Fetele din Botosani (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

Unde v-ati ascuns fetelor???????
La dr. Onofriescu am fost in maternitate si dupa cum spuneam nu m-a costat nimic. Pe mine de la BT m-au trimis pentru operatie de fibrom...dar...nici vorba...am 2 fibroame f mici, nici macar cat o unghie care pot fi tratate medicamentos...in schimb durerile mele cumplite de burta sunt cauzate de o mare infectie la dansa si o infectie urinara inalta Ma internez azi la Bt sa fac toate analizele (la recomandarea lui) si ii trimit rezultatele pe mail si stabilim ce facem mai departe...
Din pacate nu sunt mamica....pe 10 noiembrie 2008 am pierdut o sarcina cu gemeni la 16 saptamani....[bang]
A FOST GROAZNIC>>>>fara ajutorul psihologului nu cred ca as fi reusit sa depasesc cat de cat acele momente dramatice...
Dar viata merge inainte...si sper din suflet ca Sf Mucenic Ciprian si Fecioara Iustina la care ma rog zilnic ma vor ajuta sa fiu si eu
Vroaim sa va spun ca la Bt am UN SUPER MEDIC...O DOCTORITA DE NOTA 10 care mi-a salvat viata...la chiuretaj am facut stop cardio-respirator
Nu voi reusi niciodata sa-i multumesc pentru tot ce a facut pt mine DOAMNEI DR MARIA VANTU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_Olimpia spune:

SUNT ASA DE TRISTA FETELOR!!!
In maternitate am cunoscut o mamica cu 9 copii....
O femeie de aur, foarte curata si ingrijita in ciuda saraciei in care traieste....
Acum am vb cu dr si are cancer nu inteleg de ce vrea sa o mai opereze....
CE VOR FACE BIETII COPILASI??? CEL MIC INCA NU ARE 2 ani...mama abia a implinit 40....CE CRUDA E VIATA!!!!
Tatal i-a parasit ca are nevoie de femeie ....nu de canceroasa....
Ieri i-am dus o groaza de haine....jucarii pt cei mici (COPILASHII NU AU AVUT NICIODATA JUCARII)....mancare...
Maine merg din nou la ea...nici nu stiu ce sa-i spun....
Oare cum pot sa o ajut?????
OF OF OF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Mai e cineva pe aici ?
Care mai e viata prin Boston City

14+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput