Iubire si ura intr-un singur ambalaj
Cand vorbesc despre relatia mea,intotdeauna am un sentiment ciudat.
Un amalgam de sentimente mai bine zis,care ma inconjoara in acelasi timp.
Imi vine sa rad,sa plang,sa urlu.Nu imi inteleg relatia,nu imi inteleg iubirea.Si toata treaba asta este reciproca.
Avem 2 ani impreuna.
2 ani frumosi,in care am ras,am plans,ne-am certat,ne-am batut(la propriu) si am luat-o de la capat.O relatie care ma oboseste,dar o simt ca pe un drog.Nu stiu cum mi-ar fi fara ea.Am incercat sa iau o pauza,dar nu am rezistat nici eu si nici el.Am sfarsit unul in bratele celuilalt.Am incercat sa ma intalnesc cu altinceva,atunci cand am fost despartiti.Dar am observat ca,in timp ce vorbeam cu respectivul,ma gandeam in alta parte sau,mai rau: Vorbeam de EL(fostul).
Mi-a marturisit apoi ca si el facea la fel si simtea la fel.
Nu stiu daca ne iubim.Azi ne iubim,maine ne batem,ne injuram,ne jignim.
Suntem amandoi extrem de gelosi.Din gelozie ne-am lovit(reciproc),ne-am spus vorbe urate.Ca mai apoi sa ne luam in brate,sa ne pupam si sa facem dragoste cu pasiune.
Nu ne mai intelegem.Nu stim de ce reactionam amandoi asa.Stim amandoi ca nu avem o relatie normala si sanatoasa,dar nu vrem nici unul sa renuntam la ea.Nu cred ca m-a inselat .El a jurat ca nu a facut-o,eu la fel.Uneori imi doresc altceva,alt barbat.Imi doresc o relatie normala,dar nu pot nici cum iesi din asta.
Ma intreb : Se va termina vreodata ? Probabil o sa spuneti : Da,daca amandoi vreti asta.
Vrem si nu vrem(va raspund eu).Azi vrem,suntem f hotarati,ne spune clar ca nu se mai poate si maine sau poate chiar peste 1 ora uitam tot si ne iubim.
Nu ma vad casatorita cu el,dar nici cu altul nu ma vad.El se gandeste si se vede inca casatorit cu mine.
Nu stiu incotro merge relatia.Deja locuim impreuna de 2 ani si eu n-am de gand sa fac nimic pt relatia asta.Nu stiu ce astept,nu stiu incotro se indreapta relatia.Eu n-am de gand sa oficializez relatia asta.Imi doresc copii,dar nu cu el.Nu il vad un tata pt copii mei.Nu il vad sotul meu.Nici nu stiu ce-l mai vad.
Care din noi e nebun ? Eu,el sau amandoi ? Ce putem face ? Impreuna vom avea vreodata o relatie normala ? Sau asta inseamna normalitate pt noi ???
Raspunsuri
cllaudia spune:
Eu nu inteleg un lucru... Spui ca nu sti daca sa va despartiti sau nu, dar in acelas timp esti convinsa ca nu vrei sa te casatoresti cu el, si in nici un caz sa aveti un copil. Crede-ma este foarte ciudata situatia... Sau poate ai devenit oarecum dependenta de el, in sensul ca stai in casa lui, el este cel care te intretine... sau pur si simplu simti ca nu ai puterea sa o iei de la capat cu un alt barbat. Ar trebui sa dai mai multe detalii, ca sa primesti sfaturi cu adevarat utile.
giulia81 spune:
eu zic ca daca o rel nu merge, nu trebuie fortata...si din cate ne povestesti tu, nu prea merge. eu cred ca nu e dragoste, ci mai degraba obisnuinta. v-ati obisnuit unul cu altul, si amandoi sunteti mult prea comozo sa faceti un pas spre ceva nou.
poate ar fi greu la inceput, dar toate trec...si cine stie?poate intr-o zi iti vei gasi adevarata fericire.
succes in orice hotarare ai lua.
julia 9+ si alex raoul(5 anisori)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
XIO spune:
Pe mine m-ar obosi psihic (probabil si fizic) o astfel de relatie
Din cate vad nici tu nu esti prea incantata , si , dupa cum punea cineva: nu vrei sa va casatoriti , nu vri sa aveti un bebe, nu te vezi cu el toata viata impreuna.
Probabil esti dependenta de adrenalina si de el.....iti va trece si asta
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
dulcetica spune:
Inainte de el n-ai avut si tu o relatie mai putin tumultuoasa cu care sa o compari pe actuala? Dupa 15 ani de casatorie cind sentimentele se mai estompeaza ,ideal ar fi sa ramina respect ,o atitudine civilizata ,principii agreate reciproc .In maniera asta eu vad capete sparte , stres si nervi.Pe tyermen lung nu fac bine la ten!
Citi ani ai?Nu e obligatoriu sa spui!E numai o tema de meditatie sa vezi citi ani mai poti aloca ,asa incit sa nu fii la o virsta cind sint anumite prioritati de rezolvat ,ex.copii si tu nu ai un partener cu care sa le rezolvi.
