ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 6
Mercedes spune:
cylyche- felicitari pentru steluta, la cat mai multe.
daria- magazinul e deschis pana la 16 sambata.
szivarvany spune:
La cat mai multe mesaje si stelute, Cylyche !
Mercedes, sar`na, trecem sambata, poate gasesc ceva fain pt Giulia ![]()
Si ne vedem deci duminica la 17,00, da ???
Gabi, cum tre sa echipam cupiii ??? Sport sau mai de gala ???
S stiu din timp sa nu iasa scantei ... 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
daraban spune:
ciao fetelor,noi acum am venit de la plimbare,e soare si cald la noi.
Multumesc fetelor care mi-au povestit despre gradinite,sunt f incantata ca si la noi e din ce in ce mai bine.
AdelaP
-La multi ani si voua,multumim de primire,
-nu gradinita si spitalul sunt factori decizionali pt a ne intoarce in tara,dar pt noi sunt destul de importante aspectele acestea. Punem in balanta avantaje si dezavantaje...si ne interesam din timp.
Cylyche
la farmacia MIG am lucrat eu, ultima pe partea stanga cum iesi din oras spre Felix,poate ai trecut pe acolo.
va pupam.
dana si delia (11.03.2007)
adi2003 spune:
Fetelor, sunteti dragute toate, multumesc de incurajari; haideti ca nu-s suparata. M-am obisnuit sa fiu tot singura de ani de zile, insa cand mai vad un bebe mi se rascoleste sufletul. Dar imi trece, pentru ca ma gandesc ca cel mai mare dar de SUS pe care il pot avea e sanatatea mea si al celor dragi. Cat suntem sanatosi, e Ok.
Maine sunt in campul muncii, prima sambata dupa mult timp de pauza, ma tem insa sa nu devina o obisnuita cu mersul sambata la servici. La cat de mult se inmulteste lucrul, cred ca asta ma asteapta.
Adela, ma bucur ca ai scris, chiar ma intrebam ce mai faci.
Sa aveti un weekend placut!
Poze
Gabi_K spune:
Daria, cum vreti voi... e o.k. si in trening, la cat se zbenguie copiii pe acolo... stii tu cum e, ai mai fost:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
!'neatza!!
Ufff, Adela, da' nu tu trebuia sa te muti anul trecut?? Sau ma-nsel
??! Oricum, succes mai departe si muuulti nervi. Si venim si la tine la friptane si beri, cu plozi cu tot
. Asta ase, sa nu fiu numa' io gazda
Marius zice ca vine cu atmosfera
...Ce zici??
Daria-iti zic maine dimineata ce si cum cu tenisu' ca trebuie sunat antrenoru'.Anul asta inca nu l-am sunat. No, mama serioasa-s io, adica
!
Si nici la karate n-am fost!! Io nu-s de vina
, timpul e, se comprima polii...
Gabi, Mercedes, Daria- poate faceti si niste poze, duminica, la chef!!
O sambata faina, cu spor in toate, toate!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, ok, voi mai arunca cate un oki pe aici ... sau poate va ploua si atunci nu se merge, cred.
Poze voi face cu siguranta !!!
WE frumos tuturor ! 
Daria &
Gabi_K spune:
Cris, de ce nu veniti si voi maine? Si celelalte fete si baieti?
Adela, eu nu te-am vazut la gradi pana acum, dar daca o vezi pe Lili la sport, inseamna ca ajungi mult mai repede acolo ca mine. Oricum Lili apartine de grupa de "proletari", adica vine si pleaca pe intuneric
saracutza trage tare 9-9,5 ore zilnic la gradi:(
Ii place in general, insa nu suporta stresul (de ex. inainte de serbare, sau daca vine inspectie, etc)
Pt Dana: noi cu Tudorashul lui Adela suntem la aceeasi gradi, e o.k. totul, e curat, mancarea e buna, o singura problema avem acolo cu cineva, dar asta nu depinde de loc, se poate intampla la fel si in Italia sau oriunde in lume.
Cat despre spitalul de copii, cred ca era mai bine daca Robert era operat acasa in bucatarie![]()
![]()
ca era in mai mare siguranta din punct de vedere al curateniei. Noroc cu dr. Baloiu care e un medic si un om nemaipomenit de bun.
Uff ce m-am lungit la vorbe, scuzeeee
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Gabi, abia astept sa veniiim 
Cris, ploua ... insa autoinvitatia ramane valabila ![]()
Ce vreme de kko ... unde fras e zapada ??? 
Daria &