ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabi_K spune:
Marius multa sanatate!
Simina felicitari pt pagina web!
Poze nu am, Mercedes a pozat:) A fost tare dragut, doar Lili s-a speriat de clovn, ca de obicei:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
Chiar sa va para rau fetele care n ati fost, ce mai, a fost frumos. Poze cel putin din partea mea acum nu pot, poate pe la sf. saptamanii ca n am timp nici sa...respir.
gabi- e vreo problema daca o trimit aazi pe bia de la 16.30 acolo cu bona?
Gabi_K spune:
nuuu, de ce sa fie pb? Le asteptam cu drag!
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Noi am avut o seara de kko, Giulia a vomat cum numai o anorexico-bulimik poate , dar a adormit dup`aia tun pana dimineata la 6 !
Marius, sa ne scrii !!!
Sunt prin zona, o saptamana frumoasa tuturor !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
AdelaP spune:
"Am mai vb acuma seara cu o mamica din Olanda(plecata din oradea)"
Dana, nu e vorba, asa printr-o minune, de Carmen? Este o colega de facultate , draga mie, de care chiar m-as bucura sa aflu noutati.
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Simina felicitari pt pagina web!
Nu ma felicitati atata, eu doar am prelucrat niste poze. Pagina web e realizata de Marius.
Daca a placut si altora ma bucur.
Eu ii multumesc lui Marius pentru pagina legislativa.
Poze
Gabi_K spune:
Sanatate la Giulik, sper ca e mai bine deja!!!!
Pup!
poze
Totul despre alaptat!
daraban spune:
AdelaP prietena mea din Olanda se numeste Lavinia,e farmacista,am fost colege in Ro.
Eu am fost azi sa fac pap test,sper sa iasa totul bine,iar Deliuta a stat acasa cu tati si tare s-au mai distrat.
pe toata lumea,ma duc la culcare.
dana si delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
AdelaP spune:
Dana ar fi fost prea mare coincidenta,da acuma m-am ambitionat si o sa vad cum reusesc sa dau de Carmen.
Fetelor sa-mi tineti pumnii azi ca am intalnire la nivel inalt f importanta pentru mine. Va tin la curent (daca a fi cu ce) da asta numa spre seara.
Cristinadaca astepti tu pana pot io sa dau friptane in Casa 9 apoi pune-ti pofta in cui, draga mea. Noua de abia ne termina sapa azi.
ce sa mai vorbim de predare.
Sanatate multa tuturor si un
special Giuliei.
Mercedes te sun, tineti telefonul pe aproape. 

(am 5 ani!!!)