Si le batea si le pupa!E o replica dintr-un scheci a lui Toma Caragiu ,dupa cum se pare nemuritoare.
Dahriana faci ceva karate sau te motiveaza momentul?Oricum altoindu-l ungi la inima multe persoane.Nu poti sa filmezi?
MissParker spune:
Te cheama cumva Corina?
Felicia 16+ cu - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
kokiy spune:
Sincer mie mi se pare o relatie masochista.Spui :O relatie care ma oboseste,dar o simt ca pe un drog.Nu stiu cum mi-ar fi fara ea.Am incercat sa iau o pauza,dar nu am rezistat nici eu si nici el.Am sfarsit unul in bratele celuilalt.e clar ca va place relatia asta si va simtiti bine .
MissParker nu cred ca e Corina ,e Nikita
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
Dahriana spune:
Nu ma cheama Corina,ma cheama Maria si am 22 de ani.El are 28.
De multe ori imi spune : Tu ai timp berechet sa te desparti de mine,sa te culci cu altul si sa-l iei pe al treilea de barbat,dar eu as cam vrea o familie.
Relatia e f ciudata,intr-adevar.Ma oboseste,dar are si momente atat de bune,cand nu as renunta la ea pt nici un alt barbat si nici o alta relatie.
Am avut relatii linistite in trecut,dar n-am iubit pe nimeni.
Prima mea relatie,copilareasca mai bine zis,a fost la fel de tumultoasa..Bine ..nu chiar asaDar ceva de genul.Si pe omul ala nu l-am uitat pt am dat de cel cu care sunt acum.
Restul ..au fost apa de ploaie cum s-ar zice,chiar daca am fost 1 an cu cineva si inca 1 an cu altcineva..nici nu imi mai aduc aminte de ei..f vag...
Relatia de acum,ma implineste,dar ma si dispera.
Rapiditatea cu care trecem de la o stare la alta si de la un moment la altul ne ameteste pe amandoi.
Am observat ca,uneori ne certam asa tare..dupa care ne uitam unul la altul si ne ia rasulEu n-am mai pomenit asa ceva!
Nu cred ca ne-ar intelege cineva.
Gelozia insa,creeaza cele mai mari certuri.Nu stiu de ce suntem amandoi asa gelosi.Eu nu suport sa aud de nici o alta femeie.Si nu din cauza ca s-ar da alta la el ci din cauza ca,noi avand o relatie asa cum o avem,poate ar fi tentat sa caute si altceva.
Uneori imi spune ca il oboseste,ca vrea momente linistite intre noi.Dar alteori cand ne intelegem si noi 2 zile bine i se face dor de hartza.
Ce fac eu cu relatia asta ??
Dahriana spune:
Uitasem sa mentionez.
Suntem amandoi 2 oameni impulsivi.
Dar eu nu prea eram,am devenit.
El a fost de la inceputul relatie.
Acum,parca nu ma simt eu implinita daca nu ma cert din ceva cu el,altfel parca ma plictisesc.Si el cred ca la fel,dar mai putin decat mine..parca.
Ne vorbim urat de obicei si atunci cand ne intelegem bine,folosim anumite..apelative mai urate.
Chiar am zis amandoi: Daca ne-ar auzi cineva cum ne vorbim ar ramane cu gura cascata.
Sau mai rau ne-am zis ca atunci cand nu o sa mai fim impreuna si bineinteles o sa ne pastram vocabularul si pt urmatorul si urmatoare,o sa ne-o luam amandoi pt bot de la urmatorii urgent.
Dahriana spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Inainte de el n-ai avut si tu o relatie mai putin tumultuoasa cu care sa o compari pe actuala? Dupa 15 ani de casatorie cind sentimentele se mai estompeaza ,ideal ar fi sa ramina respect ,o atitudine civilizata ,principii agreate reciproc .In maniera asta eu vad capete sparte , stres si nervi.Pe tyermen lung nu fac bine la ten!
Citi ani ai?Nu e obligatoriu sa spui!E numai o tema de meditatie sa vezi citi ani mai poti aloca ,asa incit sa nu fii la o virsta cind sint anumite prioritati de rezolvat ,ex.copii si tu nu ai un partener cu care sa le rezolvi.
Si le batea si le pupa!E o replica dintr-un scheci a lui Toma Caragiu ,dupa cum se pare nemuritoare.
Dahriana faci ceva karate sau te motiveaza momentul?Oricum altoindu-l ungi la inima multe persoane.Nu poti sa filmezi?
dulcetica
dulcetica,hai ca m-ai facut sa rad
Te cred ca,multe femei se simt implinite stiind ca un barbat chiar o ia peste bot de la o femeie.
Dar uneori o ia bine va zic eu.Adica ne batem parte in parte
Karate nu am facut si nici un alt sport,pe cuvant Dar ma mai uit pe la UFC si ma mai inspir
Elle_seb spune:
Dahriana, ia povesteste-ne si noua cum il faci KO, sunt fete pe aici care ar trebui sa ia lectii de la tine
Elle