cafea cu aroma de femei 68
Raspunsuri - Pagina 18
wonderful spune:
Salut,fetele!Imi pare cu regret ca n-am mai dat pe aici da' a intervenit ceva neasteptat si ,asta e.Maru,succes la aplicare,interviu,sau ce-o mai fi.si sa raspunzi la fel de bine.Lulule,iaca a venit si o parte din artileria grea sa te sustina,Ina,papa lapte,deci nici tu nu te pricepi la dulciuri,ma bicir ca nu-s singura.Salut toate fetele.
ina78 spune:
Dna W ma bucur ca ai trecut sa ne spui cite ceva de tinew. Inteleg ca esti bine. Baietii la fel? Treci macar sa ne spui ca esti ok.
eu - Ina
- puiutul meu
principe spune:
w. ce s-a intamplat,ce vorbesti codificat...zi unde ai lipsit??
este adevarat ca te-a sechestrat vaporeanul belei.. ca sa te duca la negrii?asa s-a auzit pe aici.ce stii de adina inca mai face alivenci pe vapor ,s-au a rescatato si pe ea (chavez)![]()
despre ce armata vorbesti,ce artilerie..LULU este o spioanca??ma gandeam eu prea stie unde umbla Aida cat a slabit.
hai spune ca tre'sa facem planuri de negociere sa aducem barca cu prizonierii inapoi.![]()
![]()
inuto,
n-ai vazut ca somnoroasa de Lulu a "balegat2 de seama ca am scris toante in loc de toate![]()
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ramyteo spune:
Buna seara fetele. Ma bucur ca au revenit si cred ca revin veteranele, PS:le iertam ?
Ina ce sa-ti zic de mancare sa vi sa devorezi tot? Hm , mei eu crezi ca nu stiu cum e cand esti gravida?
Pupici
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
www.youtube.com/watch?v=pqL9EnRxzMY" target="_blank">teo la un anisor
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by ina78
Eu sint in luna a 5-a... sintem mari. ACum simte si mami si tati micul sportiv - pare a fi baiat la unicul eco la care a stat cu fatza. Important e ca sintem sanatosi.
eu - Ina- puiutul meu
Ina esti o norocoasa ca Teo a mea hmmm ce de cap ne-a dat in luna a cincea era pregatita de plecare ca s-a intors cu capul in jos cine stie ce o fi crezut ca afara e mai bine
asa e si acum vitezomana
.ASa ca esti norocoasa ca iti zic ca o sa ai un baiat cuminte
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
wonderful spune:
Printeso,ce-i aia 'rescatata',in graba io am citit 'rascacata'![]()
E de lla 'rescue'?
Bre,libidinos mai Chavez ala al vostru,e bun in curela de slabit.
principe spune:
RAMY,pai fica'ta te-a anuntat ca e" precoaca".de cand avea 5 luni era avansata![]()
inuto,pai e normal ca baietoiul sa se miste noaptea,ziua il legeni tu,miscandu-ti fizicul de colo colo..seara este randul lui sa intre in activitate, ca prea este monoton...si incepe sa se si sa te miste.
eu zic sa nu iertam fugitivele ..sa le punem in fata plutonului de biciuire 

..daca aduc scutire ...ne mai gandim.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
Printeso,daca trec oceanul,
sa vezi ce te altoiesc,o sa ai bucile grena de la toate biciurile alea desenate acolo,o sa arati ca Chavez,ba chiar mai rau.
ramyteo spune:
Ehe mi-a cam dat de cap ca dupa o cearta cu dr. ginecolog ca a zis ca eu ma prefac ca ma tot doare burta, cand m-a pus la eco mi-a zis ca s-a intors si mi-a zis ca-i prea repede si ca de asta ma doare burta
si la aproape sapte luni am sangerat si era sa o scota din mine ca daca nu...nu o mai aveam.
Eh da toate au trecut si acu de abia ii fac fata
Nu am mai reusit sa scriu la perlute ca de abia mai am tipm sa va salut pe voi da cred ca acu ma si duc pana acolo.
Pa
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Printeso,daca trec oceanul,sa vezi ce te altoiesc,o sa ai bucile grena de la toate biciurile alea desenate acolo,o sa arati ca Chavez,ba chiar mai rau.
W
Ehe vreo scutire ceva?

mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI