Sa ne rugam pentru un ingeras pe nume Maya

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Condoleante sincere!
Sper ca ingerasul vostru sa va pazeasca de toate relele din lume si savegheze asupra familiei voastre!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

9 Martie - Ziua Mamelor de îngeri

„Până pe 13 ianuarie 2008, cuvântul „SOARE” nu avea plural. De atunci încoace, însă, se poate spune că avem DOI SORI: unul – astru fierbinte pe care îl iubeste Pământul, Apa, de fapt tot ce miscă; iar celălalt – MAYA, SOARELE MEU, care, în această zi, a prins aripi si a plecat de-a dreapta lui Dumnezeu să-i fie înger de ajutor si nouă înger păzitor”. Sunt cuvinte izvorâte din sufletul unui părinte de înger. Si e plin Cerul de îngeri si de sori. Bebelusi si copilasi care au fost pe Pământ ne-au bucurat cu zâmbetele lor, dar au plecat prea devreme, fără să apuce să spună „Pa, mami si tati”. Am rămas noi, părintii de îngeri, să le purtăm vesnică amintire. Campania „Mame de îngeri”, initiată de Bianca Brad, prin fundatia EMMA (Eternul Miracol Materna Alinare) vrea să deschidă ochii si inimile celor din jurul nostru. „Oricât ne-am dori, nu putem da timpul înapoi, nu putem să ne aducem copilasii înapoi, dar putem să le cinstim memoria în cel mai frumos mod posibil! Si asta, îndreptând lucrurile! Iar ei vor fi mândri de noi!
Un prim pas ar fi să ne întâlnim cu totii, mame, tati, frati, surori si bunici de îngeri, să povestim despre ei, să aprindem câte o lumânare, să rostim în cor Tatăl Nostru si apoi să înăltăm la cer baloane colorate! (…) Dacă 8 Martie e Ziua Mamei, 9 Martie să devină Ziua Mamelor de Îngeri!”, asa sună mesajul Biancăi Brad. Întâlnirea va avea loc duminică, 9 martie a.c., la ora 17.00, pe Câmpul Tineretului din fata Muzeului de Etnografie. Astept confirmarea prezentei voastre, cu baloane si lumânări, pe adresa de mail youngrita2000@yahoo.com sau la telefon 0752/222175. (Rita ARDELEAN, mamă de înger)

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sincere Condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rita, am aflat de reportajul TV, esti o mamica de inger foarte curajoasa si puternica in acelasi timp.Sunt sigura ca soarele tau e alaturi de tine si te vegheaza,te admir si vreau sa sti ca sunt alaturi de voi, sufleteste, la intalnirea de pe 9 martie.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rita, suntem alaturi de tine pe 9 martie, si am sa inalt si eu un balon pentru voi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rita.. esti un om de milioane.. sunt sigura ca Maya te priveste cu multa mandrie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Multumesc, fetelor, DIN NOU ca sunteti alaturi de noi. Mi-as dori sa le dea Doamne-Doamne aceeasi putere pe care mi-a dat-o mie tuturor mamicilor de ingerasi. Sa-si deschida sufletul, pentru ca e mai bine asa, decat sa zacam in tacere. Lacrimile curg oricum pe cursul lor firesc, iar durerea din suflet nu ne-o ia nimeni sa o poarte in locul nostru. Poate doar pentru cateva secunde sau minute, cei care sunt in jurul nostru ne pot intinde o batista sau pot clipi din ochi in semn de "Imi pre rau" sau "Putere". Conteaza enorm... Chiar si acea privire. Mamici de ingeri... MAI SUNT SI OAMENI PE PAMANT! OAMENI dispusi sa ne asculte si sa ne ajute la sufletel. Dar trebuie lasati sa o faca. Deschideti-va sufletele! O sa vedeti ca doare la inceput, dar pe urma prindeti aripi ca si ingerasii nostri.
Va pup si multumesc inca o data, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am citit postarea initiala cu sufletul la gura, sperind intr-un alt fel de final...

Nu mai am cuvinte acum...

RITA, uite ce am primit si eu azi( nu, nu sunt mama de inger, doar sotie de inger )de la o prietena:
" Dumnezeu ascunde fericirea care se afla in moarte ca sa putem suporta viata! "

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rita, esti minunata, este extraordinar ceea ce faci. Suntem alaturi de tine in continuare, si in mod special pe 9 martie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput