ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina22 spune:
'neatza!
Am poposit si noi in tara virozelor, desi am zis ca am scapat, ca am mai facut ceva de genul asta acum 2 luni. Deci, aseara, Andreiutz a facut febra, idem azi noapte. Ideal este ca e w-e. Asa ca m-am dus pe mana farmacistei.
Altceva, gagici. Imi trebuie perdea cu MASINI!! Nu cu spiderman, nu cu Winnie et co, nu cu stele. E de neclintit. Vrea cu masini! De unde sa iau, ati vazut asa ceva??
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Sanatate lui Andrei.
P.S. Eu m-am intoxicat aseara de la niste pastile Raid anti-molii. Acum sunt bine, dar ieri era sa trec pe lumea cealalta.
Poze
Mercedes spune:
daria-cum sunteti?
simina-cum ai reusit?
cristina-sanatate lui andrei. Ai fost la gradi sa intrebi totusi cum s-a intamplat incidentul?
gabi-in vacanta am inteles ca sunt activitati, poti sa mi spui daca stii desigur de la ce ora?
adi2003 spune:
E un fel de gel antimolii cu miros de levantica. L-am desigilat si am inspirat adanc. Apoi l-am agatat pe bara de haine din dulap si am stat in mirosul ala vreo jumatate de ora. Pacaleala a fost mirosul de flori, dar de fapt mi-a iritat foarte mult ficatul si asa sensibil la mirosuri. Asa incat m-a apucat o durere cumplita de cap si nu stiam de la ce. Imi simteam capul ca o bomba gata sa explodeze. Abia dupa 2 ore cand m-am mutat din camera cu mirosul si am aruncat gelul la gunoi, am stat pe balcon la aer sa-mi revin. Durerea de cap era insuportabila si deja tremuram. Ai mei au vrut sa cheme salvarea. Intr-un tarziu m-am potolit dupa ce am fost la baie si am varsat. Imediat durerea de cap a incetat.
Poze
daraban spune:
am trimis msg de mai sus incomplet,din gresala.
Cristina sanatate micutului Andrei,iar perdele cu masini
nu stiu unde gasesti
,ti-a dat de lucru ,nu gluma.
Simina, sa fii si tu mai atenta cu mirosurile astea puternice si ispititoare,mai ales daca stii ca esti sensibila la ele.
pe toti
dana si
delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
Gabi_K spune:
poftiti la capitol nou!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!