cafea cu aroma de femei 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

e culoarea companiei, trebuie ceva albastru...ma gandeam la un accesoriu sau la ceva traznit...dar albastru sa fie

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maru tinem pumnii la fata... Cum sa nu te plingi si sa te framinti linga noi... Pai ... ce? Sintem doar la bine linga tine?

Fetelor la noi e un "balci" la serviciu.... am o codoasa de colega care ne-a mincat zilele, mie cel putin. Azi mi-am luat iar portia de nervi cu ea...

Edit: ca iar am tastat aiurea numele.

Ceva albastru... nu ai o esarfa... imbraca-te intr-un costum galben si accesorii albastre...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Acum a aparut si subiectul la umanitare"Si ingerii au nevoie de ajutor"

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Si ingerii au nevoie de ajutor
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

asa m-am gandit si eu ..la o esarfa...dar ma gandeam la ceva trasnit...sa prind de esarfa globulete albastre si sa o leg pe solduri...Shakira tata...
alte idei trasnite aveti?

Mergi la inceput

Globuletze??? Au cam trecut sarbatorile de iarna si pe vechi chiar... dar daca vrei tuuuu

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

pai nu vreau...la asta ma gandeam eu...vreau ceva idei...ma fac albastra pe cap...nu stiu...
hai ca vad eu..doar n-o sa vorbim despre asta numai...oricum...multumesc de "sfaturi"

Mergi la inceput

Mos Craciun intra pe horn intr-o casa si nimereste in dormitorul unei blonde superbe, care dormea goala in pat. Nehotarat, incepe sa se plimbe de colo-colo prin incapere, tulburat:

- Daca o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, daca nu o fac, nu o sa mai pot iesi pe cos.

Mergi la inceput

TARE...

Stii ce ma gindeam... la violetul de gentiana sau parca asa-i zice... de la ala nu se face parul albastru?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

iti poti atasa un cordon albastru la sacou sau bluza, depinde cu ce ai de gand sa te imbraci... sau daca ai rabdare poti sa cosi paiete, strasuri, margele albastre pe o esarfa sau iti poti pune o caciulita crosetata pe cap, dintr-alea care se purtau pe vremuri...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fanna tare de tot gluma
... si vezi prin magazine la accesorii pt zile onomastice , sunt peruci din beteala ... de toate culorile

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput