marius, orice ar fi, multa sanatate!
Alina si
pozele noastre
alinaalex spune:
Daria, unde-i mag. ala de care vorbeai?
fetelor, io am peste 2 sapt un botez si (ca de obicei) habar n-am cu ce sa ma imbrac, ca tot ziceati de shopping, dati-mi va rog niste sugestii pe unde sa ma duc sa-mi iau ceva ca lumea de imbracat? asta pt. ca tot sunt reduceri...pls.!
ca-n orasul asta nu gasesti prea multe, mai mult de proasta calitate si scump...
Alina si
pozele noastre
szivarvany spune:
Ca de obicei, Giulia e pe invers. Nu o pot culca, deci prin urmare la 5 va cadea lata
Asa k, noi nu venim, iar 
Alina, e in Episcopia, unul, celalalt e in spatele stadionului Vointa.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani