Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicitari lui David al Cristianei pentru primii pasi.
Miha imi pare rau ca treci prin atatea. Si fetita prieteneilor nostri a cazut la gemi si nu a umblat cateva zile. Si-a dat drumul de revelion cand pruncii mei au atentat la jucariile ei.
Ce sa zic de faliment... numai ziua de ieri ne-a costat peste 100 mil Colac peste pupaza ne-a mai oprit si politia pe la Chsineu, a vrut sa-i ia si perimisul si talonul lui Cipri, dar statea clar la ciupeala acolo. A depasit linia continua,ca era un tir in fata lui aproape oprit. Bine, Cipri si vorbea la telefon, conducea cu o mana si daca era atent vedea si politia ca a fost pe partea cealalta a drumului. Am scapat cu 1 mil. Unde s-a dus suta ce mai conta un milion...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Of, nu mai inteleg nimic, acum cinci minute aparea ca ultim mesajul lui Alinush, acum vad ca sunt o gramada , si nu am lasat pagina deschisa de azi dimineata. Sunt in ceata.

MIHAELA, nu te speria, asa a patit si sotzul meu, mi-au povestit ca a inceput sa umble la 11 luni, a cazut urat si s-a speriat, si i-a revenit curajul abia la un an si o luna. Sper sa nu dureze atat de mult si la Matia.

MONICA, tu cand ai pus-o prima data pe Diana pe olitza? Eu il mai las pe David inca jumatate de an, pampersi folosim cam trei pe zi.

Apropo, a vazut cineva cand am postat despre oferta de Huggies superflex de la Metro, trei baxuri platesti doua? E valabila pana in 6 cred.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristiana, chiar ma intrebam de ce zici ca e liniste pe aici
eu am vazut cand ai scris despre oferta, dar nu am atatia bani de blocat in scutece. Eu iau cate un pachet de la kaufland cu 50 lei. Huggies cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTIANA Diana mea pana la un an jumate,nu voia sa stea pe olitza mai mult de 3 secunde - de fapt nu statea ea niciunde locului nici un minut.De aia nu am insistat.Prima oara a acceptat sa stea pe olita pe la sfarsitul lui august anul trecut,deci la un an si 8 luni.Atunci a fost o perioada de vreo luna, in care se cerea la kk si chiar facea de 3-4-5 ori pe zi ,au fost zile cand n-a facut deloc kk pe ea!!! Dar era noutatea,ca dupa ce facea,lua olitza,o golea ea in WC si tragea apa,era tare mandra ... Chiar si pishu mai nimerea,dar nu am insistat ca nu era pregatita.Ea si acum are pampersul plin dimineata cand se trezeste si am citit ca doar cand e din ce in ce mai uscat,e semn ca e suficient de dezvoltata vezica sa se poata tine.
Ei bine acum a regresat in ultimul hal,nu mai zice decat foarte rar cand ii vine kk sau pishu,ba mai si ne prosteste ca nu a facut cand o intrebam,se uita in alta parte,schimba vorba ... cred ca ii e rusine,dar si lene sa fuga la WC cred.Plus ca nu are nici rabdare sa stea acolo pana ii vine ceva. I-am luat si colac de WC moale sa fie iar noutate,dar nu mai are asa efect ca prima oara.
Sa o las fara pampers am incercat,dar face destul de des pishu pe ea si imediat se dezbraca singura si arunca hainele in masina de spalat Clar ,nu e prea pregatita inca,daca aveti sfaturi,chiar am nevoie Daca scap de dat banii pe pampers fac chef.La EVETRIX si va invit pe toate

Despre scutece am vazut,dar noi ii luam doar pampers,ca i-am dat odata alt tip si s-a inrosit toata la asa ca nu am riscat.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

CRISTIANA aoleu acum aprofundai,numai 3 pampersi pe zi??? Esti happy!!! Pai Diana de cand s-a nascut a fost kk-cioasa notorie,primele luni facea aproape dupa fiecare alaptat,deci si cca 8 kk pe zi,pe urma au mai scazut la 6, 4 ... dar si acum mai face de cca 2-3 ori pe zi In plus noi ii puneam pampers curat la fiecare iesire afara (doua plimbari pe zi ...) ,la trezire si la culcare .Deci cca 7 bucati folosim si acum in 24 de ore,nu mai zic cand era mai mica

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

OK, fete, am crezut ca nu ati vazut, eu zic ca am iesit bine cu 3 baxuri de cate 66 de bucati la 97 de lei. Eu am cam facut slalom printre marci, ultima data cand am luat pampers erau cu elastic la inchidere, acum sunt iar fara si m-am cam suparat, ori il strang prea tare, ori e prea larg, Huggies imi plac ca au o banda generoasa de elastic in spate. Iritatii face foarte rar, si le tratez urgent cu vechiul si uratul Cutaden, care face minuni.

MONICA, multumesc de lamuriri, cred ca pana la vara nu are rost sa incerc cu olita, mai ales ca am citit ca cei care sunt pusi prea repede pe olita sunt predispusi la regrese, si cunosc caz concret de baietel de patru ani care inca nu stie clar daca vrea sau nu la WC, asta dupa ce la 10 luni a stat cuminte pe olita.

Apropo, va las, David a terminat de papat si il aud ca se screme si sta pe ganduri.

Mergi la inceput

MONICA, David face un kk pe zi, rareori doua. Eh acum trebuie sa-l schimb ca deja miroase, dar e si ora de plimbare , la noi cam asa merge. Cred ca sunt norocoasa ca scap cu trei, maximum patru scutece pe zi, vazand ce e la voi.

Mergi la inceput

CRISTIANA si eu zic ca nu are rost pana la vara,e prea micutz,eventual daca e genul cumintel va sta pe olitza,dar nu o sa se prea prinda de ce sta acolo

Mami mi-a adus-o acum pe Diana.Zice ca a lasat-o in chilotzi azi si la un moment dat Diana a strigat: BUNI TI LOG! VEI A PISHU .... doar ca in secunda urmatoare i-a si dat drumul pe ea Aseara a lasat-o iar fara pampers si mai rau,s-a si kk-rit pe ea ...
Merg sa o culc,ca deja nu te mai poti intelege cu ea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

CRISTIANA si eu zic ca nu are rost pana la vara,e prea micutz,eventual daca e genul cumintel va sta pe olitza,dar nu o sa se prea prinda de ce sta acolo

Exact la asta m-am gandit, ca nu stie de ce sta acolo, asa ca nu foloseste la nimic, ma bucur ca a facut din intamplare, sau fiindca ii e mai rece la fundic. Si nu e genul cumintel catusi de putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, felicitari ptr finalizarea cu succes!

Miha, imi pare rau ca aveti probleme! Pupici lui Matia cel dragalas!

Cristina, eu iau Pampers cu elastic din Jegson. Si-mi plac la nebunie, nu-mi trebuie alta firma. Tot cu dinastia o tin pe fiica-mea (si o vreme si pe fiu-miu) de vreun an si ceva.

Moni, pai daca vrei sa scapi de pampers atunci jos cu ei de tot. Las-o fara si nu-i mai pune decat la culcare si la plimbare Si haine cat mai putine sa le dea jos repede, olita la indemana si pusa de n ori pe zi. O sa dureze putin, dar vei reusi. Cand face pisu/caca la olita trebuie s-o laudati cu totii, bravo asa cu multa incantare de parca cine stie ce minune s-a intamplat. Fiu-miu atat a asteptat, sa-l auzim cu bravo, apoi facea la olita doar sa-l mai laudam...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput