ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 12
cylyche spune:
si eu prin zona...nu mai am timp nici sa mor.
Edy nu vrea sa pape mai nimic in afara de mar si tzitzi,nici macar ceai.Ma inervreaza de mor.Gabik mi-a atras atentia mai demult ca nu trebuia sa incep diversificare ,ca e prea devreme .Ei acum iti raspund ca nu prea mai am lapte, adik mai am numai ca noaptea suge din ora-n ora.Pediatra mi-a spus sa incep.Formla in completare ,nu vrea.Ce sa facem si ma mir ca pune numai la limita in greutate.
Intre timp am achizitionat si un scaun cu masa pt el .Nu va pot arata ca mi sa stricat aparatul foto.Cu somul mai bine,intro noapte nu culcam la 1 in alta la 10 seara.
Daria sanatate lui Giulia si aveti grija de voi.
Dana ,da stiu locul e pe aproape.
Marius multa sanatate si drum bun.
Cristina venim si noi la petrecere.
Sa aveti grija de voi ,spor la munci...si pupici
Gabi_K spune:
Cylyche, sfatul meu e mar, suc de mere, si in rest tzitzi. Cat de des iti cere.Nu te speria, in 2.3 zile organismul tau se va regla. Lili n-a baut ceai, de sete i-am dat ori tzitzi, ori apa plata.
Daca vrei neaparat sa-i bagi pireuri de zarzavat, poti incerca sa amesteci cu mere rase. Suna aiurea, dar va merge. Incearca morcovi sau cartofi pt inceput. Insa vezi sa nu pui sare, zahar, nimic. Chiar daca tie ti se pare fara gust, la bebei le place.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Hibiscusul pe care l-am salvat saptamanile trecute, cand era cat pe ce sa ma intoxic, s-a revansat azi cu o floare. Iat-o: floricica
Poze
daraban spune:
fff frumoasa floarea Siminel
ai vazut cu cat drag si frumosete te-a rasplatit daca ai ingrijit-o cand era la greu
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
cristina22 spune:
'neatza!!
Cylyche-poti incerca Nutrinatal
http://www.naturaplant.ro/produse/134/Nutrinatal+nutrinatal&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro
Eu l-am luat, cand am avut probleme cu productia de lapte
si a avut efecte bune!
Ce faceti? Cum sunteti?? Cum stati cu sanatatile?
Io in sfarsit am dormit, cu pauze de gandire, off course, da' am dormit!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Cine vine sambata si duminik la Arcadia ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Vand obiecte FengShui 
![]()
daraban spune:
ciao oradencelor
ce mai e pe acasa?
E adevarat,cum vad la stiri,ca se scumpesc tare alimentele?
Noi azi-noapte nu am dormit prea bine,pt ca ieri am facut vaccin,si ma tot trezeam sa vad daca nu face febra Deliutza. Si ea a dormit cam rau ,s-a trezit de cateva ori,s-a miscat mult,cateodata era calduta,apoi iara avea temperatura normala
Dar acum pare ca e bine,doarme
va pupaaaam
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
Gabi_K spune:
Acasa nimic nou, afara receeee, la lucru nebunie, in rest nimic nou.
In loc de scumpiri as prefera o marire de salar, dar nu m-au intrebat cei de sus
Sanatate Deliutzei!
Daria, eu o vreme cred ca evit teatrul de papusi. Am fost recent la o premiera, pe langa faptul ca piesa era sub orice critica, erau in sala cel putin 3 copii in jur de 1-1,5 ani care plangeau pe intuneric, se tot speriau. Si dobitocii de parinti s-au si aasezat in mijlocul salii sa vada bine copilul, si era super fain cand se tot plimbau fara-inapoi cu copilul, deranjand pe altii. Asa ca sorry, astept sa-mi treaca indignarea 
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Daria-noi venim! Merg sa caut ce se joaca!
O seara frumoasa!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)