ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabi_K spune:
wow moamaaaaa ce fete siluete avem p'aici!!!!
Aici am pus pozele de duminica. Cele facute in sala nu-s de calitate, dar poate apuc si eu odata sa reinnoiesc tehnologia actuala, ca e taaare depasita deja.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Mamicilor, ziceti si voi. Daca bebe nu s-a intors pana in sapt. 37, e sigura cezariana? Sunt curioasa, desi urmatorul control e peste 2 zile.
Poze
szivarvany spune:
Salutare din tara gripei/virozei/racelii, frisoanelor si transpiratiilor :-)))
Siminel, fi`mea a stat pelviana toata sarcina si asa a ramas. Daaar, totu e posibil !!!
Gabi k, pupam trupa talentata !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Mamicilor, ziceti si voi. Daca bebe nu s-a intors pana in sapt. 37, e sigura cezariana? Sunt curioasa, desi urmatorul control e peste 2 zile.
Poze
Se poate intoarce oricand. Chiar si in saptamana 40
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
A scris Marius aici. Nu-mi vine sa cred!!!!
Multumesc pentru mesaj, am priceput. Deocamdata bebe sta transversal. Probabil ca nu se grabeste. Sa vedem ce zice medicul joi.
Imi faceam probleme ca la odiseea sarcinii citeam ca bebe se poate intoarce din saptamana 32.Dar nu e o regula.
Poze
Gabi_K spune:
Robert s-a intors prinsapt. 35-36. Lili in sapt. 31, si in 32 s-a intors inapoi, abia prin 38 s-a intors din nou. Pana atunci stres maaare pe ma-sa ca nu voiam nicicum cezariana, cu toate ca dr a vrut sa-mi faca si din alte motive. Dar noroc, Lili s-a intors, am scapat fara cezariana:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Salutareee!!!
Gabiii-da' d-ra Lili nu mai e blonda???Ca asa retin io...
Simina-ce probleme de matusica!!!
Stai sa vezi dupa ce se naste!
Si io ma stresez ca nepotelul meu nu mananca si mi se pare slabutz. Chiar l-am poreclit Costica!!(ca-i simt coastele cand il ridic in brate).Da' nu conteaza, ca-i cel mai si cel mai grozav nepotzel din lume!![]()
Daria-da' abia ai terminat lauda cu amigdalita. Ce faci, acum te lauzi cu viroze/gripe!??! SANATATE si sa o ocoleasca viroza pe Giuli!
Salutate tuturor si numai bine!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cylyche spune:
salut fetele si marius!!!
Daria chiar asa d c nu te lauzi si tu altceva nu numai cu gripa si viroze,VREM VESTI BUNE!!!Sanatate.
Siminel sanatate mamicii si bebelusului.Vreau sa-ti spun ca Edy era intors de la 29 de sapt,si de cateori m-am dus la eco tot asa statea,in ultima perioada juca fotbal cu splina mea.Ei si eu am avut cezariana si nu e chiar asa de nasol.
Gabik am vaz pozele ,copilasi f daraguti.Mi-a placut la nebunie ,am si ras la poza cu indicatorul spre Debrecen,Ondod.Pentru ce-i care nu le aveti cu maghiara vine ceva de genul spermatozoid.Va dati seama sa se numeasca o localitate spermatozoid

In rest toate bune si frumoase ,asemenea si voua!!!
blaganadia spune:
Zile bune, dragilor !
Incep si eu sa mai postez, ca de citit tot am citit, dar nu mai aveam timp sa si scriu.
Gabi k , sa stii ca am descoperit ca avem copiii in aceeasi grupa la gradi ( Lili si Rares - vreaua sa zic).
Mamagiuliei - azi ma uitam pe albumele voastre cu poze si mi-au cazut plombele vazand prajiturile tale, trimite si tu o reteta, ceva... m-as risca si eu sa fac ceva (nu ca mi-ar lipsi mie dulciurile, dar asta e). De obicei nu prea ma bucataresc pe la cuptor, dar vreau sa incerc ceva pe sfarsit de saptamana.
Sa fiti iubiti
http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png