probabilitate sarcina

probabilitate sarcina | Autor: glont10

Link direct la acest mesaj

cele care aveti ceva experienta, imi puteti spune va rog daca este posibil sa ramai insarcinata la 1-2 zile de cand s-a terminat menstruatia?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

In cazul meu am ramas insarcinata la 3 zile dupa menstra.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

In mod obisnuit ovulatia se petrece la jumatatea CM-ului, deci nu cred ca ai multe sanse sa fi ramas graviduta la 1-2 zile dupa CM.
Poate sunt si exceptii...nu stiu!
Oricum, iti doresc sa fie asa cum vrei tu!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galea spune:

am o prietena care dupa nenumarate investigatii ptr sterilitate a depisttat ovulatia la 2-3 zile de la inceperea CM.aproape ca nici nu i-a trecut bine CM. a nascut la peste 40 ani si acum are un baietel de 5 ani minunat,sanatos foarte destept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

eu am ramas gravi,in primele 3-5 zile dupa cm...si aveam si atunci un cm regulat de 28 de zile...dar din pacate a fost SEU...deci,se poate..iti doresc sa fie un bebeloi sanatos si frumos

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput